ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της «προδοσίας»

Κάποτε μας είχαν αναφέρει « μη χρησιμοποιείται ποτέ βαρύγδουπους τίτλους, γιατί ενδέχεται να το μετανιώσετε », έχοντας όμως εμπειρία πολλών ετών με τα αστικά πολιτικά κόμματα ο τίτλος μας δεν επιδέχεται καμιάς παρερμηνείας.

Του Γιάννη Κουρδομένου

Ο κ. Τσίπρας , το κόμμα , και η κυβέρνησή του , χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο τρόπο - μέθοδο , ώστε πηγαίνοντας προς τις εκλογές να έχει καλύψει ένα τμήμα της κοινωνίας , όμως με έμφαση το μεγάλο κεφάλαιο, τους ομίλους επιχειρήσεων , τους εφοπλιστές , τους βιομηχάνους , τους καταπατητές , τους αυθαιρετούχους, κ.α., ενώ στον αντίποδα σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία, και την κοινωνία, και αποτελούν ρεφορμιστικό κόμμα.

Για την κοινωνία επιφύλαξαν έπειτα από χρόνια ψεύδους και φρούδας ελπίδας μνημόνια , φοροληστείες , αντιλαϊκά μέτρα, πλειστηριασμούς - κατασχέσεις , περικοπές στις συντάξεις που λίαν συντόμως έρχονται , χτυπήματα στα εργασιακά δικαιώματα , ενώ διακηρύσσουν ότι δεν εκμεταλλεύονται τον άνθρωπο !!!  

Έχοντας το νέο μνημόνιο που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ από το οποίο δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα η χώρα και ο λαός , άλλωστε δεν κέρδισε το ελάχιστο με τα ήδη δυο μνημόνια της συγκυβέρνησης , η  κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής , καθώς και η ανεξαρτητοποίηση των Ο.Τ.Α αποτελεί μονόδρομο της κοινωνίας.

Έφτασαν σε τέτοιο σημείο κατάντιας που τα ήδη ωφελημένα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , και της φερόμενης αριστεράς , αντί να καλύψουν στον ελάχιστο βαθμό την κοινωνία , είτε με προτάσεις , είτε με πιέσεις προς το κυβερνητικό σχήμα , αναλώθηκαν στα προνόμια , τις θέσεις , και τον πακτωλό χρήματος που απολαμβάνουν , και έσπειραν τόσο μεταξύ τους , όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό χώρο συνδιαλλαγών τους , ταμπέλες , και ότι η κοινωνία αποτελείται από τρελούς !

Το «τρελοί» εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα και σκοπιμότητες , και από τη δική μας πλευρά τονίζεται ότι απαιτούνται πολιτικές και προγραμματικές αρχές του αυθεντικού επιστημονικού σοσιαλισμού , με πολιτική καταδίκη του ρεφορμισμού και της σοσιαλδημοκρατίας , που έχει αποδειχθεί ότι φέρει την ευθύνη για μεγάλες προδοσίες , τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 , 90:60 MHZ από Γλυφάδα, και 98:60 ΜΗΖ από Ελληνικό - Αργυρούπολη ( Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις )

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να παρακάμψουμε ότι τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, και ορισμένοι/ες από τους αποχωρήσαντες , καταχράστηκαν το καταστατικό του κόμματος, υπονομεύοντας όλες τις προτάσεις μας, ενώ οι ίδιοι δια του κοινωνικού συλλογικού αγώνα απέκτησαν έρεισμα σε επίπεδο νοτίων προαστίων και Γλυφάδας, ώστε ορισμένοι/ες εξ αυτών να έχουν προσωπικά οφέλη - απολαβές και από το δήμο Γλυφάδας. Αν θεωρείται από το ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόλυτη αλήθεια χαρακτηρίζεται «λαϊκισμός» μπορείτε να μας χαρακτηρίσετε λαϊκιστές , όμως δεν πρόκειται να διαβάλλεται την αντίληψη της κοινωνίας η οποία αξιολογεί και κρίνει επί παντός επιστητού.

Για ευνόητους λόγους παρακάμπτουμε τα δομημένα συμφέροντα του Δήμου , τα οποία συνέπραξαν υπέρ των κάπηλων έχοντας λόγους ιδιοτέλειας , καθώς και των χρημάτων τα οποία απολαμβάνουν από το δημοτικό ταμείο.

