ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναζήτηση ποινικών ευθυνών ( VIDEO)

Περνάμε στην αναζήτηση ποινικών ευθυνών αναφορικά με τις παρανομίες από τη πλευρά όλων των διοικήσεων - δημάρχων του δήμου Γλυφάδας από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο και η σημερινή διοίκηση Παπανικολάου, έχει μεθοδεύσει σειρά ρουσφετιών για την ευημερία των ημετέρων και φιλοπαραταξιακών της, ενώ συνεχίζει τις παρανομίες σε βάρος του πλουραλισμού, πολυφωνίας, και της αναλογικής ισότητας των κ.κ. Σ.Σφακιανάκη και Κ. Κόκκορη.

Δείτε το Βίντεο


Ο κόμπος έφτασε πραγματικά στο χτένι, διότι σε τοπικό επίπεδο υφίσταται με δόλο και σκοπιμότητα επί δεκατρία χρόνια (13) μια πιστή αναπαραγωγή παρανομιών σε βάρος μας, ενώ έχουμε τα πλήρη στοιχεία εξυπηρέτησης ημέτερων και φίλων, οι οποίοι βρέθηκαν να απολαμβάνουν τα χρήματα όλων των δημοτών, σαφώς με παράνομα ρουσφέτια, τα οποία σαφώς εμφανίζονται ως συμβάσεις έργου.

Μια διοίκηση η οποία έφτασε στο σημείο να παρέχει εκατομμύρια με φωτογραφικές αναθέσεις σε ημέτερους, και να απεμπολεί το δημοτικό και δημόσιο συμφέρον σε υποθέσεις εκατομμυρίων, με ζημία κατά των δημοτών, σαφώς δεν έχει ενδιασμούς αναφορικά με τη ζωή των κατοίκων, όμως σε αυτό το σημείο είτε θα ισχύσει ένα καθεστώς, είτε θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη ώστε να αιτιάσουν τα πεπραγμένα τους. 

Τους καλέσαμε επανειλλημένα να περάσουν τις αιτήσεις μας στο Δ/Σ του Δήμου και αρνήθηκαν, ενώ επί τρία χρόνια πιστώνουν τα χρήματα όλων των δημοτών για πληρωμές ημέτερων. 

Αφού δεν επιθυμούν νομιμότητα και συνταγματική ομαλότητα, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, και εμείς έχουμε να προσκομίσουμε πόσοι οφελήθηκαν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, από τη περίοδο δημαρχίας Σ. Σφακιανάκη, Κ. Κόκκορη, καθώς και Γ. Παπανικολάου.

Ευθύνες και των αντιπολιτευόμενων

Τέλος, αμέτοχοι δεν είναι ούτε οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, και συγκεκριμένα όσοι/ες διατείνονταν με δεσμεύσεις ότι ''έχουν σε πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο'', ενώ εμείς έχουμε τα στοιχεία της προσωπικής τους οφέλειας.

Όσοι δεσμευόντουσαν προεκλογικά, έχοντας και προεκλογικά προγράμματα, είτε για ''το Δήμο όλων των δημοτών'', είτε με το  ''σε πρώτη προτεραιότητα ο άνθρωπος'' παράλληλα των τέως δημάρχων κ.κ. Σφακιανάκη - Κόκκορη, και του τωρινού Γ. Παπανικολάου, θα κληθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη για εξηγήσεις.

Σας παρείχαμε απλόχερα χρόνο, όσο ενημερώναμε τους συμπολίτες μας για όσα ίσχυσαν επί δεκαετίες σε βάρος μας και εις βάρος του τόπου μας.

Πρέπει να κάνουμε διαπιστώσεις αν υπάρχει δικαιοσύνη στη χώρα μας, διότι αποτελούσε το κύριο της σημερινής κυβέρνησης, η οποία δια των στελεχών της δεν μας παρείχε ούτε αλληλεγγύη, ούτε εκπροσώπηση, ούτε την πολυδιαφημιζόμενη δημοκρατία.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναζήτηση ποινικών ευθυνών ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">