ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτά είναι τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γλυφάδα ( Εικόνες )

Αν η πόλη και οι κάτοικοι της Γλυφάδας είχαν ανάγκη από κατασκευαστή των χαρακτηρισμένων δημόσιων χώρων, για παιδικές χαρές, στις δημοτικές εκλογές θα εξέλεγαν ένα μεγαλοεργολάβο. Το έχουμε αναφέρει επανειλημμένα. 

Επίσης, έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές ότι στο δήμο Γλυφάδας επί διοικήσεως Παπανικολάου ισχύει μπάχαλο και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτεται αναλογικά ο τοπικός πληθυσμός.



Ενώ αυταπόδεικτα έχουν πιστωθεί αρκετά εκ. ευρώ για οικοδομικά υλικά , κανείς δεν γνωρίζει που έχουν χρησιμοποιηθεί αυτές οι ποσότητες υλικών.

Αντιθέτως, γνωρίζουμε που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε ένα χαλίκι, και συγκεκριμένα γνωρίζουμε ότι στην μεγαλύτερη συνοικία της Γλυφάδας, τη Τερψιθέα, δεν έχει υπάρξει ίχνος έργων και ανταπόδοσης των χρημάτων τα οποία καταβάλουν οι συμπολίτες μας. 



Ένα ελάχιστο δείγμα από τα ''έργα'' του Δήμου Γλυφάδας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, από την οδό Καρχηδόνος, και σχεδόν σε καθημερινή βάση θα σας δείχνουμε τα υπόλοιπα ''έργα'' του δήμου και στις άλλες συνοικίες και γειτονιές μας.


Θα το καθιερώσουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, να σας δείχνουμε πως η δημοτική αρχή ανταποδίδει τα χρήματα που διαθέτουν κάθε μήνα οι συμπολίτες μας σε δημοτικά τέλη, φόρους, κ.α.



Οι κάτοικοι στις γειτονιές μας γνωρίζουν πόσες δεκαετίες δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση του δήμου και ενώ έχουμε περάσει δεκάδες φορές αρκετά σημεία της πόλης.

Η δημοτική αρχή και οι αιρετοί να καλύψουν αναλογικά τους συμπολίτες μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτά είναι τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γλυφάδα ( Εικόνες ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">