ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Τάσος Ταστάνης υποστηρίχθηκε από εμάς και απαντά στον Γιάχο !!

Το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί στο city της Γλυφάδας, και με κορυφαία απόδειξη το γαϊτανάκι μεταξύ των πρώην  και των τωρινών δημοτικών συμβούλων.

# Ποιοι και γιατί δεν συνέδραμαν ώστε να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2014 ο Παναγιώτης Γιάχος ; ( O υποφαινόμενος δεν συμμεριζόταν τις θέσεις των άλλων και τον υποστήριξε, και στο τέλος έμεινε και αυτός εκτός των δημοτικών εκλογών ! Οι κύριοι/ες των εδράνων , καθώς και πλειάδα ακόμα συμπολιτών μας , γνωρίζουν ότι από τη δική μας πλευρά δεν υπήρξε καμία αντίθεση ώστε να συμμετάσχουν στις Δημοτικές Εκλογές συμπολίτες μας οι οποίοι/ες είτε είχαν διατελέσει στον παρελθόντα χρόνο αιρετοί, είτε ακόμα κατά τον παρελθόντα χρόνο ήταν προσκείμενοι και σε διαφορετικά κόμματα. )

# Τι έλεγαν στο παρασκήνιο ορισμένοι για τον Παναγιώτη Γιάχο ; Ποια ήταν η ''προπαγάνδα'' ; ( Για εμάς είναι σαφές ότι μέχρι το 2004 ο Δήμος λειτουργούσε ομαλότερα σε σχέση με τo παρόν, και ειδικότερα επί Σπονδυλίδη στην πρώτη τετραετία , ομαλότερα όλων των εποχών. )

# Ποιοι υπονόμευσαν τον θεσμό του συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης ώστε να μονοπωλούν τον δήμο ; ( Είναι σαφές ότι η επιδίωξη ορισμένων ήταν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι βουλευτές, ως υποψήφιοι δήμαρχοι, κ.α., και ενώ δεν συμβάλουν αναφορικά με όσα ταλανίζουν τους συμπολίτες μας, να είναι και οι αρσενικοί - θηλυκοί δερβεναγάδες του δήμου.)

Διαπλοκή , προνόμια , ημέτεροι , διαφθορά , παρανομίες, και καθολικότητα ελλείμματος ενεργειών για διαφάνεια 

Ενώ ο Τάσος Ταστάνης υποστηρίχθηκε από εμάς , κατόπιν των μυστικών συναντήσεων , πίσω από τη πλάτη μας, με τις οποίες αναδείχθηκε πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α , έκτοτε δεν μας έχει παρέχει ούτε μια απάντηση επί του συνόλου όσων τους τέθηκαν από εμάς.

Κύριε Γιάχο, όσο σοβαρό λογίζεται το ζήτημα των δια ''περιφοράς'' συνεδριάσεων με την συμβολή Παπανικολάου - Παναγάκου, καθώς και δεκάδων αιρετών πολλών παρατάξεων, όπως και των δεκάδων παράνομων αποφάσεων , εμείς επισημαίνουμε ότι αδυνατούμε να ακολουθήσουμε την τοπική διαπλοκή , και τον κατήφορο, ο οποίος διαμορφώθηκε από την τοπική Ο.Μ της Νέας Δημοκρατίας, και τον Παπανικολάου, όμως φέρει αυτούσια και τη σφραγίδα των υπολοίπων παρατάξεων.

Ο κ. Ταστάνης , και η παράταξή του , δεν είναι αμέτοχοι όσων ισχύουν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας , και εξηγούμε:

Έχοντας ένα σαφές προεκλογικό πρόγραμμα, το οποίο τίμησαν - ψήφισαν χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας,  το οποίο εμπεριείχε και τις δικές μας θέσεις, ( ΨΗΦΙΣΜΑ ) , ο κ. Ταστάνης , και οι υπόλοιποι των παραταξιακών του, διαπιστώνοντας τις ειδικές μέριμνες Παπανικολάου,(εξυπηρετήσεις σε ημέτερους και αυλοκόλακες), επέλεξε την οδό της σιωπής !!

