ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι έγινε η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ ;

Του Γιάννη Κουρδομένου

Δεδομένου ότι η σημερινή κυβέρνηση, όπως και το σύνολο των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, λειτούργησαν με έναν απαράδεκτο τρόπο, αναφορικά με όσα είχαν ισχύσει επι διακυβερνήσεως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, θα κληθεί ο Άρειος Πάγος να λάβει απόφαση σχετικά με όσα είχαν εξελιχθεί κατά τον παρελθόντα χρόνο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι έπειτα από προσφυγή μας στον Άρειο Πάγο, προσφυγή την οποία κοινοποιήσαμε στο Μαξίμου, και σε σειρά αρμόδιων υπουργών, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση επί των καταγγελιών μας, καθώς και των αιτήσεών μας.

Αυτή τη φορά θα πάμε δικαστικά, διότι προφανώς οι καταγγελίες θάβονται στη χώρα μας, και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρων η απόφαση του Αρείου Πάγου, σε μια χώρα η οποία σήμερα βρίσκεται υποχείριο λίγων οικογενειών, εξωθεσμικών οι οποίοι βαφτίστηκαν θεσμοί, και λίγων αστικών κομμάτων. 

Πρέπει να διαπιστώσουμε ποια θα είναι η απόφαση της δικαιοσύνης στη σημερινή Ελλάδα και πραγματικότητα, της κοινωνικής και πολιτικής αποσυνθέσεως, διότι δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης ο οποίος να αμφισβητεί την πολιτικoοικονομική διαπλοκή, καθώς και την διαφθορά στη χώρα μας, και πολύ περισσότερο την κοινωνική σήψη.

Αποκλειστικά σε τριτοκοσμική χώρα

Έχουμε πλειάδα τέως ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών σταθμών, τους οποίους πώλησαν στους έξι ομίλους Διαπλοκής, ενώ οι εν λόγω ιδιοκτήτες επανεμφανίστηκαν λειτουργώντας ξανά τους πουλημένους σταθμούς, και σε αρκετές περιπτώσεις το Ε.Σ.Ρ παρέχει και βεβαιώσεις λειτουργίας των πουλημένων σταθμών, ενώ στον αντίποδα, αρκετοί από εσάς γνωρίζετε όσα μεθόδευσαν κατά του τοπικού σταθμού.

Πούλησαν επί της ουσίας τις βεβαιώσεις λειτουργίας, και ενώ πουλήθηκαν στους ομίλους ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ οι σταθμοί, επανεμφανίζονται οι πωλητές των σταθμών, λειτουργώντας ξανά τους πουλημένους σταθμούς, οι οποίοι άλλαξαν ιδιοκτησία και επωνυμία, και αξιώνουν συνολικά ΝΕΕΣ βεβαιώσεις λειτουργίας, ώστε να ξαναπουλήσουν τα πουλημένα, και να βρεθούν έξι με δέκα ολιγάρχες με δεκάδες ραδιοτηλεοράσεις στα χέρια και τον έλεγχό τους.

Τριτοκοσμική χώρα

Οι εν λόγω δεν πούλησαν τους εξοπλισμούς των σταθμών - πούλησαν τις βεβαιώσεις λειτουργίας, άρα τους έμειναν οι εξοπλισμοί των Ρ/Σ ώστε να επαναλειτουργήσουν αξιώνοντας νέες βεβαιώσεις λειτουργίας των πουλημένων σταθμών.

Ο νομοθέτης τι έχει θεσπίσει επί των συγκεκριμένων φαινομένων καθολικής διαπλοκής ; Η ενήμερη κυβέρνηση τι έχει να δείξει στα τρία χρόνια ;
Ποιος μας λέει ότι δεν γίνετε σκόπιμα με εντολή πέντε δέκα ολιγαρχών όλο αυτό το καθεστώς διαπλοκής και αγοροπωλησιών βεβαιώσεων λειτουργίας δεδομένου ότι όλες καταλήγουν στους ιδίους ;;; 

Οι κύριοι κυβερνώντες είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτοι για τους θεσμούς, διότι έχουν πλήρη εικόνα όσων ισχύουν επί ημερών τους.

Οι κυβερνώντες δεσμεύτηκαν για αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, δημοκρατία, ανάπτυξη, κ.α, εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό. Το ανάλογο ισχύει και με τα τοπικά στελέχη.

