ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Fixmycity - Άλλο ένα ''γαλάζιο'' ημίμετρο

Άλλο ένα κορυφαίο ''γαλάζιο'' ημίμετρο το πολυδιαφημισμένο ''fixmycity'' το οποίο υφίσταται ως προκάλυμμα αντιμετώπισης των προβλημάτων στο δήμο Γλυφάδας.

Όπως θα δείτε στη συνέχεια , και βλέπετε και στην αρχική φωτογραφία , η συνοικία με τους περισσότερους κατοίκους, της Άνω Γλυφάδας , δεν καλύπτεται σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ στον αντίποδα οι κομματικοί ημέτεροι υπερκαλύπτονται. 

Δείτε ενδεικτικά:











Θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται περισσότερα, ούτε να θέσουμε εκατοντάδες οδούς και συνοικίες οι οποίες είναι ''εκτός των ορίων αρμοδιότητας'' της ''γαλάζιας'' διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας.

Αν θέσεις οδός Άλσους που βρίσκεται το δημαρχείο δείτε:




Δεδομένου ότι η χαρτογράφηση αφορά ένα Δήμο, μόνο με την εισαγωγή της οδού του Δήμου έπρεπε αυτομάτως να υπάρχει εικόνα. Ο προγραμματιστής όφειλε να δημιουργήσει τα κλειδιά , ώστε μόνο με την εισαγωγή της οδού να περιορίζεται η λειτουργία της εφαρμογής στα όρια του Δήμου Γλυφάδας.

Την επόμενη φορά ο προγραμματιστής να θέσει διακριτικά όρια τα οποία περικλείουν τις οδούς του δήμου Γλυφάδας και η εφαρμογή θέτοντας την οδό να περιορίζεται εντός του δήμου.

Το 2019 ο Δήμος Γλυφάδας γυρίζει σελίδα για όλους τους κατοίκους και για ολόκληρη τη πόλη , διότι το Fixmycity δεν διορθώνει τα προβλήματα ολόκληρης της Γλυφάδας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Fixmycity - Άλλο ένα ''γαλάζιο'' ημίμετρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">