ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βούλα: Εκδήλωση Παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), σας προσκαλεί σε ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης και αξιολόγησης των επιχειρηματικών ιδεών των νεοφυών σχημάτων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17.30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Βούλας, Κ. Καραμανλή 18.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην αξιολόγηση των επιχειρηματικών ιδεών.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

17:30 – 17:45 Προσέλευση κοινού – παραλαβή φόρμας αξιολόγησης επιχειρηματικών ιδεών

17:45 – 18:00 Καλωσόρισμα – Χαιρετισμός

18:00 – 18:15 Σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα και στα στάδια που ακολουθούνται - Παρουσίαση της διαδικασίας της ψηφοφορίας του κοινού

18:15 – 21:30 Παρουσίαση επιχειρηματικών ιδεών στο κοινό και την επιτροπή αξιολόγησης - Παράδοση αξιολογήσεων κοινού στη γραμματεία

Επισημάνσεις του ''Γ'': Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι από τη περίοδο των πρότυπων ιδεών μας, μέχρι και σήμερα, έχουν περάσει πολλές δεκαετίες, και η μοναδική μας διαπίστωση είναι ένας φαύλος κύκλος.

α) Τονίζεται ότι πρωτοστατήσαμε για τις ιδιωτικές και δημοτικές ραδιοτηλεοράσεις , ενώ στο σύνολο όσων ραδιοτηλεοράσεων ακολούθησαν στη χώρα μας βολεύτηκαν κυρίως οι κομματικοί ημέτεροι.

β) Πριν την ύπαρξη κινητών τηλεφώνων , sosial media, ( facebook, youtube, κ.α., ) μηχανών αναζήτησης, ψηφιοποίησης του Ελληνικού δημοσίου, και σαφώς ιδιωτικών και δημοτικών ραδιοτηλεοράσεων, είχαμε θέσει δημόσια καθώς και σε αρμοδίους μια σειρά ιδεών μας. Πλην των δικών τους ιδεών ουδέποτε υποστηριχτήκαμε.

γ) Πάρα πολλά απ΄όσα ισχύουν διεθνώς , και σε καμία περίπτωση δεν είναι Ελληνικά, θα μπορούσαν να είναι.

Τέλος, χιλιάδες πολιτών σχολιάζουν τη μοιρασιά - αναλογικά - σύμφωνα των ποσοστών, η οποία γίνεται επί δεκαετίες από τα αστικά πολιτικά κόμματα και επί παντός επιστητού, και αυτή ήταν και είναι η no 1 πληγή - παθογένεια της χώρας μας.

Οι ιδέες μας ήταν πρότυπες, πριν απ' όλους τους άλλους,  και δεν έγιναν τίποτα, ενώ όσοι ετεροχρονισμένα, έπειτα από δεκαετίες, τις ακολούθησαν η τις ακολουθούν,  αναγνωρίζονται.  ( Βλέπε δήμος Γλυφάδας )

Το άκρον άωτον . . .  διότι εμείς οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στα ερτζιανά είμαστε τα πρώτα κοινωνικά δίκτυα στη χώρα μας. ( sosial media ) 

Όπως γνωρίζεται ετεροχρονισμένα πολιτικοί, αστικά πολιτικά κόμματα, καθώς και κοινωνία, αποδέχτηκαν τα sosial media και τα χρησιμοποιούν ευρέως, όμως, όσο δεν υπήρχαν διαδικτυακά, και υπήρχαν στα ερτζιανά από εμάς, οι διώξεις - κατασχέσεις ήταν το σήμα κατατεθέν από τη πλευρά τους !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βούλα: Εκδήλωση Παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">