ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι υπηρέτες των μνημονίων φυλακίζουν όσους αντιστέκονται ( VIDEO)


Από το ΜΚΙΕ Ελληνικού λάβαμε και δημοσιοποιούμε την φυλάκιση του Στράτου Δασκαρολή ο οποίος αρνήθηκε να πληρώσει τα αντισυνταγματικά διόδια.Τιμωρήθηκε με 42 μέρες κράτηση ο Στράτος Δασκαρολής γιατί τόλμησε να αντισταθεί στην λαίλαπα που σαρώνει αυτή τη χώρα από το 2010 μέχρι και σήμερα. Τον Στράτο τον γνωρίσαμε, οι άνθρωποι που δημιουργήσαμε το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαμαρτυριών των πλατειών του ‘11 και του ’12.

Σταθήκαμε δίπλα ο ένας από τον άλλο όταν τα ΜΑΤ άνοιγαν κεφάλια και έπνιγαν δεκάδες χιλιάδες κόσμου μέσα στα δακρυγόνα. Πρόκειται για αληθινό αγωνιστή, και όχι περιστασιακό όπως πολλοί μα πάρα πολλοί άλλοι, που πούλησαν τα όποια (;) «πιστεύω τους» μπροστά στην εξουσία!

Ο Στράτος, όντας άνεργος, φυλακίστηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τα παράνομα διόδια σε αυτοκινητοδρόμους, που φτιάχτηκαν με χρήματα Ελλήνων πολιτών και καρπώνονται τα κέρδη κατασκευαστικές εταιρείες. Μόνο ως χαστούκι μπορούμε να το εκλάβουμε, ένα από τα πολλά, μαζί με τα τεράστια σκάνδαλα στις Σκουριές και το Ελληνικό, όπου και η σημερινή Ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει ενεργά το τεράστιο φαγοπότι εις βάρος του Ελληνικού λαού και των μελλοντικών γενεών.

Από την μια η κυβέρνηση δήθεν παλεύει για να αντιστραφεί η καταστροφή στις Σκουριές και με την πρώτη ευκαιρία δίνει τις απαραίτητες άδειες για να προχωρήσει κανονικά το έργο της η ElDorado με τις τεράστιες καταστροφικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, την εργασία και την υγεία των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο. 

Στο δε Ελληνικό από την μια δηλώνει πως προχωρούν την επένδυση (το ξεπούλημα ουσιαστικά για 144 ευρώ το τ.μ. σε ένα άνθρωπο, τον Λάτση, που καταχρέωσε τον Ελληνικό λαό με 2.5 δις ευρώ για να σωθεί η τράπεζα Eurobank) και από την άλλη αδιαφορούν και πάλι για τις επιπτώσεις στο κλίμα και την υγεία των κατοίκων του λεκανοπεδίου (τσιμεντένιο φράγμα στη θαλάσσια αύρα από πανύψηλα κτίρια αντί για πάρκο αναψυχής και άθλησης) και αμφισβητούν κάθε αρμόδιο που επιμένει να προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί (αρχαιολόγοι και δασάρχης Πειραιά).

Αυτά τα παραδείγματα δείχνουν ξεκάθαρα την υποταγή της χώρας μας και των εκτελεστικών εξουσιών στους δυνάστες-δανειστές μας. Έχουν πέσει όλα τα προσωπεία ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν, και με απαράδεκτα μέσα και λογοπαίγνια προσπαθούν να επηρεάσουν ή συκοφαντήσουν οποιονδήποτε θεωρούν ότι στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των δανειστών (Αρχαιολόγους, τον δασάρχη Πειραιά, πολίτες που αντιστέκονται κ.λ.π.)

Δεν μπορεί όμως πλέον κανένας τους να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του , αφού μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπηρετούν στο ακέραιο ΟΛΟΥΣ όσους δήθεν πολεμούσαν λίγο καιρό πριν.


Ο πρωθυπουργός με το κίνημα Δεν Πληρώνω στα διόδια

Ο πρωθυπουργός στο Ελληνικό σε παλιότερη διαμαρτυρία
Συνάντηση του πρωθυπουργού με την επιτροπή αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο

Εμείς ζητάμε άμεσα την απελευθέρωση του Στράτου Δασκαρολή και επιπλέον να σταματήσουν όλες οι διοικητικές διώξεις απέναντι του, από αυτούς που δήθεν συμμετείχαν ενεργά στο κίνημα και καλούσαν τότε τον κόσμο να μην πληρώνει.

