ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο

Το σχόλιο του Ευάγγελου Αντώναρου στο f/b στάθηκε η αφορμή για την διαγραφή του από τον κ. Μητσοτάκη. 

Ευάγγελος Αντώναρος διαγράφει από τη ΝΔ , και οι υπόλοιποι/ες των στελεχών της, μάλλον συναινούν σε ένα μοντέλο στο οποίο θα έχουν λόγο λίγα στελέχη, και οι υπόλοιποι/ες θα γίνονται θιασώτες και ακόλουθοι.

Αν πράγματι επαληθευτούν όσα αναφέρονται για πρώην υπουργούς , ο κ. Αντώναρος , όπως και άλλοι, πρέπει αμέσως να αναβαθμιστούν και να βρεθούν σε ηγετικό ρόλο. Εμείς έχουμε υποστεί ανάλογες τακτικές, και πράγματι επαληθεύτηκε ότι στη συνέχεια επήλθε διάσπαση. Ποιοι ωφελούνται έπειτα της διάσπασης ; Το 2019 θα υπάρξουν οι διαπιστώσεις ποιοι πράγματι ήταν οι ωφελημένοι.

NOVARTIS συνέχεια:

Όπως αναφέρει o Ευάγγελος Αντώναρος σε μια ανάρτηση: Διαβάζω ενδιαφέροντα νέα στοιχεία στη μετρημένη και συνήθως καλά ενημερωμένη ΕΣΤΙΑ.

Μπα, σκεφτομαι, δεν μπορει να ισχύουν όλα αυτά. Και η ΕΣΤΙΑ φαίνεται θα έχει πέσει θύμα της "σκευωρίας" της κυβέρνησης και κάποιων δικαστών...

Τι να πιστέψει κανείς...Χαχα!

Παντως να σας εξομολογηθώ κάτι: η διαίσθηση μου μου λεει ότι αριθμοί λογαριασμών θα προκύψουν. Ναι σαν κι εκείνους στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου που υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ( και μάλιστα κορυφαίοι) θεωρούσαν...αριθμούς τηλεφώνου!! Θα θυμάστε φαντάζομαι!





Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης της ΝΔ Γιώργος Βλάχος ζήτησε την παραίτηση Άδωνη Γερωγιάδη

«Επειδή τα τελευταία χρόνια ο κ. Γεωργιάδης εντάχθηκε στη ΝΔ, καλό θα είναι να διαβάσει και τις ιδεολογικές αρχές της ΝΔ και την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ γιατί αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και δεκαετίες. Και να καταλάβουν όλοι ότι η ΝΔ δεν είναι ένα φως και μπήκα και λέω την άποψή μου κατά το πως μου αρέσει. Υπάρχει οργανωμένο κόμμα, ιδεολογικό οπλοστάσιο, πολιτικό πρόγραμμα, πρόεδρος του κόμματος και πολιτικό πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε και βεβαίως αν κάποιος ξεφύγει λιγάκι που μπορεί να θεωρηθεί ως υπερβολή, προφανώς άνθρωποι είμαστε και για αυτό είμαστε εδώ για να το διευκρινίσουμε και δεν είναι και κακό να πούμε ότι κάναμε λάθος. Βεβαίως όλοι -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- πρέπει να είμαστε προσεχτικοί το τι λέμε κάθε φορά και πως το λέμε. Διότι καμιά φορά, αυτές τις μέρες, αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική, στην ημερήσια διαταξη εδώ και 2-3 μέρες είναι το θέμα του κου Γεωργιάδη»

Ρουσόπουλος: H αντίληψη της ανθρωποφαγίας θα πρέπει να είναι μακριά απο το κόμμα

Πρέπει η ΝΔ ως συντεταγμένο κόμμα να πάρει κάτι ως παράδειγμα από το ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ έχει μια πολιτική που είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα στον τόπο και εκεί πρέπει όλοι να επικεντρωθούν. Αν υπάρξει εμφύλιος στο κόμμα το οποίο υπηρετώ, αυτό θα είναι εις βάρος μας. Η έκκλησή μου είναι προς τους συναδέλφους μου να μην παίξουν το παιχνίδι εκείνων που θέλουν να τη διαλύσουν ή να τη διαιρέσουν.


Καρατζαφέρης: Aμα τα έπιασε να πάει μέσα

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μεταξύ άλλων είπε: «Υπάρχουν πράγματα που θα εξεταστούν σε βάθος και εν κατακλείδι θα την πληρώσουν εκείνοι που φταίνε. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αίφνης ο κος Άδωνις Γεωργιάδης τα "έπιασε". Αλλά άμα τα "έπιασε" να πάει μέσα».

Παππάς: Αστείος ο ισχυρισμός περί σκευωρίας

« Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των «ενδιαφερομένων» να παρουσιάσουν την υπόθεση αυτή ως σκευωρία της κυβέρνησης, το γεγονός ότι πρόκειται για μια διεθνή έρευνα, η οποία έχει και ελληνικό παρακλάδι, καταρρίπτει τον ισχυρισμό περί «στημένης υπόθεσης ». 


» Αν συνυπολογίσουμε δε τις δημόσιες σπασμωδικές αντιδράσεις συγκεκριμένων προσώπων, που εξαπολύουν τη μια στιγμή απειλές κατά των μαρτύρων, την άλλη απειλές κατά της κυβέρνησης και την τρίτη κάνουν λόγο για υπόγεια συνέργεια της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη, κινδυνεύουμε να καταλήξουμε σε βεβαιότητες. Δεν μπορεί σε όλο τον κόσμο οι υποθέσεις αυτές να είναι σκάνδαλα και εδώ σκευωρία. Είναι αστείος ο ισχυρισμός. 

» Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Πρόκειται για μια περίπτωση κατά την οποία ζημιώθηκε το Δημόσιο και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει εμπόδια στη δικαστική έρευνα. Ούτε, φυσικά, να σπεύδει να φορτωθεί στις πλάτες του αμαρτήματα του παρελθόντος, κοιτώντας προς τον Υμηττό και βλέποντας εξωγήινους. Η κυβέρνηση αυτή ποτέ δεν στρουθοκαμήλισε, ποτέ δεν συγκάλυψε ή έθαψε υποθέσεις και, κυρίως, ποτέ δεν έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, όπως μπορεί να έκαναν άλλοι. Ο δρόμος προς τη νομιμότητα δεν μπορεί να κάνει παρακάμψεις σε βαλίτσες, μαύρες σακούλες, offshore, άφαντα «πόθεν έσχες» και σπίτια στο εξωτερικό που δεν ξέρουμε πώς αποκτήθηκαν».

Ρήγας: Υπάρχουν μίζες και όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν

Υπάρχουν μίζες και όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν, επισήμανε ο κ. Ρήγας, πρόσθεσε πως όλα τα νομικά ζητήματα θα εξεταστούν από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει πλήρης διερεύνηση και να αισθανθούν οι πολίτες ότι υπάρχει ισονομία.

Σχετικά με τη ζημιά που υπέστη η Ελλάδα από τη δράση της Novartis ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση ήδη σκέφτεται με ποιο τρόπο θα απαιτήσει να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΔ: Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">