ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πουλάνε και την Πύλο, θα φάνε πολύ ξύλο!

Πουλάνε και την Πύλο, θα φάνε πολύ ξύλο, αναφέρουν στην iskra.gr αναφορικά με το ξεπούλημα του ιστορικού λιμένος της Πύλου. Εμείς θυμίζουμε ότι δεν έχει πουληθεί ακόμα η Ακρόπολη, ενώ το σύνολο των εσόδων από το μουσείο της ακροπόλεως οδεύει απ' ευθείας στους εξωθεσμικούς οι οποίοι βαφτίστηκαν ''θεσμοί''.

Έχουμε και το προηγούμενο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, στο οποίο ενώ εξαφάνισαν - ισοπέδωσαν μια ολόκληρη συνοικία, του ΒΟΣΠΟΡΟΥ, πωλήθηκε έναντι πινακίου φακής στον Λάτση, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση αναφορικά με τις Γερμανικές αποζημιώσεις των βομβαρδισμών οι οποίοι είχαν ισοπεδώσει ολόκληρο τον συνοικισμό πριν απαλλοτριωθεί.

Ειδικά για το Ελληνικό υπάρχει καθολικότητα ξεπουλήματος, και κυρίως όσων δημιούργησαν στην ευρύτερη περιοχή τον πολιτισμό ο οποίος μετεξελίσσεται προς χάριν των συμφερόντων των λίγων και των υπονομευτών. 

Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στα Νότια προάστια Αττικής το 1900 δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα. Ο τοπικός Πολιτισμός δεν δημιουργήθηκε από τους λίγους Αθηναίους, και απ΄όσους ήρθαν από τα χωρία τους τις δεκαετίες του 50 - 60 στην Αττική, δημιουργήθηκε προτίστως από το τεράστιο κύμα Ελλήνων μεταναστών από την Τουρκία. Το 1900 ο πληθυσμός του Ν.Αττικής ήταν  το ήμισυ με τον πληθυσμό του 1922 και μετέπειτα.

Πουλάνε και την Πύλο

Σε τροποποίηση του ενδεικτικού χρονοδιαγράμματος της β’ φάσης της πρόσκλησης υποβολής προσφορών για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Πύλου και του τμήματος φιλέτου του ιστορικού λιμένος Πύλου με ημερομηνία 24/12/2013, προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ.

Η κυβέρνηση αυτή και όλη η μνημονιακή τάξη δεν διστάζουν να ξεπουλάνε ακόμα και την ιστορία και την ύπαρξη αυτού του τόπου.

Τέτοιο ξεπούλημα, με τέτοια άπληστα ”ξεπουληταριά”, μάλλον δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο.

Όπως γνωστοποιήθηκε στους προεπιλεγέντες επενδυτές, με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, στις 27 Οκτωβρίου θα γίνει το κλείσιμο της εικονικής αίθουσας τεκμηρίωσης και στις 30 Οκτωβρίου η υποβολή των προσφορών.

Όλοι οι λοιποί όροι της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς παραμένουν ως έχουν.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πουλάνε και την Πύλο, θα φάνε πολύ ξύλο! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">