ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκτακτο: Έκρηξη σε κατάστημα στην Γλυφάδα

Νέα έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Γλυφάδα σε κατάστημα με είδη σπιτιού στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Η έκρηξη ήταν ισχυρή και το κατάστημα υπέστη σοβαρότατες ζημιές.

Ειδικότερα, η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:20 σε μαγαζί με υφάσματα που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 26 στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο και πυροδότησαν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη και το εσωτερικό του καταστήματος.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει βρεθεί στο στόχαστρο και κατά το πρόσφατο παρελθόν καθώς το περιστατικό φαίνεται πως συνδέεται με έκρηξη που είχε σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κατάστημα με Λευκά Είδη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 49.

Οι δράστες είχαν σπάσει τότε τη τζαμαρία ρίχνοντας στο εσωτερικό τον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ από την έκρηξη είχαν προκληθεί σημαντικές υλικές καταστροφές στο κατάστημα.

Τους τελευταίους μήνες άγνωστοι έχουν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε άλλα τρία καταστήματα. Το σημερινό χτύπημα στη Γλυφάδα είναι το τέταρτο στη… σειρά των επιθέσεων που μοιάζουν με «μηνύματα» εκβιαστών.

Την έρευνα για την έκρηξη στη Γλυφάδα ερευνά το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Σημείωση: Το θέμα είναι ότι οι ιδιοκτήτες δεν καταγγέλλουν ποιοι είναι οι εκβιαστές , οπότε η ιστορία συνεχίζεται.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκτακτο: Έκρηξη σε κατάστημα στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">