ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μουτζώνομαι και με τα δυο χέρια που ψήφισα τον Τσίπρα!

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως η ίδια παραδέχεται σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα και το μετάνιωσαν. 

Μάλιστα, μιλά για τον πρωθυπουργό με σκληρές εκφράσεις λέγοντας ότι σιχαίνεται να γράψει θεατρικό νούμερο για τον Αλέξη Τσίπρα. Θέλοντας, μάλιστα, να δώσει έμφαση το συλλαβίζει κιόλας: «Σι-χαί-νο-μαι» λέει.

Στη συνέχεια αναρωτιέται: «Δεν θές να τον χαστουκίσεις; Θέλεις γιατί σε κορόιδεψε με τον πιο άγριο τρόπο». 

Το επίμαχο απόσπασμα της σύνεντευξης της ηθοποιού στη Real Life έχει ως εξής:

Ερ.: Αν έγραφες ένα νούμερο για τον Αλέξη Τσίπρα τι θα περιλάμβανες;
Α.Π.: Θα στο πω όπως το νιώθω: Σιχαίνομαι να γράψω για τον Τσίπρα. Σι-χαί-νο-μαι, πώς να στο πω αλλιώς. Μας κορόιδεψε όλους.
Ερ.: Να υποθέσω ότι τον ψήφισες;
Α.Π.: Ναι, τον ψήφισα.
Ερ.: Και το μετάνιωσες;
Α.Π.:Νομίζω ότι το μετάνιωσαν όλοι όσοι τον ψήφισαν. Όλοι όμως. «Πρώτη φορά Αριστερά» και κουραφέξαλα. Έξαλλοι είναι όλοι μαζί του. Δεν θές να τον χαστουκίσεις; Θέλεις, γιατί σε κορόιδεψε με τον πιο άγριο τρόπο. Μουτζώνομαι που τον πίστεψα, αλήθεια σου λέω. Μουτζώνομαι και με τα δυο χέρια!
Ερ.:Θα ψηφίσεις Μητσοτάκη την επόμενη;
Α.Π.: Δεξιά ποτέ και με τίποτα. Δεν ξέρω τι θα ψήφιζα. Θα έμπαινα μέσα και θα έσκιζα τον φάκελο όπως έσκισαν τις ζωές μας.

Σημείωση του ''Γ'': Η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν είναι η μοναδική η οποία μετάνιωσε, έχουμε ένα τεράστιο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία έχει αναθεωρήσει, όμως, οι εποχές του κοψοχέρη πρέπει να τελειώσουν στο τόπο μας. 

Πάμε για την κοινωνική επανάσταση, και την πραγματική δικαίωση του λαού, διότι ο Τσίπρας με την παρέα του έχουν δικαιώσει ένα μικρό κομμάτι στελεχών, τα οποία βρέθηκαν με αξιώματα και αποδοχές, καθώς επίσης, και ένα μικρό τμήμα πολιτών, οι οποίοι στηρίζουν Τσίπρα για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Από εσάς εξαρτάται το μέλλον, από το σύνολο των πολιτών, οι οποίοι/ες οφείλετε και τη δική μας δικαίωση, διότι εμείς αγωνιστήκαμε επί δεκαετίες για την κοινωνική δικαιοσύνη, δεν αγωνιστήκαμε ώστε να κερδίσουν περισσότερα οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες, καθώς και μια σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των αστικών κομμάτων. 

Είμαστε σαφείς, όπως επίσης, είναι σαφές ότι με όσα διαμορφώθηκαν επί 42 χρόνια, η κοινωνική επανάσταση για λαϊκή κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία, και κοινωνική δικαιοσύνη, χωλαίνουν στο οικονομικό επίπεδο. Στα οικονομικά του κάθε ενός από το κοινωνικό σύνολο, ο οποίος/α έχει κάθε λόγο να υπονομεύει την κοινωνική δικαιοσύνη, αν με όσες παθογένειες δημιούργησε ο παλαιοκομματισμός εξυπηρετούνται τα στενά προσωπικά του συμφέροντα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άννα Παναγιωτοπούλου: Μουτζώνομαι και με τα δυο χέρια που ψήφισα τον Τσίπρα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">