ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ωρωπός: Σεισμός 4.2 ρίχτερ στην Αττική


Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ενημερώνει ότι ο σεισμός κοντά στον Ωρωπό ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το εστιακό του βάθος ήταν μόλις πέντε χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία του Νομού Αττικής. Το επίκεντρό του εστιάζεται κοντά στον Ωρωπό.


Σημειώνεται ότι ο σεισμός, λόγω του μικρού εστιακού βάθους συνοδευόταν από βουητό που αναστάτωσε τους κατοίκους ενώ έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Αττική.

Ψυχραιμία συνιστά στους πολίτες ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γιώργος Δρακάτος, όσον αφορά στις προβλέψεις για επικείμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, ακόμα και 7 Ρίχτερ, που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα συνάδελφοί του σεισμολόγοι.

Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς εφιστούμε την προσοχή σας τους θερινούς μήνες , και ειδικότερα τον Αύγουστο , διότι έχουμε κάποιες ενδείξεις ενεργοποιήσεως ορισμένων ρηγμάτων του Ν.Αττικής. Καμία ανησυχία, απλά ενημέρωση, και κατάρτιση. ( Εμείς δεν είμαστε σεισμολόγοι, απλά διατελούμε ορισμένες πειραματικές εργασίες επί δεκαετίες , αναφορικά με την πρόγνωση , η οποία χωρίς την ψηφιακή τεχνολογία, καθώς και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, είναι φύσιν αδύνατο να υπάρξει. ) 

Πρέπει να τονιστεί ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία η έρευνα, η οποία όφειλαν ΟΛΟΙ να προστατεύεται από την πολιτεία, και αποτελεί θεμελιώδες του Ελληνικού Συντάγματος, κυνηγήθηκε όσο οτιδήποτε άλλο, και κανείς άλλος. ( Στον αντίποδα , μέσα σε πενήντα τετραγωνικά μέτρα των Βορείων προαστίων λειτουργούν έξι εμπορικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί !! )




Οφείλουμε για πολλοστή φορά θερμά συγχαρητήρια στην αριστερά της 'προόδου', η οποία είχε κάνει προεκλογικό ντόρο αναφορικά με την διαπλοκή, και προσθέτουμε: Αφού μπορεί να υπάρχει η διαπλοκή χωρίς τους πρωτεργάτες του χώρου , μπορεί να υπάρξουν ξανά τα κόμματα κλεπτοκρατίας και παλαιοκομματισμού , αντί για την αριστερά  , η οποία δεν διαφοροποίησε τίποτα.

Ουδέποτε υπήρξαμε εθνικιστές και ακροδεξιοί, όμως, το να συντηρεί μια κυβέρνηση που δήλωσε αριστερά όσα διαμόρφωσαν οι προηγούμενοι σε καθεστώς διαπλοκής, και τα διαπλεκόμενα των Βορείων προαστίων , να μεταδίδουν στα νότια , χωρίς να υπάρχουν σταθμοί στα νοτιοανατολικά προάστια , κατάμαρτυρά δόλο , διαπλοκή , και προδοσία.

Οι προηγούμενοι και τα ρουσφέτια τους κατέστρεψαν τον ενδογενή τοπικό πολιτισμό, και την κοινωνική συνοχή στα ερτζιανά των νοτίων προαστίων, και επί τέσσερα χρόνια συντηρούνται όσα υπήρχαν επί των προηγούμενων κυβερνήσεων, και αυξάνονται αριθμητικά με νέα διαπλεκόμενα.

Επιστρέψτε την διακυβέρνηση στους προηγούμενους, οι οποίοι διαμόρφωσαν το εν λόγω καθεστώς. Το ''κοιτάμε μόνο μπροστά'' είναι απόλυτα λάθος, διότι ακόμα και οι σεισμοί γίνονται λόγω όσων ίσχυσαν στον παρελθόντα χρόνο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ωρωπός: Σεισμός 4.2 ρίχτερ στην Αττική Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">