ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης ( ντοκιμαντέρ )



Η ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης
του Απόστολου Γαϊτάνη 

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει σημεία-σταθμούς της τηλεόρασης μέσα απο τις μαρτυρίες δύο εκ των πρωτεργατών του μέσου στην χώρα μας, που άνοιξαν το σπίτι τους στην κάμερά μας και μας μετέφεραν τις εμπειρίες τους.

Ο Γιώργος Κάρτερ και ο Γιώργος Δάμπασης περιγράφουν την πορεία της Ελληνικής Τηλεόρασης στο διάβα του χρόνου απο τα πρώτα πειραματικά βήματα έως και τα τέλη της δεκαετίας του '80 όπως την έζησαν οι ίδιοι εκ των έσω.Με τις καλές και τις κακές της στιγμές. Με τα προβλήματα που συνάντησαν αλλά και με τις συγκινήσεις που βίωσαν. 

Το παρόν ντοκιμαντέρ αποτελεί μια παραγωγή που στόχο έχει οι νεότεροι να μάθουν άγνωστες πτυχές και προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που είδαν απο κοντά την μετάβαση της τηλεόρασης απο την εποχή της αθωότητας μέχρι και την έναρξη των ιδιωτικών καναλιών.

Για την ολοκλήρωσή του χρησιμοποιήθηκαν βίντεο απο το διαδίκτυο αλλα και από άλλα ντοκιμαντέρ με αρχειακό υλικό.

Ο ρόλος του είναι καθαρά ενημερωτικός και όχι κερδοσκοπικός. 

Εμείς από τον ''Γ'' επισημαίνουμε ότι πρέπει να το παρακολουθήσετε ώστε να έχετε πλήρη εικόνα ότι βρισκόμαστε σε μια τριτοκοσμική χώρα, και έπειτα από την μεταπολίτευση τα εκάστοτε αστικό κόμματα διακυβέρνησης τσαλαπατούσαν το δημοκρατικό πολίτευμα.

Είναι σαφές όπως σας μεταδίδαμε πριν από τις διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ότι οι εθνάρχες, καθώς και οι φερόμενοι σοσιαλιστές, είχαν πλήρως ελεγχόμενη την κρατική τηλεόραση ώστε να διατηρούνται στην εξουσία για τα στενά τους συμφέροντα, και σύμφωνα του αποτελέσματος  κατά του Ελληνικού λαού.

Σήμερα τι ισχύει κ. Παππά ; 

Γιατί κ. Υπουργέ στα Νότια προάστια Αττικής δεν υφίσταται ούτε ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο έπειτα από αιτήσεις παράβολα, και την επένδυση των πολιτών ;

Η συμβολή της σημερινής κυβέρνησης ποια είναι ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης ( ντοκιμαντέρ ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">