ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Παπανικολάου καλύπτει ''γαλάζιες'' αιτήσεις της οικογενείας Μητσοτάκη

Πρωτοφανείς ενέργειες ισχύουν σε τοπικό επίπεδο δήμου Γλυφάδας, ώστε ο Γ. Παπανικολάου να κερδίσει την εύνοια του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τον συμπολίτη μας Α. Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα η διάνοιξη παράνομου δρόμου στον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων γίνεται ώστε να τα βρουν μεταξύ τους τα ''γαλάζια'' στελέχη.

Έπειτα από αίτηση της οικογένειας Μητσοτάκη κατασκευάζεται ένας παράνομος δρόμος στο γκολφ Γλυφάδας ώστε να μην ενοχλούνται τα μέλη της γνωστής οικογενείας,  ενώ στον αντίποδα έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων και αιτήσεων μας τα ίδια άτομα παρανομούν συστηματικά.

Προσωπικά έχουμε εξοικειωθεί απόλυτα με τις αποφάσεις, καθώς και τις ενέργειες από τη πλευρά των στελεχών αστικών κομμάτων στην τοπική αυτοδιοίκηση, όμως συνολικά μπορούμε να κρίνουμε σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε και έχουν δημοσιοποιηθεί αν αυτό το μοντέλο διοικήσεων είναι το σωστό.

Σαφώς κάθε κάτοικος - ιδιοκτήτης, δικαιούται να αιτείται στο δήμο, και να κάνει παράπονά όπου θεωρεί ότι υφίσταται λάθος λειτουργία, καθώς και να αξιώνει όσα θεωρεί ότι μπορεί να του δημιουργούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, όμως, όταν συστηματικά κάθε πενταετία καλύπτονται οι αιτήσεις των ''δικών'' μας, και μένουν ακάλυπτες των υπολοίπων, υφίσταται παθογένεια.

Τουλάχιστον εμείς, δεν ζητήσαμε ποτέ να παρανομήσει ο δήμος για την δική μας ωφέλεια, όμως, οι διοικούντες παρανόμησαν στο σύνολο των αιτήσεών μας.

Ο ενεργός δημότης Α. Γιαννακόπουλος ενημερώνει το σύνολο των αρμοδίων, όσο και άλλα θεσμικά πρόσωπα, και κυρίως τονίζει στους αιρετούς Γλυφάδας ότι όσοι ψήφισαν το εν λόγω ζήτημα θα είναι υπόλογοι της ψήφου τους.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
ΙΑΣΟΝΟΣ 15 ΓΛΥΦΑΔΑ. 165-61
ΤΗΛ. 6972797960

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Γλυφάδα, 03 Νοεμβρίου 2017

Π Ρ Ο Σ:

1) Δήμο Γλυφάδας Αττικής. (Δήμαρχο, Πρόεδρο Δ. Σ., Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου και Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γλυφάδα).
2) Υπηρεσία Δόμησης, Δήμου Γλυφάδας Αττικής.
3) Προϊσταμένη Γραφείου Αυθαιρέτων, κ. Χατζηγιάννη Τερέζα.
4) Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Κοκκινάκη Σπυρίδωνα.
5) Διοικητή A΄Α.Τ. Γλυφάδας Αττικής.
6) Δασαρχείο Πειραιά, (κ. Αρβανίτη Παναγιώτη, τηλ. 210 41 27 264).
7) Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
8) Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα,
9) Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη.
10) Αναπληρωτή Υπουργό κατά της διαφθοράς κ. Δημ. Παπαγγελόπουλο.
11) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΣΚΑ .Τηλ: 210 69 88 152 & 154 .Φαξ:210 69 17 944. Email: minister@mopocp.gov.gr
12) Ημερήσιες εφημερίδες Αττικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, δημότη, κατοίκου και εκλογέα στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, τ.κ. 165-61. Τηλ. 6972-797960.

