ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκάνδαλο: Τα μισά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν 100% την επένδυση του Λάτση

Το Ελληνικό ήταν και παραμένει το σημαντικότερο θέμα που αφορά τα Νότια προάστια Αττικής, και ένα από τα κορυφαία πολιτικά ζητήματα τα οποία καθόρισαν την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και τον έστειλαν στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Σύριζα χτίζοντας πάνω στην ιδεολογία της Αριστεράς, και έχοντας την αμέριστη υποστήριξη μεγάλου φάσματος της κοινωνίας, πέτυχε να γίνει κυβέρνηση, όμως ο δρόμος για την διατήρηση της εξουσίας, από εδώ και πέρα, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολος.

Η κυβέρνηση έχει βρεθεί σε αδιέξοδο με το τέως αεροδρόμιο, δεδομένου ότι η εσωκομματική αντιπαράθεση, με την αριστερή πτέρυγα, αποδυναμώνει την κυβέρνηση, και πέραν αυτού δέχονται και τις συντονισμένες επιθέσεις από αντιπολίτευση, τον όμιλο του Λάτση, και τα διαπλεκόμενα.

Πρέπει να τονιστεί ότι στο Ν.Αττικής ασκούν καθημερινά δημοσιογραφία χιλιάδες πολίτες, και ο δικός μας ρόλος δεν είναι να γράψουμε τα γνωστά και κοινότυπα, εμείς πρέπει να επισημάνουμε τα δύο μέτρα και σταθμά, καθώς και την αντισυνταγματικότητα που διέπει τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρων για τα συμφέροντα του ''επενδυτή''.

Η δύσκολη θέση για τον πρωθυπουργό, όπως την χαρακτηρίζουν στα media, δεν είναι πραγματικά δύσκολη, διότι εμείς γνωρίζουμε ποιοι βρίσκονται επί τρία χρόνια πραγματικά σε δύσκολη θέση, και ενώ το κυβερνών κόμμα δεν παρέχει διέξοδο, παράλληλα έχει αποκλίνει απόλυτα από τις διακυρήξεις του.

Το να προχωρήσουν οι επενδύσεις των λίγων, και συγκεκριμένα του Λάτση, κατά της ζωής των πολλών, για εμάς δεν χαρακτηρίζεται ανάπτυξη, καθώς επίσης, ο επενδυτής Λάτσης δεν είναι σημαντικότερος έναντι του κάθε Έλληνα και Ελληνίδας.

Επισήμανση: Όσο και να ενοχλεί ορισμένους χρειάζεται κατά διαστήματα να κάνουμε προσωπικές αναφορές, ώστε να υπάρξει το απαραίτητο επίπεδο αντιλήψεως. Οι αξιώσεις του Λάτση υπήρξαν και στο Μνημόνιο, οι αξιώσεις των Ελλήνων πολιτών θάβονται στη κυριολεξία.

Έπειτα από από μια δεκαετία διώξεων και κατασχέσεων, στον πρώτο νόμο που θεσπίστηκε στη χώρα μας για την ραδιοτηλεόραση, καταθέσαμε πλήρη αίτηση - παράβολο, επενδύσαμε όλα μας τα χρήματα για αγορά εξοπλισμών, κ.α., πληρώσαμε μελέτες, κ.α., και αντί να λάβουμε μια ''άδεια λειτουργίας'' δεχτήκαμε σειρά διώξεων και κατασχέσεων.

Τα χρήματα που επενδύσαμε από το 1977 μέχρι και το 2005, που τελούντο οι διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας, επαρκούσαν ώστε να κατασκευάσουμε ένα πλήρες διαμέρισμα, το οποίο να το ενοικιάζουμε όλα αυτά τα χρόνια και να έχουμε ένα πάγιο εισόδημα.

Όλα τα χρήματά μας και οι κόποι μας χάθηκαν, και μάλιστα αρχικά με πολιτική βούληση όσων κυβερνούσαν, και εν συνεχεία μέχρι και σήμερα, απ' όσους υποτίθεται ότι μας υπηρετούν.

Γεράσαμε και ακόμα και σήμερα δεν μας παρέχετε μια λύση ώστε να διαβιώσουμε στο τόπο μας, ενώ κομματικά στελέχη με γεμάτες τις τσέπες, και τους κωδικούς των τραπεζών, και κυρίως με τα βιβλιάρια των τραπεζών με τα χρήματα όλων των πολιτών, ασελγούν κατά του πολιτεύματος, και των δικαίωμάτων μας.

