ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Την ''εκπροσώπηση'' των αιρετών Γλυφάδας θα την ανταποδώσουμε το 2019

Είναι σαφές ότι τόσο η παράταξη της ΝΔ με τον Γ. Παπανικολάου δήμαρχο, όσο και  αντιπολιτευόμενες παρατάξεις - αιρετοί, καταχράστηκαν τόσο τη τοπική μας δημοκρατία, τους ψηφοφόρους συμπολίτες μας, όσο και τον ανθρώπινο παράγοντα. 

Χωρίς πολλά λόγια, και έχοντας, 

1), τη λειτουργία του πρώτου ηλεκτρονικού μέσου στη πόλη της Γλυφάδας από τον υποφαινόμενο σε εποχές που δεν υφίστατο τίποτα από δημοτικής πλευράς, η ακόμα και έμμισθων συνεργαζόμενων, 

2), τις αιτήσεις οι οποίες κατατέθηκαν το 2004 στην διοίκηση Στυλιανού Σφακιανάκη για ένα ηλεκτρονικό μέσο όλων των δημοτών, όπως και στην διοίκηση Κώστα Κόκκορη, 

3), το προεκλογικό πρόγραμμα του 2014, το οποίο ψήφισαν περίπου πέντε χιλιάδες συμπολιτών μας, καθίσταται σαφές ότι οι αιρετοί - διοικούντες καταλύουν τα θεσπισμένα, προσβάλουν τη λαϊκή εντολή, και καταχρώνται τα κοινά του δήμου μας.

Παραθέτουμε το σημείο του προεκλογικού προγράμματος   

Μεριμνούμε για την ουσιαστική ενημέρωση των Δημοτών με τη δημιουργία διαδικτυακού ενημερωτικού καναλιού, για μετάδοση των συνεδριάσεων του Δ.Σ., των επιτροπών και των συνελεύσεων, αλλά και συζητήσεις των τοπικών θεμάτων.

-------------------------------------------------------------------------------------

Όσοι και όσες εκμαυλίζοντας τη τοπική δημοκρατία, καθώς και τη λαϊκή εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες ψήφισαν τα προαναφερόμενα στις εκλογές του 2014, τα οποία σαφώς δεν θα ίσχυαν ούτε από μια ρομποτική, ούτε από δυο τρεις στατικές μικροκάμερες, και κυρίως δρώντας κατά των αιτημάτων μας και της ζωής μας, να αναμένουν το 2019 ανάλογης μεταχειρίσεως. 

Οι κάτοικοι Γλυφάδας, και ειδικότερα οι ψηφοφόροι, έχετε πλήρη επίγνωση ποιες ήταν οι εξαγγελίες του σημερινού δημάρχου, Γ. Παπανικολάου, ο οποίος διατείνετο ότι θα καλύψει συνολικά τα προγράμματα όλων των παρατάξεων, θα συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις, και μάλιστα θα συστήσει το δήμο όλων των δημοτών, ώστε να γυρίσουμε σελίδα σε ένα δήμο ο οποίος επί αρκετά χρόνια δεν είχε διοικηθεί με ορθό τρόπο. Οι εξαγγελίες δεν γίνονται για το θεαθήναι.

Συνοψίζοντας, όσοι και όσες θεωρούν ότι έχει κάποιο ενδιαφέρων να παρακολουθήσεις μια συνεδρίαση από μια ρομποτική η στατική κάμερα, χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα, και την επίδραση αυτού, έχουν το αποτέλεσμα το οποίο τους αναλογεί, η αν προτιμάτε τους αξίζει, και αυτό είναι σχεδόν μηδενική συμμετοχή των συμπολιτών μας στην θέαση, όπως ισχύει σε όσα ακολουθεί η σημερινή διοίκηση.

Εκλαϊκευμένα, για τους αιρετούς Γλυφάδας, έπειτα από την ειδική μέριμνα για σειρά ημετέρων, κολλητών, κουμπάρων, κ.α., όπως και τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου τα οποία απολαμβάνουν, ισχύει το Γιάννης πίνει Γιάννη κερνά, και δυστυχώς ορισμένοι συμπολίτες μας μάλλον έχουν πλήρη άγνοια αποδεχόμενοι την κατάλυση τόσο της τοπικής ''δημοκρατίας'', όσο και της λαϊκής εντολής από τη πλευρά της σημερινής διοικήσεως, δια μέσω όσων ακολουθεί κατά των δημοτών. ( Ελπίζω ειδικά ο Παναγιώτης Γ να διορθώσει και να αποσύρει όσα ακολουθεί ο δήμος δια των αιρετών του παρόντος.)

Επίσης, καλούμε τους συμπολίτες μας να απορρίψουν τις πρακτικές των αιρετών για αυτοπροβολή δια μέσω του youtube, χωρίς τη συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα στην λήψη, σκηνοθεσία, ηχοληψία, τίτλους, κ.α. 