Όπως τηλεφωνικά πληροφορήθηκα από συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, την 07-11-2017, στο δημοτικό συμβούλιο, (δια του προέδρου αυτού), μεταξύ των θεμάτων, στην 38η Πρόσκληση με ριθ. Πρωτ. 42647/03-11-2017, θέμα 30ο προς συζήτηση και ψήφιση, είναι και θέμα που αφορά: «Λήψη απόφασης για αποκατάσταση και καθαρισμό υφιστάμενου δρόμου Αγίου Νικολάου όπισθεν σταθμού μεταφόρτωσης δήμου Γλυφάδας. (εισηγήτρια Αννα Καυκά)».

Επειδή από το Δασαρχείο Πειραιά, δια του προϊσταμένου αυτού, κ.Παναγιώτη Αρβανίτη (τηλ. 210 4127267), την 02-11-2017 πληροφορήθηκα ότι στις 11-10-2017 έγινε αυτοψία στον παραπάνω τόπο από υπαλλήλους του εν λόγω Δασαρχείου όπου διαπιστώθηκαν αυθαιρεσίες και κατόπιν διατάχθηκε η διακοπή των εργασιών!!!.

Επειδή ο πρώτος από σας, (Γιώργος Παπανικολάου), χωρίς απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς απόφαση της πολεοδομίας Γλυφάδας, δια υπαλληλικού προσωπικού, μηχανημάτων και φορτηγών του Δήμου Γλυφάδας, προέβη στην κατεδάφιση μεγάλου μήκους του μανδρότοιχoυ βορείως που συνορεύει με την δασική έκταση του GOLF GLYFADAS.

Επειδή ο πρώτος από σας, (Γιώργος Παπανικολάου), έως την 23 Σεπτεμβρίου 2017, δια υπαλληλικού προσωπικού, μηχανημάτων και φορτηγών του Δήμου Γλυφάδας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια προέβη σε μπάζωμα μήκους πλέον των 40 μέτρων και πλάτος περίπου 10 μέτρων εντός της δασικής εκτάσεως του GOLF GLYFADAS με σκοπό στη συνέχεια να κατασκευάσει οδόστρωμα για φορτηγά οχήματα με έξοδο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, η οποία εφάπτεται με το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.

(Κατωτέρω ίδετε την από 19-10-2017 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ μετά φωτογραφικού υλικού.




Επειδή ο πρώτος από σας, (Γιώργος Παπανικολάου), στην συνέχεια, δια υπαλληλικού προσωπικού, μηχανημάτων και φορτηγών του Δήμου Γλυφάδας, κατασκεύασε δρόμο εντός της δασικής έκτασης GOLF GLYFADAS, κόβοντας ή και ξεριζώνοντας ακόμη πεύκα και λοιπά δένδρα, φθάνοντας πλησίον της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου εκεί θα κατασκευάσει είσοδο με φυλάκιο και μπάρα για να ελέγχει την είσοδο και έξοδο όλων των οχημάτων του Δήμου Γλυφάδας. (Προφανώς, καταργώντας την είσοδο και έξοδο όλων των οχημάτων από την οδό Αλέκου Παναγούλη, η οποία είναι πλησίον της οδού Παύλου Μπακογιάννη).

Επειδή ο πρώτος από σας, (Γιώργος Παπανικολάου), για να αποφύγει τις τυχόν ποινικές ευθύνες και τις διοικητικές κυρώσεις σε βάρος του για τις εν λόγω ενέργειές του, την 07 Νοεμβρίου 2017, δια του δευτέρου εξ υμών, (προέδρου του Δημ. Συμβ. φέρνει προς ψήφιση το εν λόγω θέμα, αφού ο ίδιος δεν ψηφίζει στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων), με σκοπό να νομιμοποιήσει τις μέχρι τώρα προαναφερόμενες μη σύννομες ενέργειές του, όπως το Δασαρχείο δια του εκπροσώπου του με ενημέρωσε την 02-11-2017. 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ 02-11-2017 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, στην διάνοιξη του εν λόγω δρόμου προβαίνει ο πρώτος από σας – δήμαρχος-, προς χάριν της οικογένειας Μητσοτάκη επειδή είχαν διαχρονικό αίτημά τους να απομακρυνθεί το γκαράζ και ο χώρος μεταφόρτωσης απορριμμάτων από την γειτονιά τους, μιας και η κατοικίας τους βρίσκεται στην οδό Παύλου Μπακογιάννη, (πρώην, οδός Χρυσηίδος), προκειμένου ο δήμαρχος ως ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και τέως ευρωβουλευτής για 5 χρόνια, να επανακτήσει την εύνοια του προέδρου την Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία-εύνοια έχει απολέσει από την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών όπου ο πρώτος από σας – δήμαρχος, δημόσια είχε στηρίξει τον Ευάγγελο Μεϊμεράκη για πρόεδρο της Ν.Δ. 

