ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκλειστικό: Η πλατεία Ομονοίας έχει μετατραπεί σε χωματερή !

Η πλατεία Ομονοίας έχει μετατραπεί σε χωματερή , ενώ ο Δήμαρχος Αθηνών , Γιώργος Καμίνης , καθώς και οι αρμόδιοι καθαριότητας του Δήμου , προφανώς βρίσκονται σε άλλη διάσταση - τόπο και χρόνο.

Από τον Γλυφάδα web σας παρουσιάζουμε αποκλειστικές εικόνες ντροπής, από το κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα από την πλατεία Ομονοίας , η οποία τη δεκαετία του 60 ήταν ένα στολίδι , και σήμερα είναι κυριολεκτικά μια χωματερή.


Η πλατεία Ομονοίας τη δεκαετία του 60







Η πλατεία Ομονοίας του 2018










Εμάς μας κάλεσαν δημότες των Αθηνών , οι οποίοι μας ανέφεραν ότι τα Αθηναϊκά μέσα αδιαφορούν επιδεικτικά για την χωματερή στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Ομονοίας ,  ενώ επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρων για συστημική προπαγάνδα , καθώς και για επιθέσεις στην Αριστερά.


Τονίζεται ότι ο Χ.Β ιδιοκτήτης επιχείρησης μας ανέφερε ότι η κατάσταση είναι απερίγραπτη και συνάδει με μαφία και εστία μολύνσεων. 



Φεύγοντας από την συγκεκριμένη εστία μικροβίων και σκουπιδιών της πλατείας Ομονοίας, σε άλλη καταγγελία αναγνωστών μας από την περιοχή του Μοναστηρακίου , και ειδικότερα επιχειρηματιών , μας ανέφεραν ότι η κατάσταση που επικρατεί με τους αλλοδαπούς - πρόσφυγες - μετανάστες,  σε συγκεκριμένα σημεία , από τα οποία καθημερινά περνούν χιλιάδες τουριστών, είναι άκρως επικίνδυνη και ελοχεύει επιδημίες και μολυσματικές ασθένειες.


Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο Μοναστηράκι, Κ.Λ , και Ι.Ν, μας ανέφεραν: «Οι αλλοδαποί κάνουν τις ακαθαρσίες τους στα σοκάκια της Ακροπόλεως , η μυρωδιά είναι αποπνικτική , και κινδυνεύουμε από μολυσματικές ασθένειες. 

Κάνουν την ανάγκη τους πάνω στο δρόμο , δίπλα στις επιχειρήσεις μας , και ενώ ο δήμος παλιότερα τοποθέτησε χημική τουαλέτα , αυτοί κάνουν την ανάγκη τους δίπλα και έξω από την τουαλέτα , σαν τα ζώα !


Κινδυνεύουμε από τα κουνούπια τα οποία γεννούν τα αυγά τους σε αυτά τα σημεία να κολλήσουμε μολυσματικές ασθένειες. Ο δήμος δεν ενδιαφέρεται, ούτε έχουν έρθει υγειονομικές υπηρεσίες ώστε να επιληφθούν και να γίνει απολύμανση''.


Οι τουρίστες - τουρίστριες δυσφορούν περνώντας από αυτά τα σοκάκια στα οποία η μυρωδιά είναι απαίσια, καθώς επίσης , τα ούρα λιμνάζουν επί αρκετή ώρα σε συγκεκριμένα δρομάκια της ακροπόλεως».


Φωτορεπορτάζ :

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Δεδομένου ότι ο Δήμαρχος Αθηνών διατέλεσε ως συνήγορος του πολίτη, και όσες φορές απευθυνθήκαμε σε αυτόν μας ανέφερε ότι είναι αναρμόδιος, όπως και η υπηρεσία του , ως δήμαρχος σήμερα είναι επίσης αναρμόδιος ; Επιπροσθέτως , ως επίκουρος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών , μπορεί να μας αναφέρει την προσωπική του άποψη στην ερώτησή μας η οποία ακολουθεί , διότι ως συνήγορος δήλωνε αναρμόδιος ;


Ερώτηση προς το Ελληνικό κοινοβούλιο - Κυβερνητικούς βουλευτές

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό: Η πλατεία Ομονοίας έχει μετατραπεί σε χωματερή ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">