ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόγνωση καιρού για το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 1&2 / 06/ 2018

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Παρασκευή 01- 06 -2018 καθώς και για το Σάββατο 02 - 06 - 2018, και σαφώς μέχρι την πλήρη εγκατάσταση στην Τερψιθέα του Μετεωρολογικού ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ , ο οποίος σύντομα θα μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο τον καιρό για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια στα μεσαία κύματα AM STEREO HD.

Του μη μετεωρολόγου Γιάννη Κουρδομένου με στοιχεία από την ΕΜΥ η οποία έχει έδρα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ , και συγκεκριμένα δίπλα στον ΒΟΣΠΟΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα , και μόνο στα δυτικά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι , η μεμονωμένες καταιγίδες , τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 και 5 μποφόρ και στο αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Ειδικότερα ο καιρός στον Ν.Αττικής , και στην Γλυφάδα

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα Παρασκευή, και το Σάββατο ο καιρός θα είναι ανάλογος, και αναλογικά δυσανάλογος για την χρονική περίοδο που διανύουμε.

Οι άνεμοι πνέουν και αποπνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται - μεταβαλλόμενη , από 20 τις πρωινές ώρες , έως και 31 βαθμούς Κέλσιου κατά τις μεσημβρινές ώρες. 

Στα ανατολικά και βόρεια του νομού Αττικής η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα Παρασκευή, και το Σάββατο ο καιρός θα είναι ανάλογος.
Οι άνεμοι: μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία μέγιστη έως και τους 31 βαθμούς Κέλσιου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο Καιρός γενικά και προσδιορισμένα αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα προκύψουν τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 έως και 4 μποφόρ , και στα ανατολικά βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία έως και τους 31 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος

Ο Καιρός γενικά και προσδιορισμένα αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα προκύψουν τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους  η και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία έως και τους 30 βαθμούς Κέλσιου. Στην ήπειρο η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική στέρεα, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Ο Καιρός γενικά και προσδιορισμένα αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα προκύψουν τις απογευματινές ώρες  στα βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι  βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία έως και τους 32 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο Καιρός γενικά και προσδιορισμένα αίθριος.
Οι άνεμοι  βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία έως και τους 27 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο Καιρός γενικά και προσδιορισμένα αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία έως και τους 28 βαθμούς Κέλσιου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Σάββατο 02-06-2018

Ο καιρός στον Ν.Αττικής

Γενικά αίθριος καιρός και το Σάββατο.

Οι άνεμοι θα πνέουν και αποπνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία κυμαίνεται - μεταβαλλόμενη , από 19 τις πρωινές ώρες , έως και 31 βαθμούς Κέλσιου κατά τις μεσημβρινές ώρες. 

Στα ανατολικά και βόρεια του νομού Αττικής η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα γενικά αίθριος στην συμπρωτεύουσα  πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από 17 έως 31 βαθμούς Κέλσιου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και το Σάββατο. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 και βαθμιαία πιθανόν και 7 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία , με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στέρεα, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία  από 15 έως 32 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος ο καιρός .
Οι άνεμοι βόρειοι  βορειοδυτικοί 5 με 6 βαθμιαία στα ανατολικά πιθανόν 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από 20 έως 27 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι βόρειοι  από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία πιθανόν 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία μεταβαλλόμενη από 20 έως 28 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

# Αριστερά και δεξιά ''πνέουν'' απαράδεκτες πολιτικές , οι οποίες δεν εκπροσωπούν το τόπο και το λαό. Μη ξεχνάτε τη προβοκάτσια από τη πλευρά των αστικών κομμάτων εξουσίας , τα οποία υπηρετούν μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής και δεν παρείχαν ούτε μια άδεια στα νοτιοανατολικά προάστια Αττικής.

# Από τη Γλυφάδα , ως πρωτεργάτες των FM κυμάτων, καταδικάζουμε απερίφραστα τις αντιλαϊκές πολιτικές των αστικών κομμάτων του κοινοβουλευτικού τόξου , τα οποία εφαρμόζουν ψηφίσματα της Ε.Ε , καθώς και απαράδεκτους νόμους, οι οποίοι δεν είναι πρεσβευτικοί του Ελληνικού λαού,του Συντάγματος,  καθώς και της Ελληνικής Οικονομίας. Η ψηφιακή μετάβαση του Ραδιοφώνου δεν μπορεί να αφορά μόνο το μεγάλο κεφάλαιο, και εμείς είμαστε κατά του DAB.

