ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσικνοπέμπτη στη Γλυφάδα με αγωγούς ομβρίων υδάτων !

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το έργο ομβρίων υδάτων στην Τερψιθέα Γλυφάδας και την εβδομάδα των αποκριών.

Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς και τις απογευματινές ώρες ώστε να παραδοθεί η λεωφόρος Βορείου Ηπείρου και πάλι στην κυκλοφορία.

Όπως βλέπετε στις εικόνες η Βορείου Ηπείρου για πρώτη φορά έπειτα από πολλές δεκαετίες δεν έχει καθόλου κίνηση και αυτό μεταφράζεται σε αυξημένο κυκλοφοριακό στην οδό Γεννηματά και τις παράλληλες.

Σαφώς το διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής είναι η έλλειψη χώρων στάθμευσης , και ενώ εμείς πριν από δεκαετίες αφιερώναμε πολύ χρόνο ραδιοφωνικά σε όσα χρειάζεται η περιοχή μας, οι δημοτικές αρχές του παρελθόντος λειτουργούσαν κατά το δοκούν. Όπως διαπιστώσαμε μετά την τοποθέτηση του αγωγού, η οδός κλείνει στο σημείο διάνοιξης με νέα πίσσα, και δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει καινούργιο το οδόστρωμα η αν θα παραμείνει όπως το βλέπετε. Αν παραμείνει το οδόστρωμα όπως το βλέπετε στην εικόνα, ειδικά τα λεωφορεία των αστικών συγκοινωνιών, θα κάνουν αρκετό κρότο σε όλη την διαδρομή δεδομένων των ''καλών'' αναρτήσεων.


Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες πεζοδρομήσεων στην λεωφόρο Γούναρη , και ενώ ο δήμος Γλυφάδας πιστώνει τα χρήματά μας για πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις, στην συνοικία της Τερψιθέας, επί τέσσερα χρόνια, και έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων , δεν έχει τοποθετήσει ούτε χαλίκι. Είναι είναι ζήτημα το οποίο θα το βρουν μπροστά τους το 2019 όσοι και όσες επιχειρήσουν να πατήσουν το πόδι τους στη περιοχή αξιώνοντας ψήφους.
Όπως είδαμε σήμερα το απόγευμα Πέμπτης έξω από καταστήματα της περιοχής τσίκνιζαν τηρώντας το έθιμο, το οποίο εμείς ως ριζοσπάστες το απορρίπτουμε, όπως θα απορρίψουμε και την διοικούσα παράταξη το 2019 δεδομένης της καθολικής της αδράνειας σε σειρά ζητημάτων, καθώς και ορθής ισότιμης διαχειρίσεως του δημοτικού χρήματος σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας, και για όλους τους κατοίκους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσικνοπέμπτη στη Γλυφάδα με αγωγούς ομβρίων υδάτων ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb