ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξαφνικός θάνατος για Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ

Μετά από ισχυρές πιέσεις της τρόικας, οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να κάνουν απαιτητά το σύνολο των δανείων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που αγγίζουν αθροιστικά γύρω στα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ, οδηγώντας τα δύο αυτά κόμματα σε ξαφνικό θάνατο.

Οι λεγόμενοι θεσμοί έχουν απαιτήσει να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πτωχεύσουν. Είναι η πρώτη φορά που πολιτικά κόμματα οδηγούνται στη χρεοκοπία και κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς το νομικό καθεστώς που διέπει μια πτώχευση πολιτικού φορέα, ούτε τις ποινικές ή αστικές ευθύνες που αναλογούν στους ταμίες και τους Γενικούς Γραμματείς που υπέγραφαν τις δανειακές συμβάσεις.

Απαίτηση της τρόικας είναι να σταματήσει ολοκληρωτικά ο δανεισμός κομμάτων σε μια περίοδο κατά την οποία έχει μειωθεί στο ελάχιστο και η κρατική χρηματοδότηση.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τις ηγεσίες των δύο υπερχρεωμένων κομμάτων να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

Το ΠΑΣΟΚ ήδη αλλάζει ονομασία και γίνετε Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η ΝΔ, αναγκαστικά θα καταφύγει σε αντίστοιχη λύση, αλλάζοντας την ονομασία του κόμματος.

Στα προαπαιτούμενα της τρόικας περιλαμβάνεται και ο στραγγαλισμός των Μέσων Ενημέρωσης. Η κυβέρνηση πιέζεται να νομοθετήσει την πλήρη κατάργηση της δανειοδότησης των Μέσων Ενημέρωσης. Όμως κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό, αφού τα Μέσα Ενημέρωσης είναι επιχειρήσεις και όχι πολιτικά κόμματα.

Για να ξεπεραστεί το συνταγματικό πρόβλημα δόθηκε ήδη αυστηρή οδηγία στους τραπεζίτες να σταματήσουν τις πιστωτικές γραμμές, σε εφημερίδες και κανάλια.

Αναγκαστικά διαμορφώνεται μια κατάσταση οικονομικής ασφυξίας σε εκδοτικές και τηλεοπτικές επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε λουκέτο.

Άλλωστε οι ξένοι τοκογλύφοι δεν θέλουν ισχυρά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά ελεγχόμενους μηχανισμούς προπαγάνδας.

kontranews.gr

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς θέλουμε την ανατροπή όλων των αστικών κομμάτων, ειδικά στο δήμο Γλυφάδας, ώστε να απεμπλακούμε από τους ελεγχόμενους μηχανισμούς προπαγάνδας, και τους χρηματισμένους των πολιτικών, για την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της κοινωνίας.

Εσείς, αν διαθέτετε την αρμόζουσα νοημοσύνη, κρίνετε τι εξυπηρετούν αυτά τα κόμματα - πολιτικοί επί δεκαετίες, καθώς και σήμερα. 

Μήπως δεν διαπιστώνεται ότι επί δεκαετίες πατούν πάνω στη πραγματική Δημοκρατία για τα προσωπικά τους συμφέροντα ;

Δείξτε μας, έπειτα από 42 χρόνια που ψηφίζετε πολιτικούς, ποια είναι η προσφορά τους ώστε να έχετε δημόσιο λόγο - δημόσιο διάλογο, ώστε να υφίσταται η κοινωνική δικαιοσύνη.

Από που θα κάνουμε δημόσιο διάλογο συνολικά οι κάτοικοι Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων ; Από το F/B η μήπως από το twitter ; Δεν γνωρίζετε ότι 42 χρόνια ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ τη δημοκρατία και το τόπο μας, ενώ ασκούν συστημική προπαγάνδα ;;;

Αν δεν υπάρχει μια δημόσια, η έστω δημοτική - ιδιωτική  ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΜΗ, άμεση, ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ, δεν υφίσταται δημοκρατία, διότι δεν υπάρχει διάλογος, δεν ασκείται έλεγχος, δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη.

Αν αδυνατείται να κατανοήσετε για ποιούς λόγους στράφηκαν κατά ημών με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, όπως και για ποιούς λόγους σήμερα δεν μας παρέχουν αρωγή για όσα απαιτούν επιβεβλημένη αναγκαιότητα στο τόπο μας, ενώ ως αστικά κόμματα ελέγχουν το Ε.Σ.Ρ, την ΕΡΤ, κ.α., είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Δεν είμαστε ποτέ της ίδιας νοοτροπίας με δαύτους, εμείς από την αρχή δώσαμε έμφαση στον πλουραλισμό και τον διάλογο, όμως οι κ. πολιτικοί των αστικών κομμάτων, είναι κομφορμιστές, και επιδιώκουν τα στενά οφέλη της κλίκας τους, των συγγενών τους, της συντεχνίας τους, και των κολλητών τους. 

Είναι σαφή τα δείγματα γραφής τους στο Δήμο Γλυφάδας, τον πρώτο διαπλεκόμενο δήμο της Αττικής, στον οποίο λειτουργεί μια συντεχνία κατοίκων των αστικών κομμάτων για τα προσωπικά τους συμφέροντα, και ''απλώνουν''  τα ξερά τους επί δεκαετίες, κατά της προόδου στο τόπο μας, γιατί είναι ξεπουλημένοι.

Θυμάστε έστω ένα πολιτικό κόμμα, πολιτικό, η δήμαρχο - αιρετό, να έγινε αρωγός μας ώστε να υπάρχει μια μαζική δομή στη πόλη μας, η μήπως γνωρίζετε τις συνδιοικήσεις και τις συνεργασίες μεταξύ των παρανομώντας κατά της κοινωνικής προόδου στο τόπο μας ;;; 

Οι βασικοί υπονομευτές της κοινωνικής προόδου είναι τα στελέχη - μέλη των αστικών κομμάτων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξαφνικός θάνατος για Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">