ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τους σκώληκες να τους τρώνε τα σκουλήκια


Τους παρασιτικούς σκώληκες, οι οποίοι δεν επιθυμούν πρόοδο, και παραμένουν αμετανόητοι, και συντηρητικοί, να τους φάνε τα σκουλήκια.

Στη Γαλλία η αποτέφρωση νεκρών επιτράπηκε με διάταγμα από το 1789, αλλά ρυθμίστηκε πληρέστερα με νόμο της 15ης Νοεμβρίου 1887. Στη Γερμανία διασφαλίζεται με έναν συνδυασμό διατάξεων ο σεβασμός στη βούληση του αποθανόντος και με νόμο του 1934 περί αποτέφρωσης των νεκρών εξισώνεται με την ταφή. Στην Ισπανία το θέμα ρυθμίστηκε το 1945 με τον νόμο περί θρησκευτικής ελευθερίας. Στη Βρετανία επιτρέπεται η αποτέφρωση των νεκρών με δικαστική απόφαση του 1884.

Κατά το 2007 εκτιμάται ότι τα ποσοστά αποτέφρωσης στη Βρετανία, στην Ελβετία, στη Σουηδία, στην Ολλανδία, στη Νορβηγία και στη Δανία ξεπερνούν το 50%. Στην Ιαπωνία φτάνει το 99%, στην Αυστραλία το 48% και στις ΗΠΑ το 21%.

Στην Ελλάδα με την ψήφιση σχετικού νόμου (3448/2006, άρθρο 35) ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ η αποτέφρωση σε όσους το επιτρέπουν οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Εντούτοις δεν έχει προχωρήσει η υλοποίηση αυτής της νομικής πρόβλεψης καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της χωροθέτησης.

Η Ελλάδα παραμένει τριτοκοσμική χώρα. Είναι σαφές και ξεκάθαρο ποιοι κάπηλοι επικαλούνται την Ε.Ε., την πρόοδο, καθώς και οι λόγοι που δεν προχώρησε μέχρι σήμερα η χωροθέτηση και η δημιουργία.

Να σας φάνε τα σκουλήκια. . . σκώληκες. Ο άνθρωπος αποβιώνοντας πρέπει να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε, και είναι σαφές ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε από που ξεκίνησε ο άνθρωπος, χιλιετίες πριν την ύπαρξη θρησκειών και συμφερόντων. 

Η ανθρώπινη ζωή, αρχικά, αποτελεί απόρροια των κυμάτων, και ο άνθρωπος πρέπει να καταλήξει στην αφετηρία του που είναι το σύμπαν, και σε καμία περίπτωση να τον τρώνε τα σκουλήκια.

* Χωρίς κύματα - ακτινοβολίες - δεν θα υπήρχε ποτέ ζωή.

667
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τους σκώληκες να τους τρώνε τα σκουλήκια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">