ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ερώτηση στον υπουργό Ν. Παππά για το « Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου»

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, κα. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Παππά σχετικά με το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου. 

Αφορμή για την κατάθεση της ερώτησης, επισημαίνει η κα Ασημακοπούλου, στάθηκαν δημοσιεύματα του τύπου, αλλά και καταγγελίες των εργαζομένων σχετικά με καθυστέρηση στην παράδοση, η οποία ξεπερνά τον ένα μήνα, γεγονός το οποίο δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα. 

Από τη μια πλευρά οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι και επιρρίπτουν την ευθύνη στα ΕΛΤΑ. 

Από την άλλη προκαλούνται σημαντικές επιπτώσεις στην αγορά από τις καθυστερήσεις, γεγονός που οδηγεί τους εμπλεκόμενους στην αναζήτηση τρόπων παράκαμψης του συστήματος με αποτέλεσμα και τα ΕΛΤΑ να χάνουν χρήματα και το δημόσιο ταμείο.

Η Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό να απαντήσει συγκεκριμένα και παραθέτοντας στοιχεία, ποια είναι η επίσημη αποτίμηση της εικόνας που παρουσιάζει το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου σήμερα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ερώτηση στον υπουργό Ν. Παππά για το « Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb