ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Όλα τα λύνουμε μέσα από το Fix my city - νέο comics

Το νέο κόμικς του ''Γ'' έρχεται σύντομα ώστε να επεξηγήσει όλα τα ανεξήγητα της τοπικής μας κοινωνίας.

Θα εμπλουτίσουμε την ύλη μας με όλα τα αξιοπερίεργα της τοπικής μας κοινωνίας, με εικονογράφηση, και με οπτική τέχνη, διότι έπειτα από όσα ισχύουν επί δεκαετίες πρέπει να δοθεί έμφαση σε όσα χαρακτηριστικά ισχύουν, όπως ισχύουν.


# Μεταξύ μας θα τους ανατρέψουμε όλους αυτούς ; Ελπίζω οι ''δικοί'' μας να αντιλαμβάνεστε . . . Δεν πιστεύω να ξεπουληθείτε συνολικά το 2019.

# Λύσανε όσα ωφελούσαν τους ιδίους, και πλειάδα ημέτερων, όπως και συντεχνιακών τους, και στη συνέχεια όλα τα ''λύνουν'' με το Fix my City, τις γαλάζιες σημαίες, τις φιέστες, τα καρναβάλια, τις μουσικές - θεατρικές παραστάσεις - αρπαχτές - και τις κόκκινες νύχτες. 

# Είδες η τεχνολογία, και ειδικά η Ψηφιακή ; Λες και όλοι εμείς τόσα χρόνια καίμε κάρβουνο, και ψήνουμε αρνιά, δεν βρισκόμαστε συνολικά δημόσια και ψηφιακά στο δήμο της Γλυφάδας.

# To Fix my City, όταν εμείς είχαμε το Music radio in City, για τους εν λόγω δεν αποτελούσε ούτε όνειρο θερινής νυκτός. Εμείς σε ανύποπτο χρόνο θέσαμε τα ζητήματα Ψηφιοποίησης , και ειδικότερα σε μια εποχή που ο σημερινός δήμαρχος έπαιζε με τους φίλους του στην πλατεία Καραϊσκάκη.

# Fix my City και ψηφιακές οθόνες στα λεωφορεία, μια από τα ίδια, διότι ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλάζουν την κατάσταση.

# Ο κάθε ένας - μια από το κοινωνικό σύνολο βλέπει όσα θέλει να βλέπει, και σπάνια βρίσκεις άτομα τα οποία τα βλέπουν ''όλα'', η τουλάχιστον έχουν την διευρυμένη αντίληψη να αντιλαμβάνονται περισσότερα απ΄όσα βλέπουν.

# Εκπαιδεύεστε και εσείς , η κάποιο μέλος της οικογενείας , για την υπεράσπιση των υπολοίπων ; Aν πράγματι ισχύει , και εκπαιδεύστε , θέλετε να μοιάσετε στον δικηγόρο - πολιτικό - δήμαρχο ; Επαληθεύεται ότι είναι δικηγόρος και κυρίως ότι διατέλεσε με τα χρήματα του Ελληνικού λαού Ευρωβουλευτής ;

# Αναφορικά με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μάθει καλύτερα από τους δεξιούς να χειρίζονται την προπαγάνδα , τις πρακτικές και τις πολιτικές τους, άλλα καθημερινά χάνουν στα σημεία , σε επίπεδο κοινωνίας, και εμείς δεν διαπιστώνουμε την συσπείρωση του ''όχλου'' , ούτε των αριστερών.

# Η πραγματική Ανατροπή , της κοινωνίας , θα γίνει , η μήπως διαμορφώνονται οι όροι για μια τοπική οικουμενικότητα κάλυψης προσωπικών σκοπιμοτήτων και συμφερόντων των ήδη συνεργαζόμενων και ωφελημένων με περισσότερους/ες συνεργάτες στις επόμενες εκλογές ; 

Άλλωστε στη Γλυφάδα ισχύει κατά κόρον, και επί δεκαετίες έχουμε μια σειρά κατοίκων, οι οποίοι ενώ ουδέποτε κάλυψαν τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας, έχουν ως φιλοσοφία ''τι είχαμε τι χάσαμε'' * βουρ στον πατσά ... 
( δηλ. από τα φραστικά του υποκόσμου ''βουρ στη κονόμα''. 

* Εις μνήμην του Σάκη Μπουλά ο οποίος έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια τον Φλεβάρη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Όλα τα λύνουμε μέσα από το Fix my city - νέο comics Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">