Η Δικαιοσύνη και η δημοκρατία ήταν περιορισμένων οριζόντων μέχρι τις προσωπικές βλέψεις και τα αξιώματα - καρέκλες ορισμένων στελεχών ;

Εμείς αναμένουμε να υποδείξετε στους συμπολίτες μας την αλληλεγγύη, την δικαιοσύνη, και την δημοκρατία επί διακυβερνήσεώς σας. Αναφορικά με τη ''δίκαια ανάπτυξη'' το ακούμε από τη δεκαετία του 90, δεχόμενοι διώξεις και κατασχέσεις . . .

Όσα αναφέρουμε, και αποτελούν την πραγματικότητα, δεν επιδέχονται καμίας παρερμηνείας.

Η δικές μας βεβαίωσεις λειτουργίας ,έπειτα από τις αιτήσεις - παράβολα επί διακυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μπορείτε να πείτε στους συμπολίτες μας τι έχουν γίνει ;;;  

Αυταπόδεικτα, οι βεβαιώσεις που αποστέρησαν από εμάς ΝΔ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, και ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν γίνει σειρά ραδιοτηλεοράσεων στα χέρια ολιγαρχών και της διαπλοκής ; 

Από που αντλείτε το δικαίωμα νομιμοποιήσεώς σας να κυβερνάτε ; Μήπως το αντλείτε από ολιγάρχες και όσους βρίσκονται στις καρέκλες και σας υποστηρίζουν για τις καρέκλες τους ;

Οι υπόλοιποι των εδράνων της Βουλής, με μηδενική προσφορά στο τόπο μας, από ποιούς αντλούν το δικαίωμα της συμμετοχής στην πολιτική και στα κοινά ;
Μήπως το αντλούν από ολιγάρχες και όσους βρίσκονται στις καρέκλες και τους υποστηρίζουν για τις καρέκλες τους ;

Σημείωση: Με βασικό δεδομένο αίτηση και παράβολο τα οποία είχαν προηγηθεί χρονικά από εμάς, έτερο άτομο, λειτούργησε με την ίδια επωνυμία Ρ/Σ, ο οποίος έλαβε βεβαίωση λειτουργίας, την οποία αυτομάτως πούλησε σε διαπλεκόμενο όμιλο, και σήμερα επαναλειτουργεί τον πουλημένο Ρ/Σ !!!

Θα αναζητήσουμε τις ποινικές ευθύνες, όλων των εμπλεκομένων, από το 1991 μέχρι και τις ημερομηνίες διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όπως και στη συνέχεια σύμφωνα του συνόλου των αιτήσεών μας. 

Η λίστα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από πολιτικούς, δικαστικούς, αστυνομικούς, μέχρι δημάρχους, και στελέχη αστικών κομμάτων.

Το 2019 όλοι μαζί,  και απέναντι σας η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..., διότι σε αντιδιαστολή με εσάς, εμείς επιλέξαμε να ανήκουμε στην κοινωνία, και σε καμία περίπτωση στην κοινωνική σήψη.

Τι έγινε η Κοινωνική Δικαιοσύνη ; Αναρχία, Αντισυνταγματικότητα, ανομία, και τα οφέλη των λίγων ;

Θεωρείτε ορθό να ανοίξουμε και εμείς ένα διαπλεκόμενο όμιλο επιχειρήσεων και εταιρειών ;

Εμείς ως ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν θεωρούμε καθόλου ορθό να δημιουργήσουμε όμιλο επιχειρήσεων, η ακόμα ιδιωτική επιχείρηση - εταιρεία, και οφείλετε να γίνετε αρωγοί στις προτάσεις και τις αιτήσεις μας, ώστε να υφίσταται συνταγματική ομαλότητα, καθώς επίσης να καλύπτονται αναλογικά όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες, και κυρίως των Νοτίων προαστίων Αττικής, στα οποία οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και τα βολεμένα τσιράκια τους, δεν άφησαν ούτε ένα τοπικό ραδιόφωνο, εγκληματώντας κατά του Ελληνικού Συντάγματος, του πολιτεύματος, της αναλογικής ισότητας, και ημών των ιδίων.

Αμφισβητώ σύμφωνα όσων ισχύουν τις προθέσεις του νομοθέτη, και κακώς δημιούργησε ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι έγινε η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">