Τα στελέχη της Αριστεράς , πριν να έχουμε τις αποδείξεις ποιοι πραγματικά είναι , έτυχαν της υποστηρίξεως μας , με τις ελάχιστες δυνατότητες που μας είχαν απομείνει , ( sosial media ) , έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων των τοπικών μας Ρ/Σ, και επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια αρνήθηκαν να στηρίξουν την δικαίωσή της κοινωνίας ενώ επέδειξαν τεράστιο ζήλο για τα ολιγαρχικά συμφέροντα ομίλων επιχειρήσεων , ώστε έπειτα από 30 χρόνια πολιτικοοικονομικής διαπλοκής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να έχουν και αυτοί τα δικά τους διαπλεκόμενα ολιγαρχικά δεκανίκια.

Αυτό χρειάζεται σήμερα η αριστερά και η κοινωνία ; Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ χρειάζεται εξισορρόπηση σε επίπεδο ολιγαρχικών κεφαλαιοκρατικών μίντια , η χρειάζεται η ίδια η κοινωνία και οι εργαζόμενοι να διαμορφώσουν το μέλλον τους ;

Δεδομένου ότι είχαμε ασχοληθεί επί δεκαετίες στις ραδιοφωνικές μας εκπομπές με το φαινόμενο « κοινωνική σήψη » , και πολιτικοοικονομική διαπλοκή , αν γνώριζα όσα θα προκύψουν , και όσα πρωτοφανή θα βιώσουμε επί ημερών τους , δεν θα υπήρχε όχι η υποστήριξή μας , δεν θα υφίστατο ούτε η καλημέρα μας σε αυτούς τους ρεφορμιστές. 

Ανατρέχοντας στην ύλη του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, θα διαπιστώσετε πόσα χρόνια συμμετείχαμε σε απεργίες, διαδηλώσεις, κινητοποιήσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις, κ.α., ώστε να ανατραπεί η ΝΔ, και προσθετικά είναι χιλιάδες ώρες από τις οποίες δεν κερδίσαμε ούτε μια δεκάρα , σε πλήρη αντιδιαστολή των ρεφορμιστών , οι οποίοι υποτίθεται ότι δεν δέχονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, ενώ επί τέσσερα χρόνια αποκομίζουν τα οφέλη του συλλογικού αγώνα, κατά της κοινωνίας και της δικαιοσύνης.

Το « εμείς  » αναφορικά με την κοινωνία δεν το έζησα, αντιθέτως έζησα μελανές στιγμές και καταστάσεις του « εγώ »  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των τάσεων του , οι οποίοι/ες επεδίωκαν προνόμια , εξουσία , θέσεις , κ.α., ενώ αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν « εχθρικά » την κοινωνία, και ειδικότερα εμάς οι οποίοι κάναμε την επανάσταση στα ερτζιανά ενώ τα οφέλη δια των ενεργειών τους τα θερίζουν διαπλεκόμενα και οι ίδιοι.

Σε εσάς δεν προσβάλλεται η νοημοσύνη σας γνωρίζοντας ότι έπειτα από σύννομες ενέργειες αιτήσεων, φακέλλων, παραβόλων , δεχτήκαμε αναίτια και μεθοδευμένα σειρά από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών , και επί τέσσερα χρόνια τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς και οι αποχωρήσαντες τάσεις του , αρνούνται την συμβολή τους στην δικαίωσή μας ;

Τάσος Ταστάνης, Ε.Βαγγελάτου, και Ηλιόπουλος, βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης ως δια μαγείας στο Δ/Σ του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας, ( τομέας πολιτισμού ), και είναι γνωστό ότι το 2014 λόγω ορισμένων εξ΄αυτών των ατόμων μείναμε εκτός ψηφοδελτίου έπειτα από σειρά ετών ανιδιοτελούς προσφοράς. 

Μπορούν να μας πουν ποια είναι η προσφορά τους με δεδομένα τα δικά τους οφέλη ;

Οι ''Αλαφούζοι'' , οι ''Ρέστες'' , κ.α. , έχουν από πέντε ραδιοτηλεοράσεις , ενώ εμείς στη Γλυφάδα και ευρύτερα στα νοτιοανατολικά προάστια Αττικής δεν έχουμε ούτε ένα τοπικό μέσο.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Δείτε ενδεικτικά τι σημαίνει διαπλοκή των αστικών κομμάτων και της φερόμενης αριστεράς η οποία δεν δέχεται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο : 

* Ο Τάσος Ταστάνης είναι πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α, υποψήφιος βουλευτής, υποψήφιος δήμαρχος, και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας
* Η Ε. Βαγγελάτου δημόσια υπάλληλος της ραδιοφωνίας του Πειραιά, με σύζυγο περιφερειακό σύμβουλο , και αιρετός του δήμου Γλυφάδας. Για ποιους λόγους η δημοτική υπάλληλος Πειραιά ήθελε το έδρανο στο δήμο Γλυφάδας ; Μάλλον ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του Δήμου Πειραιά , και της τσέπης της , αντί των δημοτών Γλυφάδας !!
* Ο Θ. Ηλιόπουλος ήταν πρόεδρος του ΣΠΑΥ , τακτικό μέλος , και αιρετός του δήμου. Είναι γνωστό ότι ο ΣΠΑΥ χρημοδοτείται από τους Δήμους.
* Ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης είναι αποσπασμένος δάσκαλος , ο οποίος δεν εργάζεται ως δάσκαλος λόγω κομματικής ιδιότητας, αντιπρόεδρος της ΜΚΟ που παρέχει τις ''γαλάζιες σημαίες'' με τις οποίες φωτογραφίζεται ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Παπανικολάου, και ως δια μαγείας στον τομέα πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, παράλληλα ορισμένων ''χασάπηδων'', ''μανάβηδων'', κ.α. με μηδενική προσφορά όσες δεκαετίες εμείς είχαμε χιλιάδες ακροατών. 
Αντί της επαλήθευσης όσων φρούδων ελπίδων περνούσαν στη τοπική μας κοινωνία, έπειτα από την υποστήριξή μας στους εν λόγω, ο Σ.Σκαμπαρδώνης, έπειτα από μια δική μου πρόταση, έστησε και μια τοπική ιστοσελίδα , ώστε να αποκομίζει περισσότερα για τη τσέπη του με συστημική προπαγάνδα υπέρ άλλων κομμάτων, και μάλιστα μαύρα και αδήλωτα.
( Άραγε για ποιους λόγους στον τομέα ''Πολιτισμού'' οι προαναφερόμενοι ; ) 

Δείτε στη συνέχεια πως ''υπηρετείται'' η αριστερά και οι αριστεροί 

Υ.Γ.: Ακόμα και η φοιτούσα νεολαία των δεκαετιών 80, 90, 2000, και των λυκείων και γυμνασίων της Γλυφάδας και των νοτιοανατολικών προαστίων , που αποτελούσε το μεγαλύτερο τμήμα ακροατηρίου μας, σήμερα είναι στην ηλικία των 30 - 50 ετών, και αξιολογούν επαρκώς τα τοπικά δρώμενα, ειδικότερα των αστικών κομμάτων και των τοπικών πολιτευτών. 

* Είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο, ότι από τη πρώτη ημέρα που βρέθηκα στους κόλπους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ , έτυχα αρνητικής μεταχείρισης από τη πλευρά πολλών και διαφόρων, με το πρόσχημα τι θέλει ένας δημοσιογράφος δίπλα μας ; Ορισμένοι/ες είχαν λόγους να μην επιθυμούν δίπλα τους άτομα τα δημοσιογραφούν σε τοπικό επίπεδο , και σαφώς αντιλαμβάνεστε για ποιους λόγους. Τονίζεται ότι την περίοδο των δημοτικών εκλογών, και ενώ είχαμε συμβάλει σε όλα τα επίπεδα, Βαγγελάτου και σία, δεν επιθυμούσαν ούτε τη συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές στο τόπο μας !! 

* Σήμερα , σύμφωνα με όσα ισχύουν στο δήμο , είναι σαφέστατοι και κοινός αντιληπτοί οι λόγοι διότι κανείς εξ' αυτών δεν εκπροσωπεί την αριστερά.  Ο Σ. Σκαμπαρδώνης την προεκλογική περίοδο του 2014 ήταν υποψήφιος με τη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από την ιστοσελίδα του πρόβαλε συστηματικά υποψηφίους άλλης παρατάξεως , και συγκεκριμένα των ''ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ'' , οι οποίοι αποτελούσαν αντίπαλη παράταξη της ''ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ''.

* Ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης, το 2014 αντί να υποστηρίξει την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργαζόμενων επέλεξε να στηρίξει την παράταξη του ΠΑΣΟΚ και του Κ. Κόκκορη, ενώ το 2010 είχε στηρίξει δημόσια την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας  με υποψήφιο τότε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη !! 

Έχοντας τα δεδομένα που προαναφέρθηκαν , είναι αυταπόδεικτο ότι στη πόλη της Γλυφάδας έχουμε καπηλους του επιστημονικού σοσιαλισμού, και της Αριστεράς , οι οποίοι/ες χρησιμοποιούν ως όχημα προσωπικής τους ωφέλειας την αριστερά και δεν έχουν να επιδείξουν τοπικά ούτε μια ενέργεια υπέρ των αριστερών συμπολιτών μας.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 , 90:60 MHZ από Γλυφάδα, και 98:60 ΜΗΖ από Ελληνικό - Αργυρούπολη ( Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της «προδοσίας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">