Συνολικά γνωρίζεται ότι οι εν λόγω της πρώτης - πάνω - σειράς, δήμαρχος, πρόεδρος, αντιδήμαρχοι, κ.α., βρίσκονται σε έμμισθες θέσεις, ενώ η εν γένει λειτουργία τους προσβάλλει όσα προτάξαμε με σειρά αιτήσεων, καθώς και όσα ΨΗΦΙΣΑΝ χιλιάδες συμπολιτών μας στις δημοτικές εκλογές του 2014. ( Σαφώς οι σύννομες ενέργειές μας έγιναν πριν υπάρξει youtube, ιστοσελίδα του δήμου, κ.α., άρα είναι σαφές ότι δρουν κατά της ζωής μας. ) 

Τέλος, αν είναι το ορθό όσα ίσχυσαν παρασκηνιακά επί αρκετά χρόνια για τα οφέλη παρατρεχάμενων, αυλοκολάκων, ημέτερων, κ.α., και επίσης ορθότερο να εκμαυλίζεται η εκπροσώπηση, η λαϊκή εντολή, και ο παράγων δημότης, και πάντα να χρειάζεται το παρασκήνιο, οι αδιαφανείς συμφωνίες, κ.α., είναι προτιμότερο οι συμπολίτες μας να μας επιλέξουν στις δημοτικές εκλογές του 2019 για το δήμο όλων των δημοτών, της διαφάνειας, της εκπροσώπησης του συνόλου, και της πραγματικής τοπικής δημοκρατίας, διότι οι δικές μας ενέργειες είναι ξεκάθαρες, σύννομες, και πλήρως εναρμονισμένες με τους θεσμούς και τη διαφάνεια. 

* Δεν κάνουμε αναφορά στο δίκαιο και την δικαιοσύνη, σύμφωνα όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, πράγματι όμως κάθε ένας μπορεί να κρίνει τι ακολουθήσαμε και ακολουθούμε, όπως και τι ακολουθείται από τη πλευρά των εκάστοτε διοικήσεων, όπως και αν χρειάζεται να αναπαραχθούν ανάλογες τακτικές και στο αύριο - μέλλον. Αν συνεχιστεί το κακό στο τέλος δεν θα μείνει κανείς άξιος νέος στη χώρα μας. 

* Αντί ο δήμος Γλυφάδας να κάνει αποθεματικό πολλών εκατομμυρίων, και στη συνέχεια να ψάχνει σε ποιους ευτελείς τομείς να τα διαθέσει, ( π.χ. φοίνικες ),  ήταν και είναι ακόμα και σήμερα προτιμότερο, να δοθεί εργασία σε νέες & νέους συμπολίτες μας, και παράλληλα να διαμορφωθούν οι όροι για ένα μέσο όλων των κατοίκων. Αυτό προτάξαμε εμείς και υπονομεύτηκε από πολλές διοικήσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Εσείς βρίσκεται ορθό τον σχεδιασμό από τη πλευρά των διοικούντων, στον οποίο δήμαρχος, πρόεδρος, και αντιδήμαρχοι, βρίσκονται από πάνω, και οι υπόλοιποι από κάτω ; Έχετε δει να ισχύει το ανάλογο στο κανάλι της Βουλής ;

Επισημάνσεις: Εμείς προτείνοντας τη δημιουργία διαδικτυακού ενημερωτικού καναλιού, στο δήμο Γλυφάδας, είχαμε υπόψιν μας μια ανάλογη δομή του καναλιού της Βουλής, στο οποίο κάθε ομιλητής εμφανίζεται ''κάδρο'', και με τίτλους, λογότυπο της παρατάξεως στην οποία ανήκει καθώς και το όνομά του. 



Για εσάς που δίνεται σημασία στη λεπτομέρεια, ακόμα και στη ''τριπλή διάταξη'' το παράθυρο των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων είναι κατά πολύ μικρότερο από της διοικούσας. Οι απομακρυσμένοι ομιλητές δεν φαίνονται καθαρά, η ακόμα και καθόλου, διότι δεν αναγνωρίζονται.

Πιστεύουμε η συμβολή μας και οι επισημάνσεις μας να δώσουν τη δυνατότητα στο δήμαρχο, και σε όσους αποφάσισαν κόντρα σε όσα ψήφισαν οι συμπολίτες μας, να εφαρμόσουν όσα προτείναμε. Ένα γενικό πλάνο με όλους, κάθε ομιλητής κάδρο, και με λογότυπο παρατάξεως και όνομα ομιλητή, η ακόμα το όνομα του δημότη ο οποίος κάνει παρέμβαση στο Δ/Σ.

Εμείς αυτό προτείναμε, και αυτό έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε, αν ο δήμος το επιθυμεί. ( Οι συμπολίτες μας κρίνουν τι πέρασε μια τοπική δημοκρατική παράταξη, και τι εφαρμόζει η δημοτική αρχή. )

Τέλος, αρκετοί από τους αιρετούς του Δήμου Γλυφάδας δεν έχουν λάβει τις χιλιάδες ψήφους που πήρε η πρότασή μας στο ενιαίο πρόγραμμα της δημοκρατικής παρατάξεως ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ από τους συμπολίτες μας στις δημοτικές εκλογές του 2014, και σαφώς γνωρίζεται ποιοι ευεργετούνται επί τρία ολόκληρα χρόνια, και για ποιους έχουν φροντίσει. 

* Ανεξάρτητα των όποιων προσωπικών δικών μας διαφοροποιήσεων, καθώς και πικρίας, πρέπει να τονιστεί ότι μέχρι την ημέρα διαμορφώσεως του προεκλογικού προγράμματος, η τοπική παράταξη ήταν απόλυτα σε δημοκρατικό προσανατολισμό, καλύπτοντας μεγάλο φάσμα των συμπολιτών μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Την ''εκπροσώπηση'' των αιρετών Γλυφάδας θα την ανταποδώσουμε το 2019 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">