ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανεπιθύμητος ο Νότης Σφακιανάκης στα Τίρανα

Σφοδρές αντιδράσεις τόσο από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και κινημάτων όσο κυρίως από τον καλλιτεχνικό κόσμο, προκάλεσε η είδηση της συναυλίας που θα δώσει στα Τίρανα ο Νότης Σφακιανάκης.

Η συναυλία διοργανώνεται από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Ράμα και θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων της Αλβανικής πρωτεύουσας.

Από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, συνοδεύτηκε από πλήθος αντιδράσεων. Δεν είναι μόνο ακραία κόμματα και οργανώσεις της Αλβανίας που εκτοξεύουν οργή εναντίον του Έλληνα τραγουδιστή, που είναι γνωστός για τις χρυσαυγίτικες θέσεις του, αλλά είναι και οι πλέον δημοφιλείς Αλβανοί καλλιτέχνες που με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν σε «μποϊκοτάζ» της συναυλίας!

Οι γείτονες αναπαράγουν δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και θεωρούν ότι έχει εκφραστεί πολλές φορές εναντίον των Αλβανών.

Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 120 έως 200 ευρώ. Υπέρογκο ποσό για συναυλία και ειδικότερα σε μια χώρα όπως η Αλβανία. Σαφώς για τους διαπλεκόμενους , την πλουτοκρατία , και το οργανωμένο έγκλημα της γείτονος χώρας , τα 200 ευρώ του εισιτηρίου είναι ψίχουλα.

Ασφαλώς όταν μιλάει το χρήμα τελειώνει η ιδεολογία , και είναι απορίας άξιο πως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας του εν λόγω , σε ακραίο ακροδεξιό , αντί να είναι ανεξάρτητος καλλιτέχνης , ο οποίος ''να τα χώνει'' προς όλες τις κατευθύνσεις. Για εμάς , οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στα ερτζιανά FM , δεν υπάρχουν σωστοί σε επίπεδο πολιτικής.   • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανεπιθύμητος ο Νότης Σφακιανάκης στα Τίρανα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb