ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ : Από τις 25 Γενάρη πέρασαν τρία χρόνια ψεύδους

Από 25 Γενάρη του 2015 που προέκυψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα , ο οποίος διαδέχτηκε την κυβέρνηση ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά , για εμάς δεν έχει αλλάξει το ελάχιστο, και πέρασαν μόλις τρία χρόνια και έξι μήνες !! 

Οι 149 έδρες δεν ήταν αρκετές ώστε να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, και έτσι προέκυψε ο ''γάμος'' ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ώστε με 151 έδρες να κυβερνήσει ένα κόμμα το οποίο μας προδίδει καθημερινά 24ωρες το 24ωρο.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com 

Αναφέρουμε για πολλοστή φορά ότι το 1991 καταθέσαμε πλήρη φάκελλο - αίτηση - παράβολο, και δαπανήσαμε τα χρήματά μας για εξοπλισμούς Ραδιοφωνίας , οι οποίοι λίγα χρόνια στη συνέχεια κατασχέθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Η κυβέρνηση της αριστεράς η οποία θα έφερνε την δημοκρατία, την δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη , και την ισονομία- ισοπολιτεία έχει προδώσει τα ιδεώδη των πραγματικά Αριστερών πολιτών, και εμείς δεν έχουμε μάθει να μασάμε τα λόγια μας.

Η δύναμη της κοινωνίας , της αριστεράς , και του πολίτη ,  είναι η φωνή μας , χωρίς τη φωνή μας δεν υφίσταται τίποτα σε κοινωνικό επίπεδο παρά μόνον διαπλοκή , ημέτεροι , προνόμια , και φαυλοκρατία, και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , όχι απλά δεν μας υπηρέτησε, δεν μας παρείχε ούτε όσα μας λήστεψαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Στις 20 Αυγούστου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας υπέβαλε τις παραιτήσεις του ιδίου ως πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο βασικός λόγος ήταν η εσωτερική διαμάχη μεταξύ των αριστερών συνιστώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. 

Στελέχη κυρίως της «Αριστερής Πλατφόρμας» και άλλων εσωκομματικών τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη διαχείριση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και τη συνομολόγηση ακόμη μίας συμφωνίας με τους δανειστές της Ελλάδας. Έτσι, πολλοί από αυτούς συσπειρώθηκαν σε νέα κοινοβουλευτική ομάδα με την ονομασία Λαϊκή Ενότητα.

Παράλληλα την ίδια χρονική περίοδο εμείς επιλέξαμε την Ανεξαρτητοποίηση τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο από τα υπό διαμόρφωση νέα αστικά πολιτικά κόμματα.

Οι λόγοι θα εξηγηθούν επαρκώς στον μέλλοντα χρόνο, διότι δεχτήκαμε κλήσεις και προτροπή ώστε να συμμετάσχουμε σε νέες κινήσεις και νέα κόμματα.

Θεωρώντας ότι τα πολλά λόγια κουράζουν παρακολουθήστε το βίντεο από την προεκλογική περίοδο, και όσα αναφέρθηκαν από τους Οδυσσέα Βουδούρη, Αντώνη Νταβανέλο, Γιάννη Χατζηαντωνίου, Δημήτρη Τσουκαλά, Θοδωρή Κατωπόδη, Γιάννη Τσιρώνη, Δημήτρη Βίτσα, Ελένη Αυλωνίτου, Δημήτρη Στρατούλη, και τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά , και δεδομένης της διάσπασης, καθώς και των πολιτικών οι οποίες ακολουθούνται, τα συμπεράσματα επαφίενται στη κρίση σας.

Αξίζει να δώσετε προσοχή σε όσα ανέφερε και ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρεί στενές σχέσεις με τη δεξιά - Νεοδημοκρατική διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, μοιράζει ''γαλάζιες'' σημαίες, και διατελεί και στο ΚΑΠΠΑ του δήμου - τομέας πολιτισμού και κοινωνικής παρέμβασης.


Υ.Γ: Είναι σαφές ότι ορισμένες/οι στον μέλλοντα χρόνο ενδέχεται να μας ρωτήσουν: Είναι προτιμότερο να επιστρέψει η δεξιά ( ΝΔ ) στην διακυβέρνηση της χώρας ; Και εμείς το προεξοφλούμε προκαταβολικά, ώστε να μην τύχει στο μέλλον. Όταν δεν υπάρχει καμία διαφορά για τον πολίτη , είτε κυβερνά η ΝΔ είτε το ΣΥΡΙΖΑ, οι προοδευτικές τομές σε ανούσια ζητήματα δεν μας απασχολούν ιδιαιτέρως. 

Η δική μας έμφαση ήταν η επιστροφή της Δημοκρατίας στα ερτζιανά των Νοτίων προαστίων και της Γλυφάδας, και άλλωστε έχουμε όλα τα παραστατικά πόσα χρήματα δαπανήσαμε και χάσαμε επί δεκαετίες, δεν κερδίσαμε το ελάχιστο από τα ερτζιανά, διότι δεν κάναμε εμπόριο το ραδιόφωνο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ : Από τις 25 Γενάρη πέρασαν τρία χρόνια ψεύδους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">