Είναι σαφές πιά ότι το σχέδιο καταστροφής της χώρας μας έχει μπει σε πλήρη λειτουργία. Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση. Η αδράνεια μας τα τελευταία χρόνια, μας έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Είναι καιρός να δείξουμε, για άλλη μια φορά, το τι μπορούμε να καταφέρουμε ενάντια στους δυνάστες μας. Η εικόνα του Στράτου με τις χειροπέδες πρέπει να μας αφυπνίσει ΟΛΟΥΣ!
Επισήμανση του ''Γ.Κ'': Καλούμε την κυβέρνηση άμεσα να επιδείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρων για τον Στράτο Δασκαρολή, διότι είναι απαράδεκτο να φυλακίζεται ένας πολίτης ο οποίος προασπίζεται το Ελληνικό Σύνταγμα, και ειδικότερα όταν είναι άνεργος. 

Ως κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα γύριζε σελίδα στην δικαιοσύνη, καταδικάζεται τους αγωνιστές ;

Δυστυχώς, εμείς αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από τον Στράτο Δασκαρολή, διότι έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, ( διότι και εμείς από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος επικαλούμαστε, καθώς και την αντισυνταγματικότητα των ολιγαρχών και τις ειδικές εξυπηρετήσεις από τη πλευρά των πολιτικών).

Έπειτα από τις παρανομίες 12 ετών στις αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, από τους καταχραστές αιρετούς - πολιτικούς των αστικών κομμάτων, οι οποίοι επιδεικνύουν ειδική μέριμνα για τους κολλητούς και τους ημετέρους με εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια, έχουμε υποστεί οξύ πρόβλημα της υγείας μας και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στον όγκο των θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας στα Νότια προάστια.

Γι' άλλη μια φορά επισημαίνεται ότι η χώρα παραμένει τριτοκοσμική, και χωρίς να υφίσταται πραγματικά δικαιοσύνη, διότι οι μετέχοντες της Ελληνικής Δικαιοσύνης, παράλληλα των αστικών κομμάτων , αιρετών, και των κυβερνήσεων, καταργούν το θεμέλιο του πολιτεύματος, και εξυπηρετούν τα στενά συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Οι συμπολίτες μας κρίνετε ότι υφίσταται δικαιοσύνη ; Αν υφίστατο ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' στη χώρα μας, ορισμένοι πολιτικοί -αιρετοί ήδη έπρεπε να είναι καταδικασμένοι, και άλλοι να έχουν τεθεί σε αργία.

Είναι απαράδεκτο να αξιώνεις από ένα άνεργο να πληρώσει χιλιάδες ευρώ, καθώς επίσης, είναι σημείο τριτοκοσμικής χώρας να ληστεύεις τα περιουσιακά στοιχεία ενός πολίτη, ( την επένδυση), να μην του παρέχεις μια βεβαίωση λειτουργίας, να τον ρίχνεις στην ανεργία, και να αξιώνεις να πληρώνει στη συνέχεια δικαστικά έξοδα, διόδια, κ.α., για τον υπερμεγέθη πλουτισμό του ''συστήματος'', κ.α., ενώ με ρουσφέτια διαβιούν οι ημέτεροι των πολιτικών - αιρετών, και παράλληλα τα ίδια άτομα, από τις ίδιες θέσεις, παρανομούν κατά κόρον στις σύννομες αιτήσεις των πολιτών.

* Σε κάθε δυνατή ευκαιρία θα επισημαίνουμε ότι το 1990, έπειτα από μια δεκαετία διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μας, με την συνδρομή συμπολιτών μας μικροεπιχειρηματιών καταθέσαμε αίτηση - παράβολο για την ίδρυση και λειτουργία ενός τοπικού Ρ/Σ ο οποίος θα κάλυπτε τις τοπικές μας ανάγκες Ενημέρωσης - Ψυχαγωγίας, δαπανήσαμε από το 1977 μέχρι και το 2005 δεκάδες χιλ. ευρώ, και σε αυτό το διάστημα δεχτήκαμε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις, ώστε να εκλέγονται οι διώκτες μας στο δήμο Γλυφάδας, και να ασκούν κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση με βασικό τους γνώμονα τα συμφέροντα των ιδίων και των ημέτέρων τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι υπηρέτες των μνημονίων φυλακίζουν όσους αντιστέκονται ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">