ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Έκρηξη σε Bλήμα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στο νέο νεκροταφείο

Μέτρα προστασίας των κατοίκων από την ελεγχόμενη έκρηξη που θα γίνει τη Δευτέρα σε βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ανακοίνωσε ο δήμος Γλυφάδας, και βρέθηκαν οι καλοθελητές χωρίς σχολιασμό να το αναρτήσουν, το οποίο αναφέρει: 

« Η Ελληνική Αστυνομία, και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Γλυφάδας, θα έχουν ισχυρή παρουσία και θα φροντίζουν για την ''ασφάλεια και την τάξη στην περιοχή'' σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θα γίνει η ελεγχόμενη έκρηξη της βόμβας», και έχοντας αυτό το δεδομένο, πρώτον, ρωτάμε δημόσια την διοίκηση των κατά τόπους Α/Τ, ποια είναι η παρουσία τους, καθώς και οι ενέργειές τους στην παράνομη διάνοιξη οδού σε δασική έκταση στο αυθαίρετο γκαράζ του δήμου, και δεύτερον, καθώς και των αρμοδίων της δημοτικής αστυνομίας ;

Αναφορικά με το βλήμα - βόμβα το οποίο βρέθηκε στον χώρο που κατασκευάζεται ένα νεκροταφείο στην Α' ζώνη του Υμηττού στην Τερψιθέα, κατά παράβαση των θεσπισμένων, ώστε να ξελασπώσουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να τινάξει στον αέρα την αντίθεσή και τους ιδίους τους αιρετούς, οι οποίοι δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και τους δημότες Γλυφάδας.

Ασφαλώς δεν είναι τυχαίο γεγονός η εύρεση της γερμανικής βόμβας στον χώρο του στρατοπέδου της αεροπορίας, το οποίο αλλάζει χρήση και θα γίνει νεκροταφείο, είναι σημάδι που επικαιροποιεί ότι εμείς ως κάτοικοι αξιώσαμε το κοιμητήριο της περιοχής μας να είναι ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ, και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, στο τέως αεροδρόμιο, και ενώ υπήρξε σαφής νόμος καταστρατηγήθηκε από τη πλευρά της ΝΔ για τα οφέλη του Λάτση. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα συμφέροντα του Μελλισανίδη στον Πειραιά.



Οι συμπολίτες μας, και κυρίως οι νέες γενιές, μπορούν να δουν ποια ήταν η ''προσφορά'' της Γερμανίας και των Γερμανών στην περιοχή μας, καθώς και των υποτιθέμενα συμμάχων μας' Άγγλων, οι οποίοι κατά την διάρκεια της κατοχής βομβάρδισαν τόσο τον συνοικισμό του Βοσπόρου Γλυφάδας, τον οποίο κατέστρεψαν ολοσχερώς, όσο και το Ελληνικό - Σούρμενα, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα ποιες προδοτικές κυβερνήσεις έθεσαν τη χώρα μας υπό την οικονομική κατοχή των Γερμανών - Βαυαρών.

Το σημαντικότερο, εμείς την Δευτέρα θα είμαστε στο σημείο που θα γίνει η έκρηξη, ώστε να καταγράψουμε όσα θα τελεστούν, και αν προκληθεί η οποιαδήποτε ενέργεια σε βάρος μας θα μηνυθούν άπαντες. Ελπίζουμε οι προδοτικές διοικήσεις της περιοχής μας , να μην έχουν αποκλειστικά καλεσμένα διαπλεκόμενα, και λοιπούς εξυπηρετητές για αποκλειστικές εικόνες στην γειτονία μας.

Η Ελεγχόμενη έκρηξη θα γίνει την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου το πρωί στην Άνω Γλυφάδα, ''στο όριο της περίφραξης'' του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου ο δήμος, πρόκειται για ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, ενώ θα ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Αν και επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, εν τούτοις την συγκεκριμένη ημέρα κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται επί των οδών Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής και Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου.

«Παρακαλούνται επίσης οι ένοικοι των κατοικιών στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές να έχουν κλειστά όλα τα πατζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του δήμου:

«Μετά από ενημέρωση που είχε ο Δήμος Γλυφάδας από την Πολεμική Αεροπορία, ειδοποιούμε τους συμπολίτες μας ότι την προσεχή Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 π.μ. ως τη 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που ανακαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας-ΕΤΗΜ, στην Άνω Γλυφάδα.

Διαβεβαιώνουμε πως κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει. Το εν λόγω βλήμα βρίσκεται υπό τον έλεγχο και την επιτήρηση της Πολεμικής Αεροπορίας και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Παρακαλούμε τη συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:

– επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής.

– επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου.

Παρακαλούνται επίσης οι ένοικοι των κατοικιών στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές να έχουν κλειστά όλα τα πατζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Γλυφάδας θα έχουν ισχυρή παρουσία και θα φροντίζουν για την ασφάλεια και την τάξη στην περιοχή σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Θα φροντίζουν στον ίδιο βαθμό την τάξη όσο την περίοδο της χούντας, και των χουντικών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία τελούσαν με την συμμετοχή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατά των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών ; ( Αυτή χαρακτηρίζεται ''τάξη'' από τα στελέχη της αταξίας και των παρανομιών στο δήμο Γλυφάδας ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Έκρηξη σε Bλήμα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στο νέο νεκροταφείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">