ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παππάς - Η χώρα έχει μπει σε μια καινούρια σελίδα

Μάλλον βρίσκονται σε δική τους διάσταση, τόσο οι κυβερνώντες, όσο και οι αμφότεροι αυτού του κόμματος, το οποίο φρόντισε επιμελώς για χιλιάδες στελέχη και μέλη του, και από κοινού όλοι μαζί πατούν πάνω σε όσους τους έστειλαν στην διακυβέρνηση, όμως τα χρονικά όρια στενεύουν, διότι θα έρθουν ξανά οι εκλογές, και αυτοί πρέπει να επιλέξουν με ποιούς είναι.

Η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ «ανοίγει μια μεγάλη πόρτα στην αξιοποίηση του τεράστιου δυναμικού της ομογένειας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Η Ελλάδα, πλέον, στα μάτια της οικουμένης είναι μια χώρα η οποία βγαίνει από την κρίση, μια χώρα η οποία διεκδικεί και κατακτά έναν ιδιαίτερο ρόλο στην περιοχή της» ανέφερε ο κ. Παππάς. 

Ερωτηθείς ο κ. Παππάς απάντησε πως «όλο το κλίμα αποτυπώνει τη συνειδητοποίηση, τόσο από τους θεσμικούς παράγοντες, όσο και από την επενδυτική κοινότητα, ότι πραγματικά η χώρα έχει μπει σε μια καινούρια σελίδα».

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα στούντιο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στο Σικάγο, που ανήκουν σε Ελληνοαμερικανό, ο κ. Παππάς επισήμανε «Όχι μόνο έχουμε θεσπίσει κανόνες με επενδυτικά κίνητρα, αλλά κυρίως λύσαμε γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία ταλάνιζαν και εμπόδιζαν παραγωγούς».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένων των δηλώσεων του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππά, εμείς να αναφέρουμε αυτό που είχαμε γράψει πριν από χρόνια, και δυστυχώς επαληθευόμαστε '' Θα έρθει η μέρα που θα λέμε τι Παππάς τι Πρωτόπαπας''

Αν η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, πρέπει να ισχύει για τον λαό, για όλους εμάς τους πολίτες, καθώς επίσης, η διεκδίκηση και η κατάκτηση του ιδιαίτερου ρόλου στην περιοχή της πρέπει να ισχύει επί παντός επιστητού.

Εμείς διεκδικούμε επί σειρά ετών την ισχύ των αυτονόητων, η οποία είναι η δικαίωσή μας, σε μια χώρα η οποία σύμφωνα με τις εκθέσεις της GRECO είναι πρώτη σε διαφθορά σε βουλευτές, δικαστές, και εισαγγελείς, όπως και σε σειρά άλλων τομέων, και δεν διαπιστώνουμε κυβερνητική μέριμνα.

Όπως στις Η.Π.Α, στις οποίες λειτουργούν αδειοδοτημένοι πέραν των 10.000 χιλ. ιδιοκτήτων (LOWER POWER LPTV LPFM) τοπικών ραδιοτηλεοράσεων , χωρίς εταιρίες, και χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το ανάλογο πρέπει να ισχύσει και στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στο Ν.Αττικής.

Τη καινούργια σελίδα, επειδή ήμαστε νέοι από τη περίοδο που την ακούμε, και σχετικά γεράσαμε, θα την διαπιστώσουμε όσο είστε κυβέρνηση; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παππάς - Η χώρα έχει μπει σε μια καινούρια σελίδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">