ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καινούρια πεζοδρόμια και πλάκες έξω από τα γραφεία της ΝΔ

Έπειτα από σειρά ετών επισημάνσεων και ενημέρωσής μας για τις συνοικίες στην Άνω Γλυφάδα , στις οποίες δεν υπάρχουν ούτε πεζοδρόμια ούτε πλάκες , διαπιστώνουμε την έμφαση της διοικούσας παρατάξεως.

Συγκεκριμένα: Νέα πεζοδρόμια και πλάκες στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αθανάτου, λίγα μέτρα πριν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.




Όπως βλέπετε στις εικόνες τοποθετούνται νέα πεζοδρόμια καθώς και πλάκες επί της Κ. Αθανάτου , λίγα μέτρα πριν τα γραφεία της ΝΔ, ενώ στον αντίποδα στις συνοικίες της Τερψιθέας, σε άλλα σημεία δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, αλλού δεν υπάρχουν πλάκες, δεν υφίσταται ασφαλτόστρωση,  και σε πολλά σημεία είναι πλήρως κατεστραμμένα και τα πεζοδρόμια καθώς και οι πλάκες.






Για του λόγου το αληθές, όπως βλέπετε στην εικόνα, λίγα μέτρα πιο πάνω από τα νέα πεζοδρόμια και τις πλάκες βρίσκονται τα γραφεία της ΝΔ.

Σε συζήτηση που είχαμε με κατοίκους της περιοχής, όπως μας ανέφεραν, επί επταετίας ευημερούσαν και εργάζονταν όλοι στην οικογένεια, καθώς επίσης, οι πόρτες και τα παράθυρά τους ήταν διαρκώς ανοιχτά, ενώ στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, οι πολιτευόμενοι χτίζουν βίλες και μεζονέτες τις οποίες ασφαλίζουν με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, και τους φυλάσσουν δέκα φύλακες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι αρκετοί πολιτικοί χρειάζονται μια μέθοδο που ίσχυε στον μεσαίωνα. Ο νοών νοείτω.



Οι Πολιτικές βιτρίνας πρέπει να αξιολογούνται από τους συμπολίτες μας διότι όλοι συνεισφέρουν επί ίσοις όροις

Εμείς αντιλαμβανόμαστε , το θέμα είναι αν μέχρι το τέλος της πενταετίας θα έχουν αξιωθεί να μεριμνήσουν και για όσα δεν βρίσκονται σε κεντρικά σημεία.

Όπως διαπιστώσαμε ξήλωσαν όλες τις πλάκες στην συγκεκριμένη περιοχή, επί της οδού Γούναρη, και στην συμβολή Γούναρη - Αθανάτου ώστε να κάνουν καινούργια διαμόρφωση, ενώ σε πολλά σημεία της πόλης δεν υπήρξαν ποτέ παρεμβάσεις του δήμου, και μάλιστα επί 50 χρόνια !

Το ''ράβε ξήλωνε'' αποτελεί σήμα κατατεθέν των διοικήσεων του δήμου Γλυφάδας, ενώ χιλιάδες συμπολιτών μας δεν ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές με το επιχείρημα ότι ο δήμος ποτέ δεν μερίμνησε στις γειτονιές τους για πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις.

Οι προεκλογικές εξαγγελίες της δημοτικής παράταξης ΔΗΜ.Τ.Ο της ΝΔ η οποία διοικεί , ήταν σαφείς, ενώ επί τρία χρόνια οι διοικούντες επικαλούνται τις ηλεκτρονικές αιτήσεις, και εμείς διαπιστώνουμε τις επιλεκτικές τοποθετήσεις ''ράβε - ξήλωνε'' σε κεντρικά σημεία.

Πότε θα καλυφθούν οι συμπολίτες μας, και πότε θα μεριμνήσει ο δήμος να τοποθετήσει καινούργιες πλάκες - πεζοδρόμια σε ολόκληρη τη πόλη ;

Οι συμπολίτες μας επανειλημμένα έθεσαν υπ'όψιν των διοικούντων αρκετά προβληματικά σημεία και έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση του δήμου, άρα το μήνυμα που λαμβάνουμε είναι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Ελάτε να διοικήσετε.

Επισήμανση: Πρέπει να αναφερθεί ότι πιο πάνω από τα γραφεία της ΝΔ, βρίσκεται η πλατεία του Α. Τρύφωνα, και παραπλεύρως τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

* Να κοιτάμε λίγο και όσα βρίσκονται ''έξω από το μακέτο'', κατά τον Σημίτη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καινούρια πεζοδρόμια και πλάκες έξω από τα γραφεία της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">