ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοιχτή συνέλευση πολιτών του δήμου 3Β

Ανοιχτή Συνέλευση Πολιτών  του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης,  που αφορά τα σοβαρά προβλήματα του δήμου θα  γίνει την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, 7μμ στην Πνευματική Εστία Βούλας. 

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης στην τακτική μηνιαία Ανοιχτή Συνέλευση για το μήνα Νοέμβριο, προκειμένου να συζητήσουμε την υλοποίηση των αποφάσεων της προηγούμενης Ανοιχτής Συνέλευσης για τα πιο κάτω θέματα:

-Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αλλαγή χρήσεων γης στο
κέντρο της Βούλας
-Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για παραχώρηση των ελεύθερων
ακτών του δήμου σε επιχειρηματίες
-Τους κιινδύνους από τη σχεδιαζόμενη τουριστικοποίηση της Υδρούσας.
-Τα δημοσιευμένα σχέδια των καταστροφικών “επενδύσεων” στις Φλέβες
 

Συγκεκριμένα θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε:
Το κείμενο συγκέντρωσης υπογραφών, που αποφασίσαμε στην προηγούμενη Ανοιχτή Συνέλευση, εναντίον των πιο πάνω αναφερόμενων επεμβάσεων Τρόπους νομικών αντιδράσεων.
Τρόπους κοινωνικών αντιδράσεων. Την προετοιμασία της μεγάλης συγκέντρωσης της 1ης Νοεμβρίου, που επίσης αποφασίσαμε στην Ανοιχτή Συνέλευση του Οκτωβρίου
 

Φυσικά μπορούν να προταθούν και άλλα θέματα.
 

Η συνέλευση θα γίνει στην Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, 7μμ στην
Πνευματική Εστία της Βούλας, Αγίου Ιωάννου 2, Κεντρική Πλατεία
Βούλας
 

Η γραμματεία της Ανοιχτής Συνέλευσης
aniktisynelefsi3b@gmail.com


Σημείωση του ''Γ.WEB'': Σε καθημερινή βάση διαπιστώνουμε την αποσύνθεση της νεοελληνικής κοινωνίας, την οποία κατευθύνουν λίγα αστικά κόμματα, (τα οποία διαθέτουν και πλοκάμια στις τοπικές κοινωνίες), καθώς και μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής, όμως, από το μετερίζι μας σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Είναι χαρακτηριστικό δείγμα πως μέσα σε λίγα χρόνια εμφανίστηκαν στη Γλυφάδα, και τα Νότια προάστια , μερικές εκατοντάδες σελίδες, με όμοια ονόματα όσων προυπήρχαν, ώστε, πρώτον να κατακερματιστεί ο κόσμος, να αποπροσανατολίζεται, και δεύτερον, οι επιτήδειοι της κοινωνικής σήψης, και κυρίως τα στελέχη και οι ψηφοφόροι συγκεκριμένων κομμάτων, να έχουν σημαντικά οφέλη. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοιχτή συνέλευση πολιτών του δήμου 3Β Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">