# Ψηφιακοί σταθμοί μπορούν να λειτουργήσουν και στα μεσαία κύματα, ώστε να ακούγετε η Ελληνική γλώσσα στα όρια της χώρας μας, αντί να καταλαμβάνονται οι συχνότητες - δημόσια αγαθά - από ξένους σταθμούς γειτονικών χωρών οι οποίες ασκούν προπαγάνδα υπέρ των συμφερόντων τους. Η κυβέρνηση, και τα αστικά πολιτικά κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου έχουν δημιουργήσει προβοκάτσια κατά των Ελλήνων πολιτών. 

# Να δημιουργηθεί το πλαίσιο και στη χώρα μας επιχειρήσεων κατασκευής ψηφιακών ραδιοφώνων - τρατζιστοράκια μεσαίων κυμάτων AM STEREO C -QUAM, η ακόμα HD τα οποία κοστίζουν λίγα χρήματα , αντί των ραδιοφώνων DAB & DAB+ τα οποία κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ και να παρέχετε δελτίο καιρού , καθώς και ακραίων καιρικών φαινομένων, αντί του μοντέλου ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ .

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - Κατασχέσεις κατά των πρωτεργατών των FM στα νότια προάστια Αττικής.

# Τα οφέλη τα θερίζουν ημέτεροι αστικών πολιτικών κομμάτων, και όμιλοι με σειρά μέσων τα οποία έχουν χαρακτηριστεί από το ΣτΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, άρα οι σημερινοί κυβερνώντες , γιατί δεν έχουν προβεί σε ανάλογες ενέργειες με αυτές που ίσχυσαν σε βάρος μας έπειτα από πλήρεις φακέλλους, αιτήσεις , παράβολα επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν δεν υφίσταται ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ;

# Όπως είχαμε αναφέρει πριν από αρκετά χρόνια , ''θα έρθει ημέρα που θα λέμε τι Παππάς τι Πρωτόπαπας'' , και έχει επαληθευτεί απόλυτα σύμφωνα με όσα ισχύουν επί τέσσερα χρόνια. Επαναλειτούργησαν την ΕΡΤ, ενώ για όσα καταχρηστικά είχαν ισχύσει εις βάρος μας επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παριστάνουν τους αναρμόδιους. 

# Τα ληστεμένα επι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από Γλυφάδα και Νότια προάστια που βρίσκονται κύριοι του Μαξίμου, της Κουμουνδούρου, και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής ; Είναι αυταπόδεικτο ότι έχετε συμφωνίες με το μεγάλο κεφάλαιο και υπηρετείται διαπλεκόμενα. 

# Ακόμα και ο Πάνος Καμμένος ως κάτοικος Νότιας Αττικής δεν έχει προσφέρει το ελάχιστο στο τόπο μας. Το αντίστοιχο για κάτι ''οικολόγους'' οι οποίοι/ες απολαμβάνουν πακτωλό χρήματος επί τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

* Δεν υπάρχει διαφορετική μέθοδος ώστε το κοινωνικό σύνολο να κρίνει τι υφίσταται επί τέσσερα χρόνια των πολλά υποσχόμενων του 3% , οι οποίοι/ες  συντηρούν όσα ίσχυαν επί των προηγούμενων κυβερνήσεων. ( Οι τρεις αριστεροί έφυγαν απ΄ αυτό το κόμμα , απ' όσο γνωρίζουμε, και έμεινε ο παλαιοκομματισμός , τα οφέλη του χθες , καθώς και της διαπλοκής. )

* Τέλος, οι πατριδοκάπηλοι έχουν έδρα επί δεκαετίες , και ονομάζεται Δήμος Γλυφάδας, και εν γένει Δήμοι Νοτιοανατολικής Αττικής , και πίσω από τις εκάστοτε διοικήσεις βρίσκονται εφοπλιστές και διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόγνωση καιρού για το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 1&2 / 06/ 2018 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">