ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αλλαγές στα ΜΜΜ λόγω των έργων

Αλλαγές στις γραμμές τις αστικής συγκοινωνίας στη πόλη της Γλυφάδας δεδομένων των έργων τα οποία εκτελούνται.

Συγκεκριμένα: Λόγω των έργων αγωγών ομβρίων υδάτων, τα οποία εκτελούνται στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, έχει υπάρξει τροποποίηση των τοπικών γραμμών, και συγκεκριμένα το 205 εκτελεί την κυκλική διαδρομή Γλυφάδα - Τερψιθέα χωρίς να περνά από την λεωφόρο Βορείου Ηπείρου. 

Το 205 αντί της γνωστής διαδρομής, η οποία περιελάμβανε και την Βορείου Ηπείρου στην άνω Γλυφάδα, ανεβαίνει από την πλατεία του Αγ. Τρύφωνα, καλύπτοντας τις στάσεις στις οδούς Κωνσταντίνου Αθανάτου, και Ελευθέρου Ανθρώπου, και φτάνοντας στην πλατεία Καραϊσκάκη  ολοκληρώνει την κυκλική διαδρομή.

Αλλαγές λόγω των έργων θα υφίστανται και στην γραμμή του Β1 Πειραιάς - Άνω Γλυφάδα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αποταθείτε στους αρμοδίους του Ο.Α.Σ.Α., καθώς και της περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση πόσο θα διαρκέσουν τα έργα και σε ποιες οδούς.

Γίναμε αρκετές φορές μάρτυρες συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες δεν έχουν ενημέρωση για τις αλλαγές, και αντιστρόφως, ρωτούν πότε θα ισχύσουν ξανά τα κανονικά δρομολόγια.

Αναφορικά με εμάς , στον ''Γ'', δεν θα αποταθούμε ούτε στον Ο.Α.Σ.Α, ούτε στη Περιφέρεια Αττικής, όμως τους έχουμε ενημερώσει επαρκώς . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αλλαγές στα ΜΜΜ λόγω των έργων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">