ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει συστηματικά τις ευπαθείς ομάδες

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στο Περιστέρι, επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου συνοδευόμενη από τη Γενική Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, για μία ακόμη φορά η κ. Καντεράκη προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες στο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο στο Πεδίο του Άρεως, με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής. Η συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κέντρου, και συγκεκριμένα, για την ψυχοπαιδαγωγική στήριξη παιδιών οικογενειών της περιοχής.

Την Περιφερειάρχη και τη Γενική Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., υποδέχθηκαν στους χώρους του Κέντρου ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, Αναστάσιος Βρεττός και ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας. Στο επίκεντρο της επίσκεψης βρέθηκαν ζητήματα που άπτονται των προοπτικών στήριξης του Κέντρου, το οποίο προσφέρει την αρωγή του σε πάνω από 350 οικογένειες της ευρύτερης περιοχής κάθε χρόνο.

«Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει συστηματικά τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, μέσα από προσπάθειες που πιάνουν τόπο. Προσπάθειες όπως αυτή η συνέργεια επί τρία χρόνια με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., για να στηρίξουμε εμπράκτως το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS», δήλωσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στο τέλος της επίσκεψής της.

Ερώτημα του ''Γ'' προς την Περιφερειάρχη και το σύνολο των αρμοδίων: Μπορεί να υπάρξει πράγματι κοινωνική συνοχή, αντί οργανωμένων συμφερόντων , πόλωσης - κατακερματισμού, όταν κάθε Περιφέρεια δεν διαθέτει ένα (1) μέσο στα ερτζιανά, καθώς και κάθε δήμος την απαραίτητη δομή, καλύπτοντας ολοκληρωμένα την ενημέρωση των πολιτών ;

Γι' άλλη μια φορά στη χώρα μας γινόμαστε μάρτυρες πόλωσης, κατακερματισμού, και οργανωμένων συμφερόντων, αντί η Πολιτεία να χτίζει πραγματικά την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, με ένα μέσο σε κάθε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ της χώρας μας, ώστε από αυτό το μέσο να περνούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν κάθε δήμο και τους δημότες. ( Η τεχνολογία καλύπτει σήμερα την ύπαρξη καθώς και τη λειτουργία ενός μέσου σε κάθε Περιφέρεια της χώρας )

Εσείς στη περιφέρεια δέχεστε να υπάρχει κανάλι της Βουλής, και να μην έχει υπάρξει ούτε μια ενέργεια από τη πλευρά σας, όπως και της ΚΕΔΕ, Δήμων , ΠΟΕ - ΟΤΑ, κ.α. , για αντίστοιχες δομές σε κάθε περιφέρεια ;

Αντί όσων εδραιώθηκαν επί δεκαετίες στηρίξτε λίγο και τον σοσιαλισμό.

Ότι λειτουργεί στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, και ειδικότερα τηλεοπτικά, εδραιώθηκε επί των προηγούμενων κυβερνήσεων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει συστηματικά τις ευπαθείς ομάδες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb