ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Παλιά Βουλιαγμένης, και περιμετρικά της Βουλιαγμένης

Δεδομένου του γεγονότος η δημοτική αρχή να προπαγανδίζει ότι συνεχίζει τα έργα στη πόλη της Γλυφάδας εμείς από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB σας παρουσιάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα όσα υφίστανται σήμερα σε τοπικό επίπεδο.

Καλή παρακολούθηση χωρίς σχόλια.



















Καλή ''φύτευση'' πάντα έξω από τις ενορίες , και στα κεντρικά σημεία !



Σημείωση: Σε ποιο βαθμό θεωρείτε ανεγκέφαλους οι διοικούντες τους συμπολίτες μας , ώστε να μην μπορούν να αξιολογήσουν ότι τους ''φάγατε'' 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τα χρήματά τους, και στο μισό της πόλης δεν είδαν ούτε ένα φυτό Bραζιλίας ;

Επίσης , το ανάλογο και για όσα έχουν πιστωθεί για πεζοδρομήσεις και πλακοστρώσεις, τις οποίες η μεγαλύτερη συνοικία ψηφοφόρων της πόλης , δεν τις είδε ούτε ζωγραφιστές έπειτα από 2 και πλέον εκατομμύρια ευρώ υλικών.

Θέλαμε να πιστεύουμε ότι δεν λειτουργείτε εκδικητικά έναντι των συμπολιτών μας  , διότι δεν σας παρείχαν πολλές ψήφους από την συνοικία της Τερψιθέας , αν και είμαστε πεπεισμένοι ότι εσείς λειτουργείτε κατά αυτό τον τρόπο. 

Σαφώς με διαφορετικό τρόπο καταλήγουν αρκετά χρήματα του κοινωνικού συνόλου στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας , όμως έργο δεν έχετε να επιδείξετε εκτός από παιχνίδια , και ένα νεκροταφείο μέσα σε μια χαράδρα , το οποίο έχετε μετατρέψει σε φυλακή. ( Σημειώνουμε ότι ακόμα δεν έχουμε δείξει απολύτως τίποτα από την Τερψιθέα )

* Τονίζεται ότι ποτέ δεν αποτελούσε επιθυμία μας να είμαστε πολωτικοί, διότι θεωρούμε ότι η ΓΛΥΦΑΔΑ είναι μία, όμως, τόσο η προηγούμενη δημοτική αρχή, όσο και η νεοδημοκρατική , λειτουργούν με ένα περίεργο τρόπο, ενώ κατά την προεκλογική περίοδο η έμφαση έχει δοθεί γι' άλλη μια φορά στον ''Τερψιθιώτη Δήμαρχο'', και στο δήμο ''όλων των δημοτών'', το οποίο πλεον σήμερα αποτελεί κορυφαίο τοπικό ανέκδοτο.

* Τουλάχιστον αναφορικά με το συγκεκριμένο , τον (''Τερψιθιώτη Δήμαρχο''), και ''το δήμο όλων των δημοτών'', οι οικογένειες ψηφοφόρων της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ, καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ έχετε καεί στην κυριολεξία, διότι μπορεί να καταλήγουν τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας σε μισθούς, σε απ' ευθείας αναθέσεις, κ.α., όμως η Τερψιθέα, όπως και σειρά άλλων συνοικιών , είναι απόλυτα εκτός των πιστώσεων και των ''έργων'' σας .

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019 διότι παρακάμψατε για άλλη μια φορά τον ενδογενή τοπικό Πολιτισμό της Γλυφάδας

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις διότι η τοπική κοινωνία έχει δεχθεί τα τοπικά ραδιόφωνα και ορισμένοι είχαν λόγους να θεωρούν ότι κινδυνεύουν. ( Άραγε ποιοι ήταν ; Μήπως δεν είναι όσοι ωφελήθηκαν και ωφελούνται στο δήμο της καθολικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Παλιά Βουλιαγμένης, και περιμετρικά της Βουλιαγμένης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">