(Χαρακτηριστικά θυμάμαι την ομιλία του πρώτου από σας, όπου με είχατε προσκαλέσει στο GOLF GLYFADAS.)

Κατωτέρω ίδετε την από 19-10-2017 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ μετά φωτογραφικού υλικού.



ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
ΙΑΣΟΝΟΣ 15 ΓΛΥΦΑΔΑ.165-61
ΤΗΛ. 6972797960
Γλυφάδα Αττικής, 19-10-2017.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με την επιμέλεια της διευθύντριας να γίνει άμεση γνωστοποίηση του παρακάτω θέματος στο αρμόδιο υπουργείο, στο δασαρχείο, καθώς και στον διοικητή του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας αττικής, επειδή αφόρα καταπάτηση δημοσίας έκτασης. (Προσοχή ο διοικητής είναι φίλος του δημάρχου Γλυφάδας και μέχρι προσφάτως με αδίκησε σε δύο καραμπινάτες υποθέσεις που είχα απόλυτα δίκαιο, με ποινικά υπαίτιο τον δήμαρχο, Γιώργο Παπανικολάου).

Με το παρόν έγγραφο μου αιτούμαι να μεταβείτε σήμερα (19-10-2017) στον χώρο της μεταφόρτωσης υλικών και σκουπιδιών του δήμου Γλυφάδας, (είσοδο έχει από την οδό Αλεξ. Παναγούλη που είναι αριστερά της εισόδου από το γκαράζ του δήμου Γλυφάδας), προκειμένου να ελέγξετε τις εργασίες που από τον μήνα Σεπτέμβριο 2017 πραγματοποιεί ο δήμαρχος και «η παρέα του», με σκοπό την διάνοιξη οδού προς την οδό Ελ. Βενιζέλου η oποια διέρχεται στην περιμετρική οδό του πρώην αεροδρομιου.

Ειδικότερα:
1) Την κατεδάφιση μέρος της πέτρινης περίφραξης, (βόρεια προς το golf), σύμφωνα και με το κατωτέρω φωτογραφικό υλικό που απεικόνισα την 23-09-2017.
Να ελεγχθεί επισταμένως αν οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν ή και αν πραγματοποιούνται ακόμη, με άδεια ή χωρίς άδεια του γραφείου σας και
εάν υπάρχει σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβουλιου ή άλλη Αρχή.
2) Την επιχωμάτωση της περιουσίας του ελληνικού δημόσιου με χώματα που μεταφέρουν φορτηγά οχήματα του δήμου και την τακτοποίηση αυτών πραγματοποιεί μηχάνημα έργων του δήμου Γλυφάδας, με προσωπικό υπαλλήλων του δήμου εν λόγω δήμου.&
3) Από αρμόδια υπηρεσία, προφανώς το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. να ελεγχθεί πόσα χρηματικά ποσά διατέθηκαν και θα διατεθούν για τις εν λόγω εργασίες, οι οποίες, για όσους γνωρίζουν το γεγονός αυτό λένε ότι είναι παράνομες. Την δική μου άποψη θα την εκφράσω αρμοδίως όταν κληθώ να καταθέσω.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Παπανικολάου καλύπτει ''γαλάζιες'' αιτήσεις της οικογενείας Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">