ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αθήνα: Μας κυβερνούν ανθέλληνες και προδότες

Eπί δεκαετίες μας κυβερνούν ανθέλληνες και προδότες, και καθίσταται σαφές σύμφωνα με όσα πιστώνονται από τα χρήματα του Ελληνικού λαού αποκλειστικά για εισαγόμενα, όσο εξαπατούν το λαό με φανφάρες για ανάπτυξη - πρόοδο, και άλλα συναφή.

Το αδιάψευστο γεγονός, μια κλίκα διαπλεκόμενων, με την υποστήριξη των κυβερνήσεων παλαιοκομματισμού, οι οποίοι υποτίθεται δημιούργησαν την Ελληνική Ψηφιακή πλατφόρμα, ενώ ούτε μια βίδα δεν είναι Ελληνικής παραγωγής - κατασκευής, καταμαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο ότι οι κυβερνήσεις δεκαετίων αξαπατούν τον Ελληνικό λαό.

Η DIGEA των έξι διαπλεκομένων οικογενειών - καναλαρχών, λειτούργησε εισάγοντας το σύνολο των μηχανημάτων εκπομπής από την Γερμανία, και ενώ έχουμε αυτό το δεδομένο η ΕΡΤ προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική της, επίσης αποκλειστικά με εισαγόμενα.

Ρωτούμε ευθαίως τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλ. Τσίπρα, καθώς και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ν. Παππά, πως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι το παντελές έλλειμα Ελληνικών βιομηχανιών - βιοτεχνιών παραγωγής ψηφιακών κυκλωμάτων και μηχανημάτων, τα οποία να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση και ανάγκες της χώρας μας ;

Επίσης, δεδομένου ότι πολλά ακούστηκαν για αλλαγή σελίδας στο τόπο μας, μπορούν να μας αναφέρουν ποιές είναι οι πολιτικές τους με έμφαση στην Ελληνική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς ;

Τέλος, δεδομένου ότι είμαστε στην Ε.Ε. και η μοναδική χώρα η οποία δεν κατασκευάζει απολύτως τίποτα, και όλα έρχονται εισαγόμενα, η θέση μας ότι επί δεκαετίες μας κυβερνούν ανθέλληνες και προδότες είναι υπερβολική ;

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε: Στη χώρα μας δεν υπάρχουν Πανεπιστήμια, Πολυτεχνείο, τεχνολογικά ιδρύματα, ακόμα και ικανοί επιστήμονες - μονάδες - στις ένοπλες δυνάμεις, καθώς και ικανός αριθμός επιστημόνων και τεχνικών, ώστε όσα χρήματα εξάγονται, τόσο από τον Ιδιωτικό παράγοντα, όσο και από το δημόσιο, και κυρίως από την ΕΡΤ, να διατεθούν για έρευνα, ανάπτυξη,  και παραγωγή Ελληνικών ψηφιακών κυκλωμάτων - συσκευών ;

Επιθυμούμε σαφείς και αιτιολογημένες απαντήσεις επί των ερωτημάτων μας, καθώς επίσης, αξιώνουμε από την υποδόση των 8,5 δις, να διατεθεί ένα τμήμα αυτών των χρημάτων, άμεσα, για έρευνα, ανάπτυξη, και παραγωγή Ελληνικών συσκευών για τις ανάγκες της ΕΡΤ και της εγχώριας αγοράς.

Αποκλείστε το ενδεχόμενο να διατεθούν εκατοντάδες εκατομμύρια από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ για εισαγόμενα, και άμεσα δημιουργήστε το πλαίσιο της Ελληνικής Παραγωγής.

Ας πάει ένα δυο χρόνια πίσω η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, και δώστε έμφαση άμεσα στην αξιοποίηση, αρχικά του έμψυχου υλικού, των Ελλήνων επιστημόνων, και των Ελληνικών ιδρυμάτων, ώστε να υπάρξει Ελληνική έρευνα, ανάπτυξη, και παραγωγή

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Έχουμε πλήρη, σφαιρική εικόνα, όσων μπορούμε να παράξουμε ώστε να δo(ω)θούν τόσο θέσεις εργασίας, όσο και να υπάρξει πραγματικά ανάπτυξη στη χώρα μας, και θεωρούμε ότι ο μοναδικός αποτρεπτικός παράγοντας είναι έξι οικογένειες και ανάλογος αριθμός αστικών πολιτικών κομμάτων.

Σας καλούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να δοκιμάσετε οι ίδιοι όσα αναφέρουμε, και αν μέσα σε δυο χρόνια δεν έχουμε κατασκευάσει αρτιότερες συσκευές και μηχανήματα των Γερμανών , Σουηδών, κ.α. για τις εθνικές ανάγκες της ΕΡΤ, όλες οι εφαρμοζόμενες πολιτικές σας να είναι αποκλειστικά οι Εισαγωγές, και μηδενικό πλαίσιο έρευνας, ανάπτυξης, και Ελληνικής παραγωγής.

Αξιώνω την ανάθεση αρμοδιότητας, επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση, ώστε υπό την δική μου πρωτοβουλία και ενέργειες να διαπιστώσετε όσα θα ισχύουν έπειτα από ένα - δυο χρόνια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αθήνα: Μας κυβερνούν ανθέλληνες και προδότες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">