ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η απάντηση του Καμμένου στις επιθέσεις της ΝΔ

Ερώτηση στη Βουλή για το ταξίδι του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Πάνου Καμμένου στο Μονακό κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ ζητώντας «άμεσα εξηγήσεις από τον υπουργό ’Αμυνας για την προκλητική του συμπεριφορά».

«Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης και το Σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ′ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1» αναφέρουν σχετικά.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε, μέσω twitter: «Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους:

Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.

Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών.

Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000 ευρώ».

Επισήμανση του ''Γ'': Κύριε Καμμένο μη ξεχνάς τις δηλώσεις που κάνατε μέχρι το 2014 ώστε να υπάρξει η συγκυβέρνηση των τελευταίων τεσσάρων ετών, καθώς και το γεγονός να είστε επί τέσσερα χρόνια ''στη δική σας διάσταση'', διότι στην περιοχή μας δεν υφίσταται ούτε ένα (1) μέσο στα ερτζιανά.

Μη ξεχνάς κ. υπουργέ ότι τα συστημικά μίντια σας είχαν εκτοπισμένους, και το βήμα το βρίσκατε από την κοινωνία μέχρι να γίνετε κυβέρνηση.

Ως κόμμα , και βουλευτής της Β'Αθηνών θα τοποθετηθείτε στην κυβέρνηση ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η απάντηση του Καμμένου στις επιθέσεις της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb