ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το απαύγασμα της παλιανθρωπιάς

Γλυφάδα: Με βασικό δεδομένο τη λειτουργία των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών της Γλυφάδας, ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM , από τη δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005 , οι οποίοι αντί αδειοδοτήσεως έτυχαν σειρά από αναίτιες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , ως αναγνώστες και αναγνώστριες μας , δείτε στη συνέχεια τι σημαίνει το απαύγασμα της παλιανθρωπιάς και από τα αριστερά και από τα δεξιά. 

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Στην συνεδρίαση της 7ης Απριλίου 2017 ορίστηκε στο ΚΑΠΠΑ του Δήμου Γλυφάδας νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ψήφισαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Στη νέα σύνθεση παρέμεινε Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ενώ επέλεξε μια σειρά από υπαλλήλους σούπερ μάρκετ, χασάπηδες και μανάβηδες στο ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας τομέας πολιτισμού και κοινωνικής παρέμβασης !!

Πρόεδρος: Γιώργος Παπανικολάου

Τακτικά / Αναπληρωματικά
Παπάζογλου Μαίρη / Μηλιαρέση Μαίρη
Νικολάου Νίκος / Αργυροπούλου Νατάσα
Πατεράκη Σάσα / Καυκά Άννα
Γεωργούλας Στάθης / Σάκκου Άννα
Γκέκας Γιάννης / Βίγλας Δημήτρης
Βαμβακερού Γεωργίου / Λιάζος Γιάννης
Βεμβέτσος Βασίλης / Κόλλιας Κωνσταντίνος
Μιχαλακάκος Χρήστος / Συρόπουλος Χαράλαμπος
Δήμου Σπύρος / Παπατσαρούχας Γιάννης
Μουλακάκης Βασίλης / Μαρσέλος Πέτρος
Σκαμπαρδώνης Σταμάτης / Σπυρόπουλος Δημοσθένης
Οικονομίδου Μαργαρίτα / Πατρικουνάκου Άλκηστης
Γιακουμάκης Σταύρος / Μενεκούλιας Ιωάννης
Ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Επισημάνσεις: Αυτοί οι αχαρακτήριστοι της τοπικής μας κοινωνίας , οι οποίοι διαθέτουμε τα στοιχεία ότι επί χρόνια συμπράττουν για την ενίσχυση πολλών και διαφόρων ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται λαθρέμποροι, μαυραγορίτες, κ.α., παρέχοντας τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου των συμπολιτών μας, από κοινού συνεννοήθηκαν μεταξύ τους ώστε να πετύχουν την φυσική μας εξόντωση.

Συγκεκριμένα, και δεδομένου ότι τα αναγραφόμενα δρομολογούνται στην Ελληνική Δικαιοσύνη για κάθε ποινική ευθύνη, έπειτα από δικές μου παρεμβάσεις υπήρξε στις δημοτικές εκλογές του 2014 Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας, και χιλιάδες συμπολιτών μας ψήφισαν την δημιουργία και λειτουργία τοπικού μέσου.

Τονίζεται ότι οι δυο πρώτοι στην φωτογραφία, Παπανικολάου και Σκαμπαρδώνης, στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προβεί σε σειρά συμφωνιών από τις οποίες κομίζουν οφέλη ένθεν και ένθεν, ενώ για το ψήφισμα χιλιάδων συμπολιτών μας παριστάνουν τους ανήξερους !!

Αναφορικά με τα τακτικά μέλη Βεμβέτσος , Μιχαλακάκος , όταν ο υποφαινόμενος , και παράλληλα σειρά άλλων συμπολιτών μας , λειτουργούσαμε τους τοπικούς σταθμούς της Γλυφάδας , οι εν λόγω έπαιζαν στην αυλή του σταθμού, με μάλιστα με κοντά παντελονάκια.

Η ''συμβολή'' των εν λόγω , όσο χρονικό διάστημα διατελούν στο Δ/Σ του ΚΑΠΠΑ, χρηματοδοτώντας και στηρίζοντας πάσης φύσεως τοπικές δραστηριότητες, είναι από κοινού να υπονομεύουν τόσο τις σύννομες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, όσο και το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας.

* Τα αποδεικτικά στοιχεία προσκομίζονται στην Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι αυταπόδεικτα από τη πλευρά τους υπάρχει δόλος ώστε να πετύχουν την φυσική εξόντωση των αυτοχθονων δημοτών Γλυφάδας, και ειδικότερα όσων μπορούν να αποδείξουν πολύχρονη τοπική λειτουργία την οποία είχαν αποδεχθεί χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας.

* Ως μάρτυρες της εν λόγω προσφυγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θα ενυπάρχουν και οι Σ.Πλιάκης, Α.Ταστάνης, παράλληλα και δεκάδων άλλων συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες ήταν ακροατές/ ακροάτριες των τοπικών Ραδιοφωνικών σταθμών της Γλυφάδας , από τη δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005, ώστε να διαπιστώσουμε αν προτίθενται , ειδικά τα δυο τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , τα οποία συνέπραξαν ώστε ο Σ. Σκαμπαρδώνης να βρεθεί στο Δ/Σ του ΚΑΠΠΑ , να πουν την αλήθεια. 

Κύριοι Ταστάνη και Πλιάκη, ποιου αίτημα ήταν η λειτουργία τοπικής πλουραλιστικής δομής το οποίο συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα του 2014 ; Προορίζονταν για περαιτέρω χρηματικά οφέλη του δημοσίου υπάλληλου Σταμάτη Σκαμπαρδώνη , ο οποίος παράλληλα είναι και πρόεδρος ΜΚΟ , και στη ζούλα παριστάνει και τον ''τοπικό εκδότη'' ιστοσελίδας ;

Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη λέτε να αποφανθεί σωστά η λάθος ; Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων λέτε να αποφανθεί σωστά η λάθος ;

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις έπειτα από πλήρεις φακέλλους , Αιτήσεις, Παράβολα, στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ.

Η τοπική παράταξη ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' έφερε την συνδρομή και τη σφραγίδα του υποφαινόμενου. Πλην δεκάδων σημείων του προγράμματος τα οποία αποτελούσαν μεταδιδόμενα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM μέχρι και την καταχρηστική κατάσχεση του 2005 , ακόμα και το λογότυπο ποιος λέτε να το παρείχε ; 

Ποιος είχε ανακινήσει σε πρώιμο στάδιο δημόσια την ανατροπή του παλαιοκομματισμού από το δήμο διότι δεν υπηρετούσε τους δημότες ; Λέτε να ήταν ο Σκαμπαρδώνης ο οποίος επί τέσσερα χρόνια συνεργάζεται άρρηκτα με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ; 

Σας υπενθυμίζουμε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2010 κατέβηκαν τοπικά πέντε μικρά κόμματα , ανάμεσά τους και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και έλαβαν και τα πέντε 800 ψήφους, ενώ μετά την δική μας υποστήριξη το 2011 και μετέπειτα, στις δημοτικές εκλογές του 2014 πλησίασαν τις πέντε χιλιάδες ψήφους. Μήπως το όφειλαν στον Σ. Σκαμπαρδώνη ; 

Οι χιλιάδες ψήφοι ήταν περιμετρικά της συνοικίας της Τερψιθέας, και ειδικότερα γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη στην οποία λειτουργούσε επί δεκαετίες το τοπικό ραδιόφωνο καθώς και ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Το 2019 βάζουμε τέλος στην φαυλοκρατία, και ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης να δημοσιοποιεί από τη σελίδα που διατηρεί στη ''ζούλα'' καλλίγραμμες , και συστημική προπαγάνδα , ( δελτία τύπου ασχολίαστα ) , υπέρ του νεοδημοκράτη δημάρχου, ώστε να έχει αναγνωσιμότητα ως ''αριστερός ιδεολόγος'' που είναι.

Είναι αυταπόδεικτο ότι στην μεγαλύτερη συνοικία δεν έχετε να επιδείξετε έργο, πλην από παίγνια ως στάχτη στα μάτια των κατοίκων , έπειτα από εκατό παράνομες αποφάσεις του Δ/Σ , της Οικονομικής επιτροπής, και της ποιότητας ζωής , από τις οποίες το ΚΑΠΠΑ στο οποίο βρίσκεστε έλαβε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ. Που το διαθέσατε κυρίες και κύριοι ; Ποιες είναι οι κοινωνικές σας δράσεις χωρίς λειτουργία των δυο τοπικών Ρ/Σ ;;;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Υ.Γ: Σας προκαλώ δημόσια , αν δεν είστε παλιάνθρωποι , άμεσα να προβείτε σε μηνύσεις , διότι το Άνθρωπος προϋποθέτει αποδείξεις , και εμείς διαθέτουμε τα πειστήρια της δικής σας ωφέλειας , καθώς και γνωστών και φίλων σας , αντί του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας.

* Αναφορικά με τον ''εκπρόσωπο'' των εργαζομένων στο δήμο, προφανώς θα είναι κάποιος ημέτερος της διοικήσεως, και βολικός, δεν εξηγείται διαφορετικά, διότι εμείς από τον ΓΛΥΦΑΔΑ επί σειρά ετών δημοσιοποιούμε τα δελτία τύπου της ΠΟΕ - ΟΤΑ, ούτε ο Σκαμπαρδώνης, ούτε οι Σκούφηδες, ούτε οι λοιποί εξαγορασμένοι έχουν δημοσιοποιήσει έστω και μια φορά στη Γλυφάδα δελτίο τύπου της ΠΟΕ - ΟΤΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το απαύγασμα της παλιανθρωπιάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">