ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Διαβεβαιώνουμε τη ΝΔ ότι όσοι εμπεριέχονται στα Paradise Papers θα ελεγχθούν εξονυχιστικά

Το σύνολο των ονομάτων που εμπεριέχονται στα Paradise Papers θα ελεγχθεί εξονυχιστικά με βάση τα προβλεπόμενα στον νόμο, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Επιτέθηκε στη Ν.Δ. λέγοντας ότι προκαλεί εντύπωση η χθεσινή της ανακοίνωση «από την οποία κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να υποθέσει ότι υπάρχουν ονόματα στις σχετικές λίστες, τα οποία σχετίζονται με το κόμμα και για τα οποία ήδη η Ν.Δ. προσπαθεί να οικοδομήσει την υπερασπιστική της γραμμή».

► Διαβεβαιώνουμε, λοιπόν, τη ΝΔ ότι το σύνολο των ονομάτων που εμπεριέχονται στα Paradise Papers θα ελεγχθεί εξονυχιστικά με βάση τα προβλεπόμενα στον νόμο» τόνισε για να συμπληρώσει: «Ωστόσο, αν η Ν.Δ. μπορεί να μας διαφωτίσει προκαταβολικά για συγκεκριμένες περιπτώσεις την καλούμε να το πράξει άμεσα και χωρίς μισόλογα.

► Κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να υποθέσει ότι υπάρχουν ονόματα στις σχετικές λίστες τα οποία σχετίζονται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τα οποία ήδη η ΝΔ προσπαθεί να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην αρχική του τοποθέτηση εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, για την επίθεση, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

► Τέτοιες προβοκατόρικες και εγκληματικές ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές σε ένα ευνομούμενο κράτος και οι δράστες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος.

Επίσης, καταλόγισε ευθύνες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που «έσπευσαν να στήσουν ένα φθηνό παιχνίδι εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες».

Ειδικότερα για τη Νέα Δημοκρατία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, είπε: 

► Eίναι πλέον φανερό ότι σε συνθήκες κατάρρευσης του αντιπολιτευτικού της αφηγήματος και παντελούς έλλειψης πολιτικού σχεδίου, επενδύει διαρκώς σε μια ακραία συντηρητική ατζέντα.

► Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ήττας της πολιτικής γραμμής του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος πλέον βρίσκει μοναδικό καταφύγιο στην παραδοσιακή ατζέντα της ακροδεξιάς: το φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια.

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε:

► Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις προκειμένου να λυθούν τα αιτήματα που ενδεχομένως ευλόγως θέτουν οι συμβολαιογράφοι στο τραπέζι.

Επισήμανση του ''Γ'': Μακάρι να υπήρχε εξονυχιστικός έλεγχος, με βάση τα προβλεπόμενα στον νόμο, και για όσες παρανομίες τελούνται από στελέχη της ΝΔ στους Ο.Τ.Α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Τζανακόπουλος: Διαβεβαιώνουμε τη ΝΔ ότι όσοι εμπεριέχονται στα Paradise Papers θα ελεγχθούν εξονυχιστικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb