ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Απόφαση κατεδάφισης των αυθαιρέτων κατασκευών στο Γκολφ και επί της Α. Παναγούλη

Τη διενέργεια κατεδάφισης όλων των αυθαιρέτων κατασκευών εκτός σχεδίου νοτίως του Γκολφ Γλυφάδας και βορειοδυτικά επί της οδού Αλέκου Παναγούλη αποφάσισε το τμήμα αυθαιρέτων του Δήμου Γλυφάδας.

Το έγγραφο έχει αριθμό πρωτοκόλλου 2353 και ημερομηνία 17/05/2018 και κοινοποιήθηκε προς την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής, στο Δήμο Γλυφάδας, στο τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου, και στη δημαρχιακή επιτροπή.



Επισήμανση: Ευελπιστούμε να μην βρίσκετε από πίσω ο Μητσοτάκης , και τα συμφέροντα του Μητσοτάκη , διότι μας οφείλει την ΑΔΕΙΑ που μας λήστεψε ο πατέρας του το 1991 για τους Αλαφούζους και τους Καρατζαφέρηδες, και εμείς δεν ξεχνιόμαστε.

Το κόμμα της ΝΔ όρισε τους δικούς του ανθρώπους στο Ε.Σ.Ρ , όμως Κυριάκο Μητσοτάκη και λοιποί δεν θα είστε εσαεί στο απυρόβλητο με ασυλία.

Το Ε.Σ.Ρ παρανομεί συστηματικά , και κρύβεται πίσω από την δήθεν ανεξαρτησία του, όμως είναι γνωστό ότι ουδέποτε υπήρξε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι το 1991 καταθέσαμε πλήρεις φακέλλους, αιτήσεις, παράβολα για ΙΔΡΥΣΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ενώ ο πατέρας του Μητσοτάκη παρείχε άδειες στους ''Αλαφούζους'' τους ''Κυριακού'' και τους ''Καρατζαφέρηδες''.

Σε εμάς επιφύλαξαν στη συνέχεια σειρά από δόλιες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , το 1999 καθώς και το 2004 - 2005 , ώστε να φιμώσουν την ελευθεροτυπία και την αλήθεια.

Έκτοτε έχουν περάσει 13 χρόνια αστικής κοινοβουλευτικής απάτης αναφορικά με τα ερτζιανά, καθώς και παρανομιών από τη πλευρά ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, οι οποίες συντηρούν τα διαπλεκόμενα λίγων οικογενειών και παράλληλα με το Ε.Σ.Ρ παρανόμησαν σε όλες τις αιτήσεις μας.

Ακόμα και στην Αφρική, στην Ζιμπάμπουε, έχουν δοθεί σειρά από άδειες, ακόμα και σε χωριά των 300 κατοίκων, ενώ στη Γλυφάδα των 100.000 χιλ κατοίκων, συνεχίζεται το πάρτι τα αστικών κομμάτων εντός και εκτός κοινοβουλίου με τα χρήματα όλων των Γλυφαδιώτών, ενώ στη πόλη μας δεν λειτουργεί ούτε ένας αμιγώς τοπικός Ρ/Σταθμός.

Το οξύμωρο της Ιστορίας έπειτα από όσες καταχρηστικές ληστείες δεχτήκαμε από το κράτος της ασυδοσίας , οι συμπολίτες μας το 2014 επέλεξαν έναν ευρωβουλευτή στέλεχος της ΝΔ , και μάλιστα δικηγόρο για δήμαρχο.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας επί τέσσερα χρόνια, ο Παπανικολάου, καθώς και οι Συριζαίοι Σκαμπαρδώνηδες, έχουν κάποια σχέση με το δίκαιο, η σπούδασαν την κατάλυση του δικαίου , και ο δάσκαλος αντί την μάθηση των παιδιών την υπονόμευση της κοινωνίας ; Τονίζεται στους καπηλους του δήμου ΓΛΥΦΑΔΑΣ ότι οι αναρχικοί λειτουργούν πέραν των πέντε σταθμών, και οι πειρατές πέραν των τριακοσίων !!!

Σημείωση: Το πόσο θα κρατήσει η φαυλοκρατία των στελεχών αστικών κομμάτων, συστήματος, διορισμένων, κ.α., κατά της τοπικής κοινωνίας, και όσων Ρ/Σ διέθετε , είναι μείζον ζήτημα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Απόφαση κατεδάφισης των αυθαιρέτων κατασκευών στο Γκολφ και επί της Α. Παναγούλη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">