ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση Κύρτσου κατά Αντώναρου

Επίθεση  κατά Αντώναρου εξαπέλυσε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος και συγκεκριμένα τον χαρακτηρίζει Συριζοτρόλ !

Αναφέρει ''βολεμένο'' τον Ε. Αντώναρο στην Ε.Τ. Επενδύσεων με 10000 το μήνα, διότι προφανώς ο ίδιος ως Ευρωβουλευτής δεν είναι ''βολεμένος'' και δεν λαμβάνει ακόμα περισσότερα. 

Όπως αναφέρει o Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος: Σε βολεμένο Συριζοτρόλ εξελίχθηκε ο Αντώναρος. Αναδείχθηκε από ΝΔ και μετά εντάχθηκε στην Ευρ. Τρ. Επενδύσεων με 10000 καθαρά το μήνα.Το έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη "φωνή"του Καραμανλή. Και κλάμα για τη διαγραφή του οι Συριζαίοι του διαδικτύου.

Εν το μεταξύ ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει σχετικά με τη διαγραφή του: "Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις.

Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα.

Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.

Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Ολοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη σταση του κ. Μητσοτάκη."

Επισήμανση του ''Γ'': Ελπίζουμε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις οι συμπολίτες μας , και ειδικότερα όσοι μας αναφέρετε σχετικά με προβλήματα, ανεργία, κ.α., και να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε επόμενες εκλογικές διαδικασίες, διότι με τα σημερινά δεδομένα απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα η σύσταση ενός κοινωνικού κόμματος, και ειδικότερα όσων πολιτών δεν είδαν ποτέ στη ζωή τους αποδοχές Ευρωβουλευτών, προέδρων, δημάρχων, περιφερειαρχών, κ.α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση Κύρτσου κατά Αντώναρου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">