ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η εξομολόγηση του πατέρα του 17χρονου μακελάρη του Τέξας

Ο Αντώνης Παγουρτζής, μίλησε με σπαρακτικά λόγια για τον 17χρονο μακελάρη, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του έπεφτε καθημερινά θύμα bullying και μάλιστα μπροστά στην πρώην κοπέλα του. Αυτό πιστεύει ήταν και το γεγονός που του όπλισε το χέρι.

Επισκέφθηκαν το γιο τους στη φυλακή.

«Πήγα και τον είδα. Το μόνο που ενδιαφέρεται είναι για την οικογένειά του, να αγκαλιάσω τις αδελφές του. Και ζήτησε συγγνώμη που μας ανακάτεψε τόσο πολύ και δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό του μπροστά μου», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Δεν ήταν το παιδί αυτό που λένε στην τηλεόραση. Στο τέλος κράτησε την ψυχραιμία του, από την οποία έδωσε και λίγο δύναμη στη μάνα του. Και μας είπε ότι μας αγαπάει και θα μας αγαπάει για πάντα», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένος, προσθέτοντας:
«Το παιδί το πείραζαν, το χτυπούσαν, του έκαναν bullying, πολλοί, όχι ένας, γιατί δεν ήταν αδύνατο παιδί, ήταν γερό. Μάλλον η βία ήταν από πολλά άτομα, "φτιαγμένη" βία».

Σχετικά με την πρώην κοπέλα του, η οποία ήταν ανάμεσα στα θύματα, ο πατέρας του 17χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι τα είχε με την κοπέλα και του έκαναν bullying, κάτι έγινε εκεί. Και να το έκαναν επίτηδες το bullying αυτοί (...). Μπορεί να τον κορόιδευαν και μπροστά στην κοπέλα, γι΄ αυτό πρέπει να έγινε αυτό που έγινε. Το αγόρι μου δεν είναι άνδρας, είναι παιδί. Δεν μπορούμε να τα ρίξουμε όλα στο παιδί, είναι κι άλλοι υπεύθυνοι».

Για το γεγονός, δε, ότι κατηγορούν και τον ίδιο ως «λάτρη όπλων», είπε: «Τι να πω και τι να απαντήσω, σε αυτά που λένε αυτοί; Αυτό είναι ψέματα. Απλώς είχα το χόμπι γιατί ήμουν ναυτικός, ψάρευα και πήγαινα για κυνήγι».

«Ήταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το παιδί ήταν κάθε μέρα μαζί μου, δεν αισθανόμουν καλά να πάω στη δουλειά, σαν να ήξερα ότι κάτι θα γίνει», συνέχισε, επιρρίπτοντας ευθύνες και στο σχολείο: «Και ζητάω συγγνώμη για αυτήν την κοπέλα. Ποιος βγήκε από εκεί και είπε ότι δεν ήθελε το Δημήτρη κι αυτά και το είπαν στο σχολείο. Εφόσον το είπαν στο σχολείο ήταν υποχρεωμένοι να ειδοποιήσουν την οικογένεια ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι άδικο αυτό που γίνεται και για τα παιδιά που χάθηκαν».

«Πονάω και για αυτά (τα θύματα). Για όλα πονάω. Και για τα παιδιά που έφυγαν πονάω. Δεν έφταιγαν τα παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανε».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εξομολόγηση του πατέρα του 17χρονου μακελάρη του Τέξας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb