ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Το 2019 καθιστούμε τη Γλυφάδα πραγματικά SMART CITY

Εμείς στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ περάσαμε για πρώτη φορά στη χώρα μας τον όρο SMART CITY.

Δεν περάσαμε απλά τον όρο έξυπνη πόλη, παράλληλα είχαμε μια σειρά από προτάσεις και ιδέες , οι οποίες αντί να μας δώσουν τη δυνατότητα να τις εφαρμόσουμε άμεσα για το κοινό καλό των συμπολιτών μας, υπονομεύτηκαν από όλες τις κομματικές διοικήσεις, ενώ ετεροχρονισμένα διαπιστώνουμε ότι ακολουθούν όσα πρώτοι εμείς είχαμε διακηρύξει.

Για το 2019 επιθυμούμε να δούμε ολοκληρωμένα τα σχέδια - προτάσεις - ιδέες μας, από τη δεκαετία του 90 για μια πραγματικά έξυπνη πόλη - Δήμο - ο οποίος θα προστατεύει τους δημότες και την περιουσία τους.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι το 2019 αν μας τιμήσουν οι συμπολίτες μας , στις δημοτικές εκλογές, θα υλοποιήσουμε άμεσα όσα είχαμε διακηρύξει αναφορικά με την προστασία των συμπολιτών μας και της περιουσίας τους.

Συγκεκριμένα: Θα υπάρξει συγκεκριμένη δημοτική υπηρεσία, η οποία θα τοποθετεί έπειτα από αίτηση του δημότη συσκευές GPS , οι οποίες θα τοποθετούνται σε οχήματα και ακριβά περιουσιακά στοιχεία, και με μια έξυπνη εφαρμογή, την οποία θα διαθέσουμε στους συμπολίτες μας, κάθε ένας/μια αν τύχει και τους ληστέψουν, αυτοκίνητο, μηχανή, η ακόμα και ηλεκτρονικά είδη, άμεσα θα έχει εικόνα είτε σε laptop, είτε σε κινητό τηλέφωνο, που βρίσκεται το ληστεμένο περιουσιακό του στοιχείο.

Κάθε συσκευή GPS θα έχει ένα μοναδικό κωδικό, οπότε ο κάτοχος της εφαρμογής δεν θα μπορεί να δει τα στίγματα των υπολοίπων, πλην της δικής του συσκευής, οχήματος, κ.α.

Άμεσα θα καλείται η αστυνομία, ώστε να υπάρξει σύλληψη των δραστών.

Για εμάς στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, από τη δεκαετία του 90 κατά την οποία το διακηρύξαμε πρώιμα  αποτελεί ουσιώδες αποτροπής κακοποιών ώστε να δρουν στη πόλη της Γλυφάδας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η προπαγάνδα των αθλίων, οι οποίοι πίσω από τη πλάτη μας ανακινούν λάσπη, συκοφαντίες , και τα μύρια όσα, στα μούτρα τους, διότι στη Γλυφάδα ζουν χιλιάδες κάτοικοι οι οποίοι/ες γνωρίζουν όσα διακηρύξαμε δημόσια από το τοπικό ραδιόφωνο, και σήμερα αντιλαμβάνονται απόλυτα την αξία όσων μεταδώσαμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Το 2019 καθιστούμε τη Γλυφάδα πραγματικά SMART CITY Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">