Τελικά αυτός ο επενδυτής, ο σημαντικός, τι έχει επενδύσει ;;; (Έχει επενδύσει κάτι άλλο εκτός από χρήματα ;;;) 

Ειδικά ο Νίκος Παππάς, ο οποίος μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη προτείνουν την παράκαμψη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, ώστε να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η επένδυση του Λάτση, μπορούν να μας παρέχουν μια σαφή απάντηση αν χαρακτηρίζεται αριστερή πολιτική ;;;

Ο τεχνοκράτης  Νίκος Παππάς, θεωρεί σημαντικότερη την επένδυση του Λάτση έναντι του οποιουδήποτε άλλου πολίτη ;;; Θεωρείται ορθό να παρακάμπτεις τις προτάσεις των ειδικών ενός τομέα, και ειδικότερα σε μια περιοχή που είχε έντονη δραστηριότητα στην αρχαιότητα, και με σειρά ευρημάτων ;

Όπως γνωρίζετε ο Λάτσης διαθέτει τόσα χρήματα, που ακόμα και να ακυρωθεί η επένδυση του Ελληνικού, με όποιο κόστος, δεν θα αλλοιωθεί στον ελάχιστο βαθμό η οικονομική του κατάσταση. Στον αντίποδα, με τους πολιτικούς της τριτοκοσμικής Ελλάδας, και όσα μοναδικά και απαράδεκτα ισχύουν, ( Βλέπε αδειοδοτήσεις κατά το δοκούν από τον Χ. Πρωτόπαπα κ.α), η ζημία των υπολοίπων πολιτών δεν είναι αποκλειστικά οικονομική, διότι δολοφονούνται. 

Οι αρχαιολόγοι εγκαλούν για περιφρόνηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, και από την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν το μέρος των αρχαιολόγων.

Δεδομένης της αριστερής πτέρυγας, καθίσταται σαφές ότι στο κυβερνών κόμμα οι υπόλοιποι είναι η ΔΕΞΙΑ πτέρυγα, και κυρίως ο Αλ. Τσίπρας και τον Αλ. Φλαμπουράκη και τον Νίκο Παππά.

Το Μαξίμου το οποίο εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει η επένδυση του Λάτση στο Ελληνικό, την οποία μεθόδευσαν η Νέα Δημοκρατία, και το ΠΑΣΟΚ, να έχει υπόψιν του, μαζί με τον υπουργό Νίκο Παππά, ότι σήμερα αυτοί εγκληματούν εις βάρος του πολίτη,  με βασικό δεδομένο ότι όσα καταχρηστικά, παράνομα, κ.α. μεθόδευσαν για πλειάδα διαπλεκόμενων συμφερόντων οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπηρετούνται επί τρία χρόνια διακυβερνήσεώς τους, ενώ δεν παρέχεται καμία λύση σε εμάς.

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας αν υπηρετείται τον Ελληνικό λαό, η υπηρετείται τα ολιγαρχικά συμφέροντα τα οποία υπηρετούσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και αυτό είναι το μείζον διότι κρίνεστε.

Ο λαός δεν ξεχνά γιατί σας έστειλε να κυβερνήσετε, καθώς επίσης, όσα διακυρήξατε προεκλογικά, και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ήταν μείζον ζήτημα, και το αποκαλούσατε ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Όταν μια σειρά στελεχών της κυβέρνησης υποστηρίζουν σήμερα στο 100% την επένδυση του Λάτση, και ουδέποτε στήριξαν τις επενδύσεις των υπολοίπων πολιτών τις οποίες κατέστρεφαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, καθίσταται σαφές ότι δεν υπηρετούν τον Ελληνικό λαό, υπηρετούν ολιγαρχικά συμφέροντα και με επιθυμία τους την παραμονή στις κυβερνητικές θέσεις. 

Πράξτε και για εμάς, τόσο τα κυβερνητικά στελέχη, όσο και η αντιπολίτευση, την ίδια μέριμνα και ενδιαφέρων που δείχνετε για τα συμφέροντα του Λάτση. 
Πράξτε ανάλογα για το σύνολο του Ελληνικού λαού. Του Λάτση ως κυβέρνηση θα του βγάλετε 800 ΑΔΕΙΕΣ αν προχωρήσει η επένδυσή του, βγάλτε και σε εμάς από μια (1). 

Εμάς από το 1990 επιθυμία μας ήταν μια (1) τοπική άδεια ώστε να ζήσουμε στο τόπο μας έπειτα από την επένδυσή μας , και φτάσαμε στο 2017 με σειρά ολιγαρχών οι οποίοι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ λειτουργούν σειρά ΜΜΕ της ιδίας και άλλης μορφής, και σε εμάς δεν παρέχετε καμία διέξοδος ούτε δικαίωση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Τόσο τα κυβερνητικά στελέχη, όσο και συνολικά οι υπόλοιποι, γνωρίζετε πόσοι και πόσες λειτουργούν σε ένα ιδιότυπο καθεστώς και μάλιστα με σημαντικά οφέλη μαύρα και αδήλωτα. Εμείς δεν λειτουργούμε επί 12 χρόνια έπειτα από τις διώξεις και κατασχέσεις. Επιτέλους. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκάνδαλο: Τα μισά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν 100% την επένδυση του Λάτση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">