ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Ιβάν Σαββίδης αντί 50 χιλιάδων θα πληρώσει 235.000 ευρώ για τον Φουρθιώτη

Πρόστιμο αποφάσισε να επιβάλει το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» για μετάδοση ψευδούς είδησης που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, αλλά και για τη μετάδοση παιχνιδιών «τηλεκουίζ».

Ο Ιβάν Σαββίδης ως νέος ιδιοκτήτης του «Ε» αντί να πληρώσει την ρήτρα των 50.000 χιλ. ευρώ για τον Φουρθιώτη, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμούσε στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, θα πληρώσει  235.000 ευρώ, εκτός αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της σχέσεως μεταξύ τους του το χαρίσει, όπως έπρατταν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες με τα λοιπά κανάλια.   

Η Ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ για τη μετάδοση της ψευδούς είδησης ότι συνελήφθη ο πρόεδρος της εταιρίας Nielsen και για προσβολή προσωπικότητας του τελευταίου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή επέβαλε επιπλέον πρόστιμο ύψους 135.000 ευρώ στο «Ε» για τη μετάδοση των παιχνιδιών «τηλεκουίζ» και ηθική κύρωση μετάδοσης σχετικού μηνύματος επί 10 μέρες κατά την ώρα προβολής τους (16.30-18.00).

Εμείς πριν από δεκαετίες στο ξεκίνημα των παιχνιδιών «τηλεκουίζ» είχαμε προσφύγει στο ΕΣΡ, καθώς και στους αρμοδίους εκείνης της περιόδου, για απαγόρευσή μεταδόσεως διότι όλα αυτά είναι τηλεοπτικά σκουπίδια, τα οποία ζημιώνουν την μέση ελληνική οικογένεια, και επηρρεάζουν τους πολίτες να συμμετέχουν πληρώνοντας αρκετά χρήματα. 

Η πλευρά Σαββίδη σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμεί την παραμονή του Μένιου Φουρθιώτη στο νέο Epsilon, όμως  με την απόφαση του Ε.Σ.Ρ θα πληρώσει τις 235.000 ευρώ, και αν συνεχίσει να προβάλλει τηλεοπτικά σκουπίδια σαφώς θα πληρώσει πολύ περισσότερα.

Μας προκαλεί εντύπωση πως ο Σαββίδης απέκτησε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, ενώ με το καλημέρα στην ιδιοκτησία του «Ε» αντί να κερδίζει όπως διαπιστώνεται ζημιώνει.

Γ.WEB: Εμείς δεν παρακολουθούμε καθόλου τηλεοράσεις, όμως από το 2018 θα ''παρακολουθούμε'' ΣΚΟΠΙΜΑ όλα τα μεταδιδόμενα, και προσφεύγοντας τόσο στο Ε.Σ.Ρ, όσο και δικαστικά, για όλα τα τηλεοπτικά σκουπίδια, άρα εκ προοιμίου ο Σαββίδης, όπως και οι υπόλοιποι ''ιδιοκτήτες'', να γνωρίζουν ότι προσεχώς θα πληρώσουν πολύ περισσότερα.

Αναφορικά με την κυβέρνηση, η οποία έδωσε έμφαση στα ιδιωτικά συμφέροντα αντί δημόσιων δομών, τα λέμε το 2019.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Ιβάν Σαββίδης αντί 50 χιλιάδων θα πληρώσει 235.000 ευρώ για τον Φουρθιώτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">