ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναρχοκαπιταλίστες και διευρυμένη βλακεία

Ελλάδα: Είναι πραγματικά απίστευτο πόση διευρυμένη βλακεία υφίσταται διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί δημόσια σε ιστοσελίδες και sosial media για το ζήτημα του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Οι πιο ακραίοι αναρχικοί είναι οι αναρχοκαπιταλίστες οι οποίοι βρίσκονται πίσω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων.

Η πιο απεχθής έκφανση αναρχίας στην Ελλάδα είναι ο αναρχοκαπιταλισμός, στον οποίο ανήκουν οι μεγαλοϊδιοκτήτες των ραδιοτηλεοράσεων, καθώς και πλειάδα άλλων, οι οποίοι παρουσιάζονται ως συμμετέχοντες επί παντός επιστητού, και φαινομενικά ότι αποδέχονται τα θεσπισμένα. Εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μεγαλοεκδότες, πολιτικοί, και πολλοί άλλοι.

Ασπάζονται την ατομική ιδιοκτησία και την ιδιωτική πρωτοβουλία, και είναι κάθετοι κατά οτιδήποτε άλλου έχει υπάρξει ως κοινωνικοπολιτικό σύστημα.

Ως ακραίοι νεοφιλελεύθεροι επικροτούν τις πολιτικές καθολικής ιδιωτικοποίησης, και είναι οι βασικοί διαμορφωτές όσων επικράτησαν και στη δίκη μας χώρα με σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων του Ν.Αττικής οι οποίες στο σύνολό τους βρίσκονται στα χέρια και τον έλεγχό τους.

Ακολουθούν όσα επιτάσσει το καπιταλιστικό σύστημα στην πιο ακραίο μορφή του, υποστηρίζοντας την πλήρη οικονομική ελευθερία και μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση του υπάρχοντος χρηματοοικονομικού συστήματος, σαφώς πάντα υπέρ των ιδίων.

Είναι χαρακτηριστικό δείγμα, όσα ισχύουν στη χώρα μας επί δεκαετίες, με αρκετούς από δαύτους, οι οποίοι έβγαζαν από τα συρτάρια των γραφείων τους αρκετά απ' όσα περνούσαν στην Ελληνική Βουλή, και συγκεκριμένα τα θερινά της τμήματα.

Οι Αναρχοκαπιταλίστες επιθυμούν την διασφάλιση της ελευθερίας του ατόμου τους να πράττει κατά το δοκούν γνωρίζοντας ότι παραβαίνουν Σύνταγμα και νόμους.

Ενδεικτικά τονίζεται η συμμετοχή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΜΜΕ του Ν.Αττικής πολλών εξ αυτών, οι οποίοι όταν ζοριστούν επικαλούνται τα ανθρώπινα τους δικαιώματα, προσφεύγοντας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ενώ είναι οι ίδιοι οι οποίοι δια μέσω όσων ακολουθούν αποστέρησαν τα δικαιώματα των υπολοίπων πολιτών, και μάλιστα με τη συμμετοχή πολλών αστικών κομμάτων - πολιτικών, και εν γένει του συστήματος.

Όταν διαβάζουμε βλακείες από την πλευρά όσων σχολιάζουν ιστοσελίδες και sosial media αναφορικά με το ζήτημα του αναρχικού Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου πρέπει να επισημαίνεται τι πραγματικά ισχύει στην Ελλάδα.

Οι αναρχοκαπιταλίστες κινούνται ελεύθερα, δολοφονούν κατά το δοκούν και εκ του ασφαλούς, και βρίσκονται στο απυρόβλητο με την ανοχή πολιτείας και πολιτών. Από την κορυφή της αλυσίδας μέχρι τους από κάτω η λειτουργία τους είναι πανομοιότυπη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας θυμίζουμε τον αχρείο της περιοχής σας, ο οποίος φιλοξενούσε παράνομα μέσα στο κοντέινερ εκπομπής στον Υμηττό άλλους τρεις παράνομα λειτουργούντες Ρ/Σ, και ενώ είχε κάλυψη ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής , το 2004 ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ λειτουργώντας κατέθετε μηνύσεις ώστε να διωχθεί ένα τοπικό ραδιόφωνο της Γλυφάδας, ενός ανθρώπου ο οποίος όταν λειτουργούσε δεχόμενος διώξεις - κατασχέσεις τη δεκαετία 70 - 80 ώστε να προκύψει ιδιωτική και δημοτική ραδιοτηλεόραση, ( πολυφωνία - πλουραλισμός) ο ίδιος ήταν στην Αμερική.

Ερχόμενος στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ μερίμνησε για δαύτον, όπως η ΝΔ για πλειάδα ημετέρων της, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του , τα οποία άντλησαν τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και των ψηφοφόρων του, όπως και αριστερών, συμβάλουν στην εξόντωση των πολιτών.

Πάσχουν από στραβισμό όσοι δεν παρακολουθούν επί δεκαετίες τι ισχύει στην ραδιοτηλεόραση ; Πως δημιουργήθηκε το πλαίσιο να μην ισχύσει κανένας νόμος και να βρίσκονται τόσα χρόνια στο απυρόβλητο ; Δεδομένων όσων ίσχυαν , και  ισχύουν ακόμα και σήμερα , τα οποία δια στόματος αρμοδίων και πολιτικών αποκαλούνται άναρχο πλαίσιο , όσοι τα διαμόρφωσαν και όσοι βρίσκονται σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας τι είναι ; 

Αν ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου επιχείρησε κατά πολιτικών , οι κυβερνήσεις - πολιτικοί δεν πράττουν το ανάλογο σε βάρος μας ;

Δεν ήταν προτιμότερο να ισχύσει εξ΄αρχής το σύστημα των Η.Π.Α ; Ακόμα και σήμερα δεν είναι προτιμότερο ; 

Παρασχέθηκαν οι άδειες που μας αποστέρησαν τα προηγούμενα κόμματα εξουσίας ενώ συντηρούσαν την διαπλοκή των υπολοίπων ;

H καινούργια προκήρυξη και αδειοδότηση για ποιους θα γίνει ; Για όσους έμειναν επί δεκαετίες ιδιοκτήτες στο απυρόβλητο και με δεδομένα κέρδη ;

* Γνωρίζεται ότι από εκείνη τη περίοδο μέχρι σήμερα δεν τασσόμαστε υπέρ των ακραίων ενεργειών διότι δεν υπάρχει συμμετοχή μας σε καμία ακραία ενέργεια, όμως οι ακραίοι λειτουργούν ακόμα και σήμερα αντισυνταγματικά, όπως και οι συμμετέχοντες των καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων διαβιώνουν περίφημα με το δημόσιο χρήμα. Ντροπή ...

* Δεν αναφερόμαστε στο ζήτημα του νεαρού, διότι ο ίδιος επέλεξε το δρόμο του, όμως η κάλυψη των προσδοκιών των ακροδεξιών, αντί για αποφόρτιση από την σημερινή κυβέρνηση - στελέχη , δεν μένει απαρατήρητη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναρχοκαπιταλίστες και διευρυμένη βλακεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">