ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεκινά η δημοτική συγκοινωνία Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου ξεκινάει η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, και εμείς στον ''Γ'' ευελπιστούμε να μην ισχύσουν όσα ίσχυσαν στον δήμο Γλυφάδας, αναφορικά με τη δημοτική συγκοινωνία, όπως και επί παντός επιστητού, με σειρά ημέτερων, και ειδικές εξυπηρετήσεις σε οικογένειες ψηφοφόρων. 

# Το Δημοτική συγκοινωνία επιδέχεται περαιτέρω και ενδελεχούς εξετάσεως , δεδομένου ότι το χρήμα είναι των δημοτών, ενώ με τα χρήματα του συνόλου εξυπηρετούνται ιδιώτες ημέτεροι. ( Βλέπε Δήμος Γλυφάδας ) Επίσης, το να πράττει μια κομματική διοίκηση επιλεκτικά ρουσφέτια σε ημέτερους της παρατάξεώς τους , και εν συνεχεία να προβάλει πάνω στα δημοτικά λεωφορεία τα πεπραγμένα της ρουσφέτια , αντιβαίνει της εκπροσώπησης των δημοτών, και δρά υπέρ κομματικών στελεχών και των ρουσφετιών τους.

Η δημοτική αστική συγκοινωνία θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς το δίκτυο των γραμμών του ΟΑΣΑ και θα εξυπηρετεί τις εντός του Δήμου μετακινήσεις συνδέοντας τις περιοχές κατοικίας στα πλαίσια της βιώσιμης κινητικότητας και της προώθησης της δημοτικής συνοχής.

Στην παρούσα φάση η δημοτική συγκοινωνία θα λειτουργεί από τις 06.30 έως τις 20.30 κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08.00 έως τις 18.00 τα Σάββατα. Τις Κυριακές και τις αργίες δεν θα λειτουργεί.

Έχουν δημιουργηθεί δύο κυκλικά δρομολόγια τα οποία συνδέουν τις περισσότερες γειτονιές του Δήμου με τους βασικούς πόλους έλξης μετακινήσεων (οικονομικούς, διοικητικούς, εκπαιδευτικούς, ψυχαγωγικούς - αθλητικούς, κοινωνικών εκδηλώσεων).

Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ένα κάθε ώρα και στις δύο γραμμές και οι μετακινήσεις θα γίνονται δωρεάν.

Το συνολικό μήκος των δύο γραμμών είναι περίπου 40 χιλιόμετρα χιλιόμετρα και δημιουργούνται συνολικά 103 νέες στάσεις για τη δημοτική συγκοινωνία.

Σε κάθε στάση, μπορεί tο επιβατικό κοινό να δει συνολικά το δρομολόγιο της γραμμής στην οποία βρίσκεται, το σύνολο των στάσεων της γραμμής αλλά και τις συνδέσεις και τις ανταποκρίσεις με τις γραμμές του ΟΑΣΑ σε κάθε στάση.

Οι μεταφορές θα γίνονται με οχήματα τύπου mini bus 20 θέσεων τα οποία είναι μισθωμένα από το Δήμο αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής περιόδου λειτουργίας διάρκειας 12 μηνών, θα αποφασιστεί η συνέχιση της υπηρεσίας με διορθωτικές παρεμβάσεις, που ενδεχομένως να προκύψουν κατά τη λειτουργία λαμβάνοντας υπόψη τα πιθανά προβλήματα αλλά και τον αριθμό επιβατών κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκινά η δημοτική συγκοινωνία Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">