ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακυβέρνητο καράβι η Δημοτική Αρχή Λέσβου - Παραίτηση του Αντιδημάρχου

Με μία μακροσκελή του ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντιδήμαρχος των Δ. Ε. Καλλονής – Πέτρας και Μήθυμνας Ταξιάρχης Βέρρος, δηλώνει ότι θέτει στη διάθεση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού την παραίτησή του.

Μία δήλωση – βόμβα η οποία έρχεται να αναταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά στους κόλπους της Δημοτικής Αρχής του Σπύρου Γαληνού, η οποία το τελευταίο διάστημα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι στο πέλαγος.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος είναι κατά γενική ομολογία ένας ιδιαίτερα αγαπητός στους πολίτες της Λέσβου αυτοδιοικητικός «άρχοντας» που έχει τιμήσει την ψήφο του Λεσβιακού λαού και παράγει πραγματικό έργο ιδιαίτερα στην περιοχή του.

Αξίζει να διαβαστεί από τους αιρετούς του δήμου Γλυφάδας , τι έγραψε ο αντιδήμαρχος Καλλονής – Πέτρας και Μήθυμνας ,Ταξιάρχης Βέρρος , οι οποίοι αντί να υπηρετούν τον δημότη έχουν κάνει αυτοσκοπό τους τα κομματικά και τα ιδιοτελή τους οφέλη . Ακόμα και οι συνεργάτες κρατούν σιωπή ιχθύος στο Δήμο Γλυφάδας έπειτα από 100 παράνομες αποφάσεις, οι οποίες έγιναν για την εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών, κομματικών, καθώς και των ημετέρων τους, κατά της πλειονότητας των δημοτών.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος έγραψε στο Facebook:

«Πάντα πίστευα ότι όποιος ασχολείται με την αυτοδιοίκηση είναι απλά ένας εργάτης στην υπηρεσία του δημότη. Κι αυτό γιατί η αυτοδιοίκηση δεν είναι το κατάλληλο πεδίο για να ξεδιπλώσει κάποιος τις «ηγετικές» του ικανότητες, να δρα σαν δύναμη καταστολής που επιβάλλει τον νόμο και την τάξη, να λύσει τα υπαρξιακά του προβλήματα θεωρώντας ότι δια της ψήφου τους οι πολίτες του αναγνώρισαν το αλάθητο και του έδωσαν την απόλυτη εξουσία επί έμψυχων και άψυχων και γενικότερα δεν είναι το κατάλληλο πεδίο για να βγάλει κάποιος τα απωθημένα του και να πραγματοποιήσει τις ονειρόξεις του. 

Είναι απλά ένας εργάτης που πρέπει να προσπαθεί συνεχώς ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, να παρέμβει όπου μπορεί προς όφελος τους, να σχεδιάσει και να προτείνει δράσεις που σε βάθος χρόνου θα έχουν θετικά αποτελέσματα και να κάνει πιο ελκυστική την περιοχή ευθύνης του. 

Πρέπει επίσης να ξέρει πότε η παρουσία του σε θέσεις ευθύνης μάλλον βλάπτει παρά ωφελεί. Θεωρώ ότι μετά το γνωστό γεγονός της μηνυτήριας αναφοράς η παρουσία μου πλέον μάλλον βλάπτει. Βλάπτουν τα συνεχή πρωτοσέλιδα του τύπου, τα σενάρια για σύσταση συμμορίας, τα «αντάρτικα του βορρά» , τα ύπουλα χτυπήματα, η προσπάθεια απαξίωσης από κάποιους – ευτυχώς ελάχιστους-σφουγγοκωλαριους, η τιμωρία τέλος ανθρώπων που δεν φταίνε. Βλάπτουν, κουράζουν και αποπροσανατολιζουν τους πολίτες από τα πραγματικά προβλήματα,βλάπτουν την εικόνα του τόπου γενικά γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι οι εκλεγμένοι πρέπει να δίνουν το παράδειγμα πρωτίστως. 

Δεν επιθυμώ την συνέχεια της «Καλλονιαδας», δεν θα μου λείψουν τα πρωτοσέλιδα και εννοείται ότι δεν θα μου λείψουν και κάποιοι-πάλι ευτυχώς ελάχιστοι-άσπονδοι φίλοι. Θεωρώντας λοιπόν τον εαυτό μου μέρος του προβλήματος – άσχετα με τον βαθμό συμμετοχής μου σε αυτο-θέτω την παραίτησή μου από την θέση του Αντιδήμαρχου των Δ. Ε Καλλονής – Πέτρας και Μήθυμνας, στην διάθεση του Δημάρχου, ώστε η κατάσταση να εξομαλυνθεί και να μπορέσει έτσι απρόσκοπτα η δημοτική αρχή να επιτελέσει το έργο της.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για σχεδόν 4 χρόνια και ελπίζω να παραδίδω τις Δ. Ε σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τις παρέλαβα, πράγμα που αν ισχύει δεν είναι μόνο προσωπική επιτυχία αλλά αποτέλεσμα καλής συνεργασίας με πολλούς. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν οι πολίτες.»

Πηγή: lesvosnews.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακυβέρνητο καράβι η Δημοτική Αρχή Λέσβου - Παραίτηση του Αντιδημάρχου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">