ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καλός , ο κακός , και ο άσχημος

Τον τελευταίο χρόνο παρατηρούμε 3-4 δημοτικούς συμβούλους  [ΣΥΜΒΟΥΛΙΝΕΣ][Αντιδήμαρχοι  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΝΕΣ] της διοίκησης δημάρχου Γ. Παπανικολάου να βρίσκονται δίπλα στον δήμαρχο.

Αυτοί είναι και οι μόνιμοι που φωτογραφίζονται  με τον   Γ. Παπανικολάου.  Οι ίδιοι ,και οι ίδιοι, λες και κάνουν παραστάσεις θεάτρου.

Οι παλιοί η ακόμη και οι πιο πολλοί νέοι αποφεύγουν την φωτογράφιση. Τι  συμβαίνει; Κάτι θα έχουν οσμιστεί για τα έργα και της ημέρες του Γιωργάκη  με το  αγγελικό πρόσωπο.   

Έτσι τον  χαρακτήρισε δημοτικός του σύμβουλος στην κηδεία της μητέρας του  Π. Γιάχου.   

Σε ερώτηση κοινού  μας φίλου. Τι μαθαίνουμε, τι κάνετε εσείς στον Δήμο; Αυτά που κάνετε δεν τα έκανε  κανείς δήμαρχος.

Δεκάδες υποθέσεις στον  εισαγγελέα και στην αποκεντρωμένη διοίκηση. Πειθαρχικά ακούμε. Τι κάνετε εσείς οι παλαιοί δημ. σύμβουλοι; 

Τι απάντησε λέτε.  Ένα θα σας πω . Ο Κόκκορης ήταν άγγελος μπροστά του..
Ο Κόκκορης έχει  κακού διαβόλου πρόσωπο.  Ο Παπανικολάου έχει αγγελικό
πρόσωπο ,διαβόλου  μυαλά  και αρχιψεύτης πολιτικάντης. Και συμπλήρωσε ο δημοτικός σύμβουλος. Να θυμάστε .Σύντομα θα έχει άσχημο τέλος. Κάτι θα ξέρει αυτός ο παλαίμαχος δημ. Σύμβουλος. 

Εγώ μόνο του υπενθύμισα. Γιατί είστε στην ''στρούγκα'' και ψηφίζετε τα πάντα;  Μας συμπλήρωσε.  Περιμένετε αυτόν τον χρόνο και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.   Μάλλον άρχισαν τα κλαρίνα και τα νταούλια Γ.  Παπανικολάου.

Από την Ανατροπή στα Νότια - Η . Κούτσωνα

* Το κείμενο πέρασε από μια ψιλοδιόρθωση

Σημείωση του ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'': Δεδομένου ότι η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού στη Γλυφάδα, και καθίσταται σαφές σύμφωνα με όσα διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στα sosial media, στα οποία εκατοντάδες κάτοικοι από οποιαδήποτε περιοχή του Ν. Αττικής αυτοαναγορεύονται ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA οτιδήποτε, και μάλιστα με την συμβολή των δημοτών - κατοίκων Γλυφάδας, οι οποίοι/ες γίνονται και οι βασικοί συνδρομητές, είναι πασιφανές τι ισχύει.

Εμείς καλέσαμε επανειλημμένα και δημόσια τον τέως δήμαρχο Στυλιανό Σφακιανάκη, ως συνεργάτη της διοικήσεως Γ. Παπανικολάου, να θέσει με μια ανακοίνωση υπόψιν όλων των αιρετών - παρατάξεων, και κυρίως της διοικήσεως, ποια ήταν η αίτηση μας του 2004, η οποία παραδόθηκε στον ίδιο υπό μορφή φακέλλου, μελέτης, προτάσεως, πριν υπάρξουν sosial media και ενημερωτικές ιστοσελίδες στην περιοχή μας.

* Ενδέχεται ακόμα και από τις ακριτικές περιοχές της χώρας να κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες και sosial media με τον όρο GLYFADA, και άλλωστε με τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, (οι πληροφορίες τρέχουν παγκόσμια), είναι πανεύκολο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καλός , ο κακός , και ο άσχημος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">