ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το Σκοπιανό

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα για τη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα, ενώ είναι σαφές ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν τηρούν όσα εξαγγέλλουν. 

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Συγκεκριμένα: Ο κ. Μητσοτάκης ταυτίζει ανόμοιες καταστάσεις θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι οι ακροδεξιές πρακτικές, δολοφονίες, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμοί, κ.α., έχουν τον ίδιο χαρακτήρα με τις ενέργειες του Ρουβίκωνα.

Η ΝΔ γνωρίζει να πολώνει κατά το δοκούν , όμως προφανώς απευθύνεται σε κατώτατης στάθμης νοημοσύνης πολίτες , διότι το έγκλημα ουδεμία σχέση είχε η έχει με την αντίδραση σε μια κοινωνία εθισμένη στην πολιτικοοικονομική και θεσμική διαφθορά.

Όπου δεν υφίσταται δικαιοσύνη, σύμφωνα με την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος , το λόγο έχουν οι Έλληνες πολίτες και μάλιστα με κάθε μέσο.

Καταφανώς ο κ. Μητσοτάκης αναφορικά με το σκοπιανό υπερασπίζεται όσα και το ακροδεξιό κόμμα της ΠΓΔΜ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Κέρκυρας ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δεχτεί το όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν».

Σε ότι έχει να κάνει με την οικονομία είπε: «Η περικοπή συντάξεων έρχεται με υπογραφή Τσίπρα Καμμένου. Η μείωση αφορολόγητου έρχεται με υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης Τσίπρα, Βαρουφάκη με τα πουκάμισα έξω».

Εμείς ως πολίτες διαπιστώσαμε και τα μνημόνια των ''γραβατομένων'' απο τους οποίους ξεκίνησε η οικονομική κατρακύλα της χώρας, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα δεν είχε κυβερνήσει επί 40 χρόνια.

Επίσης, η καταστροφή των ταμείων ήταν αυτούσια έργο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, και εξ΄'αυτού του γεγονότος έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: «Θέλω να καταδικάσω με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση εναντίον του κ. Μπουτάρη. Στις δημοκρατίες τα προβλήματα δεν λύνονται με γροθιές και κλωτσιές, λύνονται με δημοκρατικό διάλογο. Τα φαινόμενα βίας είτε από άκρα δεξιά, είτε από άκρα αριστερά, είναι καταδικαστέα.

Θα ήθελα η καταδίκη της βίας να γίνει από την άλλη πλευρά. Δεν μπορεί να καταδικάζουμε απροκάλυπτα τέτοιες επιθέσεις και να μην καταδικάζουμε τον Ρουβίκωνα. Ο Ρουβίκωνας είναι αρεστός, στην κυβέρνηση γιατι προέρχεται απο την ίδια ιδεολογική μήτρα. Στην Τήνο ένας δήμαρχος σε συνεργασία με την αστυνομία και τον λιμενάρχη συνέλαβε μέλη του Ρουβικωνα.

Στην Αθήνα που είναι γεμάτη διμοιρίες ΜΑΤ, ο Ρουβίκωνας παρελαύνει με προκλητική ανοχή της υγείας του υπουργείου. Ας είμαστε προσεκτικοί οταν μιλάμε για βία. Ο ακραίος και διχαστικός λόγος έχει αντανάκλαση στους πολίτες και όσο πάμε για εκλογές παροτρύνω τον κ. Τσίπρα να αποφύγει αυτή την πολιτική. 

Ας φερθεί ο κ. Τσίπρας υπεύθυνα , και αυτό είναι και παρότρυνση στα δικά μας στελέχη, να αποφύγουν εκφράσεις καφενείου , ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. αυτό αφορά τον δήμαρχο Αργους κ. Καμπόσο ο οποίος στο διαδίκτυο, εμμέσως υπερασπίστηκε όσους επιτέθηκαν στον κ. Μπουτάρη.) Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να τον διαγράψει».

Αναρωτιόμαστε , διέγραψε ο κ. Μητσοτάκης από τη ΝΔ  τον δήμαρχο Άργους κ. Καμπόσο , η μήπως επενέβη σε δεκάδες κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία χρημάτιζε η ΤΟΠΙΚΗ Οργάνωση της ΝΔ και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ;

Σημείωση: Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε την κυβέρνηση, όμως πρέπει να τίθεται δημόσια η αλήθεια, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων μεθοδεύονται από την αξιωματική αντιπολίτευση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το Σκοπιανό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">