Συγκεκριμένα, έχοντας από τους πρώτους ο Τάσος Ταστάνης την πληροφόρηση, και ιδία εικόνα , των παράνομων ενεργειών του Γ. Παπανικολάου, αναφορικά με τον Γιάννη Σκούφη, ο οποίος εμφανίστηκε πολλά χρόνια έπειτα από εμάς σε τοπικό επίπεδο, ως ''τοπική ιστοσελίδα'' , τον οποίο φρόντισε με τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών ''δια της περιφοράς και της ανομίας'' , ώστε από το δημαρχείο Γλυφάδας να γράφει σε προσωπική του ιστοσελίδα πράττοντας συστημική προπαγάνδα υπέρ του Παπανικολάου, με κλοπή της πνευματικής μας Ιδιοκτησίας, ο κ. Ταστάνης αντί να τοποθετηθεί ως όφειλε αποσιώπησε το γεγονός.

Θεωρούμε κοινός γνωστό τι έχει ισχύσει για ''Τσιώληδες'', για ''κουμπάρους'', και εκατοντάδες ημέτερους της ΝΔ, ενώ δεν είναι κοινός γνωστό ότι ο κ. Ταστάνης, καθώς και δεκάδες ακόμα αιρετοί άλλων παρατάξεων, με βασικό δεδομένο γνήσια ρουσφέτια , και παρανομίες της διοικήσεως , θεώρησαν σκόπιμο να μην υπάρξουν παρεμβάσεις τους στο Δ/Σ.

Ο Παπανικολάου έστησε την ανομία του με τις πλάτες όλων των παρατάξεων

Ο κ. Ταστάνης, αν και λαλίστατος την προεκλογική περίοδο, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές αποσιώπησε  τις ειδικές μέριμνες Παπανικολάου σε ημέτερους της ΝΔ, και ο ίδιος εξοβέλισε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες ψήφισαν για δημιουργία ενός μέσου ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΤΩΝ.

Αν ο κ. Ταστάνης, και οι υπόλοιποι/ες της παρατάξεώς του , ήσαν σωστοί , και σεβόμενοι τους συμπολίτες μας , οι οποίοι/ες ψήφισαν και στήριξαν το πρόγραμμα , με την δημιουργία ενός μέσου όλων των δημοτών, ο Παπανικολάου και η ΝΔ δεν θα είχε καθόλου εύκολο δρόμο, ώστε να καταργεί τόσο τις οικονομικές επιτροπές, όσο και τα δημοτικά συμβούλια, και με ανομία ''δια της περιφοράς'' να κακοδιοικεί.

Επέλεξαν την υπονόμευση της τοπικής δημοκρατίας, και δεν φέρει αποκλειστικά την ευθύνη η ΝΔ και ο Παπανικολάου, είναι συμμέτοχες και οι υπόλοιπες παρατάξεις οι οποίες υπονόμευσαν το Ψήφισμα χιλιάδων οικογενειών Γλυφαδιωτών.

Ο ψεύτης στη χώρα μας χαίρετε πέντε χρόνια !!

Ο Παπανικολάου έτυχε της εκλογής του θέτοντας από πλατεία σε πλατεία, και από συγκέντρωση σε συγκέντρωση, ότι δεν θα συστήσει κομματικό δήμο, και μάλιστα με την επισήμανση ότι θα συνεργαστεί με όλες τις τοπικές παρατάξεις καλύπτοντας δίκαια το σύνολο των δημοτών - ψηφοφόρων, ώστε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος.

Επισημαίνεται ότι ο κ .Ταστάνης, είχε ιδία εικόνα όσων ίσχυαν από την διοικούσα παράταξη , και ο ίδιος επέλεξε να μην υπάρξει ίχνος τοποθετήσεων του στο Δ/Σ, καθώς και από τη πλευρά Βαγγελάτου υπήρξε ανάλογη συμπεριφορά. 

Καλούμε τον κ. Γιάχο, ο οποίος προφανώς γνωρίζει όσα ισχύσαν προ των δημοτικών εκλογών του 2014, καθώς και το αδιάψευστο γεγονός, της υποστηρίξεως μας σε μια παράταξη κανιβαλισμού, να κρίνει ο ίδιος τη στάση Ταστάνη, καθώς και του συνόλου των υπολοίπων.  Βαγγελάτου , Ηλιόπουλου, και σία, τους οποίους/ες προβάλει και προωθεί από τη σελίδα του !! 

Κύριε Γιάχο, ο λαός μας έχει μια σαφή ρήση. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι. Κάποτε οι φίλοι μας, έλεγαν και έδειχναν ότι σέβονται το δίκαιο, και την αριστερή ιδεολογία, όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Οι συμπολίτες μας κρίνουν επαρκώς , και τις ανομίες της διοικήσεως Παπανικολάου, καθώς και την παράταξη του κ. Ταστάνη, όπως και όσους/ες αποσπάστηκαν από αυτήν , όπως είναι η Ε. Βαγγελάτου.

Επίσης, αρκετοί εκ των συμπολιτών μας κρίνουν επαρκώς τα αυταπόδεικτα:

α) Ο Τάσος Ταστάνης , αν και πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α , με υψηλότατες αποδοχές, για πλειάδα συμπολιτών μας , και για όσα τους ταλανίζουν , ως δημοτικός σύμβουλος είναι ανύπαρκτος.

β) Βαγγελάτου, Ηλιόπουλος, κ.α., εμείς προσωπικά δεν γνωρίζουμε για ποιους λόγους αξίωσαν την εκλογή τους, διότι αν αναφέρουμε πραγματικά περιστατικά γι' άλλη μια φορά θα είμαστε οι ''κακοί'' της ιστορίας, αν και είναι γνωστό ότι η Ε. Βαγγελάτου είναι υπάλληλος της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά, άρα δημόσια υπάλληλος, ενώ ο υποφαινόμενος τον οποίο δεν επιθυμούσε συνυποψήφιό της στις δημοτικές εκλογές , ( ΑΚΡΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ) , είναι ο πρωτεργάτης των Ιδιωτικών και Δημοτικών μέσων στα FM κύματα, και συγκεκριμένα διωκόμενος από την δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005.

Ο γείτονας Ταστάνης, στα τριάντα μέτρα από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' , επί τρία χρόνια κωφεύει , και κάνει ότι δεν γνωρίζει όσα ισχύουν

Ο κ. Ταστάνης δήλωνε ότι είναι άνεργος τέσσερα χρόνια  και φέρει την ευθύνη η ΝΔ και τα στελέχη της , ενώ μετά τον διορισμό του σε πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α , μάλλον πάσχει από αδυναμία αντιλήψεως, αναφορικά με όσα ισχύουν με πλειάδα συμπολιτών μας. 

Πότε  συνέδραμαν τους συμπολίτες μας, και πως ; 
Πότε συνέδραμαν ακόμα και την αλήθεια ; 

Ο Γ. Παπανικολάου, όπως και ο προκάτοχός του Κ. Κόκκορης , έχουν συστήσει ένα δήμο του πελατειακού συστήματος με εξυπηρετήσεις σε ημέτερους , κ.α., τα οποία είναι δεδομένα και εκατοντάδες , με δεδομένα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, από τη πλευρά της παρατάξεως του κ. Ταστάνη πως εκπροσωπούνται οι χιλιάδες ψηφοφόροι ;

Ο κ. Ταστάνης ήταν παρόντας σε συζήτηση με στελέχη αυτών των κομμάτων, τα οποία επί δεκαετίες κακοδιοικούν το δήμο, και συγκεκριμένα ανέφεραν, '' σήμερα είμαστε διοίκηση εμείς και εξυπηρετούμε τους δικούς μας, αν γίνετε διοίκηση αύριο εσείς εξυπηρετείτε τους δικούς σας '' !! 

Ως πότε το πλιάτσικο των θεσμών με τα χρήματα όλων ημών ;

Επί τέσσερα χρόνια Νεοδημοκρατικού δήμου & συνεργαζόμενων, όπως και εξυπηρετήσεων σε ημέτερους τους, κυβερνά το κόμμα του κ. Ταστάνη , δεν κυβερνά ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε το ΠΑΣΟΚ, άρα η στάση της παρατάξεως του , καθώς και του ιδίου , αναφορικά με όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας, είναι απαράδεκτη για εμάς.

Επισήμανση: Λίαν συντόμως, ''θα βγάλουμε στη σέντρα'', δεκάδες εξυπηρετήσεις της Ο.Μ της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας και του Παπανικολάου, καθώς και τα περιουσιακά τους στοιχεία, ώστε να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας για ποιους επιδεικνύουν μέριμνα, όσο ο κ. Ταστάνης, και οι υπόλοιποι/ες κρατούν σιγή ιχθύος.

Οι Ταστάνης, Βαγγελάτου, Ηλιόπουλος, κ.α., καλούνται σε λίγες ημέρες, βλέποντας τα περιουσιακά στοιχεία όσων μερίμνησε η ΝΔ και ο Παπανικολάου, καθώς και ο προκάτοχός του Κ. Κόκκορης ( επταόροφα, εξαόροφα, πενταόροφα, κ.α.), να αιτιολογήσουν τα δικά τους πεπραγμένα, ειδικά για το ψήφισμα χιλιάδων συμπολιτών μας , το οποίο οι ίδιοι υπονόμευσαν , ακόμα και έπειτα της εμπιστοσύνης χιλιάδων συμπολιτών μας στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Υπάρχει έστω και ένας έντιμος εισαγγελικός λειτουργός ;

Η τοπική δημοκρατία, είναι παντελώς καταργημένη στον Δήμο Γλυφάδας, διότι χιλιάδες οικογένειες συμμετείχαν στο ψήφισμα του 2014 για ένα μέσο όλων των δημοτών, ενώ ο Παπανικολάου μερίμνησε παρασκηνιακά και παράνομα ώστε τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών να καταλήγουν σε ημέτερους της Νέας Δημοκρατίας.

