ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανελλαδικές 2018 - Αυλαία για τα ΕΠΑΛ

Πρεμιέρα για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις σήμερα στα ΕΠΑΛ, με το μάθημα Νέα Ελληνικά και Νέα Ελληνική Γλώσσα, ενώ την Παρασκευή 8 Ιουνίου αρχίζουν οι εξετάσεις στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Αναλυτικότερα, στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.

Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας.

«Το σύστημα είναι πανέτοιμο εδώ και καιρό. Καλή επιτυχία στα παιδιά, ήρεμα, ψύχραιμα. Και να το πούμε διαφορετικά: να είναι ψύχραιμοι οι γονείς και να μη μεταδίδουν το άγχος τους», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σχολιάζοντας μια πτυχή που συμβάλλει καθοριστικά στο άγχος των υποψηφίων.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στο μήνυμά του έκανε λόγο για την επόμενη μέρα των Πανελλαδικών: «Κυρίως εύχομαι να επιτύχετε σε όσα θα ξεδιπλωθούν στις ζωές σας όταν ο κύκλος αυτής της δοκιμασίας κλείσει.

Δηλαδή, στον προσωπικό αγώνα που θα δώσετε μέσα από τις σπουδές και μέσα από τους πολύμορφους τρόπους κατάκτησης της γνώσης και της εργασίας, όποια κι αν είναι η έκβαση αυτής της δοκιμασίας».

Επισήμανση του ''Γ'': Ο Υπουργός Παιδείας προφανώς αγνοεί ότι επί δεκαετίες παρείχαμε ενδογενή τοπικό πολιτισμό ενώ οι βάρβαροι μας στέρησαν και μας στερούν την εργασία μας. Ενώ μας έχουν στερήσει το αναφαίρετο δικαίωμα δεξιοί - αριστεροί, οι οποίοι έχουν συνενωθεί και παράλληλα συνεννοηθεί με στόχο να υπηρετούν ξενόφερτους κατά των αυτοχθόνων,  η συμβολή της φερόμενης αριστεράς , έπειτα από την προδοσία της Βάρκιζας , αναπαράγει τις ίδιες προβοκάτσιες.

Αυτοί οι άνθρωποι κατέκτησαν γνώση ; Δείτε εδώ:

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανελλαδικές 2018 - Αυλαία για τα ΕΠΑΛ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">