ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος τοποθετεί μεγάλα πανιά όμως υπηρετεί τα διαπλεκόμενα !

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος τοποθετεί μεγάλα πανιά , όμως υπηρετεί τα διαπλεκόμενα , και δεδομένου ότι παρατηρήσαμε ότι έχει ξηλώσει τις ραδιοφωνικές κεραίες από το δημαρχείο Αργυρούπολης.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στον ηρωικό αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία, με εντολή του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης η πρόσοψη του Δημαρχείου καλύφθηκε, όπως κάθε χρόνο , και φέτος στις 25 Μαρτίου με την Γαλανόλευκη.

Ο Δήμος μας τιμάει τους Αγώνες των αγωνιστών του 1821 που οδήγησαν στην ανάσταση του Γένους μας και την εγκαθίδρυση του νεότερου Ελληνικού Κράτους. Γιορτάζουμε την επέτειο της ελληνικής επανάστασης που σήμανε τη γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας. Το μεγάλο αυτό ιστορικό γεγονός, που οδήγησε στην ανεξαρτησία του λαού μας, δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος σαφώς είναι διφορούμενος , διότι από τη μια δηλώνει ότι τιμά τους Αγώνες των αγωνιστών που οδήγησαν στην ανεξαρτησία , και από τη άλλη από πίσω του χορηγοί βρίσκονται ο Βίκτωρ Ρέστης , και αρκετοί ακόμα , οι οποίοι είναι αυταπόδεικτα διαπλεκόμενοι. 

Αν έχει αιτιολόγηση ο δήμαρχος που τιμά τους αγωνιστές της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ με μεγάλα πανιά, ενώ υπηρετεί ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ , γιατί ξήλωσε τις κεραίες ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ αντί να προωθήσει όσα αποτελούν αιτήματα των δημοτών της περιοχής μας , για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και των ΕΡΤΖΙΑΝΩΝ, καθώς και ΦΩΝΗ στους ΔΗΜΟΤΕΣ/ΕΣ των ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , θα επιθυμούσαμε να τον ακούσουμε.

Επίσης, καλούμε το σύνολο των αναγνωστών μας , και κυρίως των συμπολιτών μας , να κρίνουν αν οι αγωνιστές της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ διέθεταν σειρά από ομίλους και αντισυνταγματικά μέσα , η αν είχαν αποκλειστικά το δίκιο με το μέρος τους ; 

Πόσο μπορεί να ευτελισθεί μια κοινωνία πολιτών - δημοτών με την έλευση 200 περίπου ετών ;

Πόσες δεκαετίες μπορεί να παρακολουθεί η κοινωνία την διαπλοκή λίγων οικογενειών με σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων , και να αποστερούν τη φωνή από τις τοπικές μας κοινωνίες ( Δήμους ) και το ένα από τους πρωτεργάτες του χώρου στον οποίο πρωτοστάτησαν ;

Υ.Γ: Θεωρήσαμε πρέπον να τοποθετηθούμε ενώ θα έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα από τις ενέργειες του δημάρχου, καθώς και από την 25 Μαρτίου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 , 90:60 MHZ από Γλυφάδα, και 98:60 ΜΗΖ από Ελληνικό - Αργυρούπολη ( Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γιάννης Κωνσταντάτος τοποθετεί μεγάλα πανιά όμως υπηρετεί τα διαπλεκόμενα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">