Όσοι και όσες επικαλούνται την αριστερά , σύμφωνα των πρακτικών τους, τίθενται στην κρίση των συμπολιτών μας.


ΓΙΑΝΝHΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ.: Ας απαντήσουν, σε όσα έχουν τεθεί δημόσια, οι κ.κ. Ταστάνης - Βαγγελάτου και σία, και εν συνεχεία, οτιδήποτε άλλο. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Καίριες επισημάνσεις , και σημειώσεις μας:

* Κύριε Ταστάνη μήπως είστε ακόμα άνεργος , και έχετε μεγαλύτερη ανάγκη και από εμάς , και από τους συμπολίτες μας , όπως αναφέρατε μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια ; 

* Αναφορικά με τον κ. Γιάχο: Παναγιώτη, μέτρα πόσες φορές έχω δημοσιοποιήσει κείμενα, θέσεις, και προτάσεις σου, και αν υπάρχει έστω και μια αναφορά για εμάς και όσα έχουν ισχύσει εις βάρος μας , με σειρά διώξεων - κατασχέσεων , στην δική σου σελίδα. Μη ξεχνάς , επί δημαρχίας Σφακιανάκη , το 2005 , και ενώ είχαμε καταθέσει φάκελλο - μελέτη - αίτηση στον δήμο, δεχτήκαμε νέα δίωξη - κατάσχεση και κλείσιμο του τοπικού Ρ/Σ. Με δεδομένη την απόφαση του ΣτΕ αντισυνταγματικής λειτουργίας όλων των ραδιοφωνικών σταθμών είναι αυταπόδεικτο ότι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ , καθώς και η τοπική ΟΜ Γλυφάδας , δεν υπηρετούν το δίκαιο και την δημοκρατία ! 

Όσοι και όσες έχουν γνώση νομικών αντιλαμβάνονται τι αναφέρουμε , και τι τελέστηκε , ενώ από το 2004 λειτουργούν ακόμα και οι πειρατικοί σταθμοί , και βρίσκονται στο απυρόβλητο. Είναι σαφές τι εκφράζουν οι αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας , και άλλωστε πειρατές των θεσμών είναι και οι ίδιοι . 

Κύριε Ταστάνη η Αριστερά δεν κάνει εκπτώσεις ιδεολογίας , ούτε παζαρεύει το δίκαιο και τις ανθρώπινες ζωές 

Οι τοπικές παρατάξεις καταλύουν δίκαιο και τοπική δημοκρατία, και άλλωστε ο κ. Ταστάνης όταν μας έβλεπε στα Δ/Σ του Δήμου, τουλάχιστον στην αρχή που δεν είχε ξεκινήσει η ''περιφορά'' , ήταν πάντα ταραγμένος, ενώ στο πλάι του , εξ αριστερών και στην πρώτη σειρά, βρισκόντουσαν οι έμμισθοι του Παπανικολάου στους οποίους ανανεώνει τις συμβάσεις επί τέσσερα χρόνια.

Ο κ. Ταστάνης, ως αρχηγός Παράταξης, όφειλε την ισχύ όσων ψήφισαν χιλιάδες συμπολιτών μας, καθώς και την δικαίωση των δημοτών, και όπως όλα δείχνουν είχε λόγους αποσιώπησης. Καλείται να δώσει εξηγήσεις στους συμπολίτες μας, διότι αν ήμαστε εμείς στη θέση του θα είχαμε ''τρίψει τη μούρη'' του οποιουδήποτε δημάρχου. ( Κύριε Ταστάνη, στο ίδιο καθεστώς με τον Γιάννη Σκούφη βρίσκεστε και εσείς. Αμειβόμενοι όσο διαρκεί μια θητεία . Μόλις προκηρυχθούν εκλογές , και αλλάξει το καθεστώς, τελειώσατε.) 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Τάσος Ταστάνης υποστηρίχθηκε από εμάς και απαντά στον Γιάχο !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">