ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βασίλης Πολυμερόπουλος: Ανακοίνωση για την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία
Εξώδικη Διαμαρτυρία απέστειλε στη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Πολυμερόπουλος μετά την απόφαση του κόμματος να προχωρήσει στην διαγραφή του, κατά παράβαση των Καταστατικών διατάξεων, και να συνοδεύσει αυτή την απόφαση με την έκδοση Ανακοίνωσης Τύπου που τον παρουσιάζει ούτε λίγο ούτε πολύ ως επίορκο υπάλληλο και τον ταυτίζει ψευδώς με περιπτώσεις υπαλλήλων που κατείχαν πλαστά πτυχία. 

Η Ανακοίνωση είναι συκοφαντική, δυσφημιστική και προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που υπηρέτησε επί δεκαετίες με ήθος και αίσθημα ευθύνης το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής).

Η γνησιότητα του επίμαχου τίτλου σπουδών, όπως αναφέρει στο εξώδικο του ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, έχει αποδειχθεί περίτρανα και σε αντίθεση με όσα αναφέρει στην Ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία έχει ελεγχθεί η γνησιότητα τόσο του Πτυχίου όσο και του Πιστοποιητικού παρακολούθησης του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών του, κατά τον έλεγχο που έγινε το 2013, όταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο νυν Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Βασίλης Πολυμερόπουλος «στο πλαίσιο των ελέγχων της περιόδου εκείνης είχε ελεγχθεί η γνησιότητα τόσο του πτυχίου μου όσο και του επίμαχου πιστοποιητικού παρακολούθησης μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών, σε αμφότερες δε τις περιπτώσεις είχαν βεβαιώσει την γνησιότητα των τίτλων σπουδών τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ήτοι το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιά (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων) με το υπ’ αριθμ. πρωτ: 20133438/23-9-2013 έγγραφό του είχε βεβαιώσει την γνησιότητα του απολυτηρίου τίτλου σπουδών μου. Αντιστοίχως, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με το υπ’ αριθμ. πρωτ.: 4261/2014 έγγραφό του είχε βεβαιώσει σχετικά με τον επίμαχο τίτλο Μεταπτυχιακού Κύκλου Σπουδών πως, «όσον αφορά το από τον Σεπτέμβριο του 2005 πιστοποιητικό παρακολούθησης του Μεταπτυχιακού Κύκλου Σπουδών του Ινστιτούτων Διεθνών Σχέσεων, Β’ Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet με τίτλο «Ευρωπαϊκή Ένωση και Αναπτυσσόμενες Χώρες», στο όνομα Βασίλειος Πολυμερόπουλος είναι ΓΝΗΣΙΟ».

Ο Βασίλης Πολυμερόπουλος κατακρίνει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προχώρησε στην διαγραφή του από το κόμμα δίχως να έχει προηγουμένως ενημερωθεί σχετικά, να έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον ίδιο και να έχει τηρηθεί η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του κόμματος πειθαρχική διαδικασία.

Αφήνει δε σαφείς αιχμές για την Ανακοίνωση της διαγραφής του, με την οποία συκοφαντήθηκε στο πανελλήνιο, καθώς παρουσιάζονταν σε αυτήν ως δήθεν επίορκος υπάλληλος, κάτοχος πλαστού τίτλου σπουδών. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Νέα Δημοκρατία δεν έλαβε υπόψη της την με αριθμ.: 25030/2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία ο θιγόμενος αθωώθηκε πανηγυρικά, ομόφωνα και αμετάκλητα ως προς την τέλεση απάτης δια της προσκόμισης στην υπηρεσία του επίμαχου τίτλου σπουδών.

Την βεβιασμένη και υπαγορευμένη από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα απόφαση διαγραφής του, ο Βασίλης Πολυμερόπουλος την χαρακτηρίζει «μνημείο υποκρισίας και προδοσίας», καθώς η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να σπιλώσει την προσωπικότητα ενός Μέλους της, μόνο και μόνο για να φανεί άτεγκτη απέναντι σε φαινόμενα δήθεν διαφθοράς.

Στην πραγματικότητα όμως, σύρθηκε σε έναν «πόλεμο» λάσπης που άρχισε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι κονδυλοφόροι αυτού, θυσιάζοντας την τιμή και την υπόληψη ενός στελέχους που αγωνίστηκε για την παράταξη επί σαράντα (40) συναπτά έτη, χωρίς ποτέ να έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητηθούν οι ηθικές και επαγγελματικές του αξίες.

Για τον λόγο αυτό δε, με την Εξώδικο Διαμαρτυρία του ζήτησε την άμεση αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του, με την ανάκληση των συκοφαντικών και δυσφημιστικών αναφορών που περιέχονταν στην ανακοίνωση διαγραφής του, καθώς και την παράλειψη στο μέλλον συκοφαντικών εις βάρος του αναφορών.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Στις 16/11/2016 ο κ. Πολυμερόπουλος, όπως μας είχε αναφέρει σε ανοικτή επιστολή του, δεχόταν επί μακρόν πόλεμο από παράγοντες προσκείμενους στο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τους τίτλους σπουδών του, οι οποίοι αμφισβητούνται, και δεδομένου αυτού του γεγονότος, καθώς επίσης και ενός πολέμου από media εναντίων του, θεώρησε υποχρέωσή του να αμυνθεί, να περάσει στην αντεπίθεση, και να θέσει δημόσια τις θέσεις του.

Είναι πέραν του δέοντος καταχρηστική ενέργεια, και δεδομένης αυτής τονίζεται από το δικό μας μετερίζι: Σήμερα στο Μαξίμου, όπως και στον Δήμο Γλυφάδας, στενοί συνεργάτες τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του δημάρχου Γλυφάδας δεν είναι κάτοχοι πτυχίων όμως απολαμβάνουν τόσο τις θέσεις όσο και τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Επίσης, σειρά επίορκων για κακούργημα, και κυρίως χωρίς πτυχία, βρίσκονται διαχειριστές εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, έχουμε πλειάδα στοιχείων, τόσο με δηλωμένους τρελούς, οι οποίοι δεν υπηρέτησαν στον Ελληνικό στρατό, είτε πήραν απολυτήριο τρελού, καθώς και μεγάλο αριθμό ατόμων, τα οποία βρίσκονται σε έμμισθες θέσεις με πλαστά πτυχία. Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, κάθε συμπολίτης μας ας αναλογιστεί πως λειτουργούν σήμερα τα αστικά κόμματα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βασίλης Πολυμερόπουλος: Ανακοίνωση για την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb